rzezniol Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Z oferty decathlony pod normalne spodenki to są te z trzeciego linka za 100 zł ... i tak właściwie tylko do tego się nadają ze względu na to że po założeniu mogą być "półprzejrzyste" . Ta żelowa wkładka robi na mnie dobre wrażenie, jednak jak dla mnie odrobinę za drogo ... aktualnie używam gatek tylko z tą czerwona ... Produkt "niebieski" moim zdaniem nie jest wart uwagi, wkładka z ostatniego rzutu lidlowego moim zdaniem jest lepsza od tej niebieskiej z Decathlonu. W Decathlonie warto zajrzeć na końcówki serii ... ostatnio kupiłem tam gatki 3/4 na szelkach z tą czerwona wkładką ... na metce 119.99 (niby przecena z 139.99) a na kasie okazało się 49,99 ... Co do samego sposobu noszenia ... ja się przekonałem do gaci rowerowych jako takich ... i aktualnie wymieniam swoja garderobę na gatki na szelkach Czasem śmigam w bieliźnie z wkładką ale to nie to samo. Bielizna z wkładką pod "cywilne" gacie moim zdaniem sprawdza się tylko na spokojnych wycieczkach . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzi Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 W Krakowie są rękawiczki, dużo rękawiczek, jakieś akcesoria rowerowe, widziałem camelbaka, jakiś czas temu spotkałem też spodenki i koszulki. I skarpety On-One W którym tk-maxie dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
offmarkus Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 A czy takie: http://allegro.pl/nowe-bokserki-accent-portofino-z-wkladka-m-grafit-i4241975829.html też będą się nadawały na "wycieczkowe" wyjazdy pod normalne spodenki? Myśle o takich wyjazdach 20-50km..., bo niestety jeżdżąc w zwykłych bokserkach pod spodenkami można sie troszke poobijać i poobcierać :| Może są jeszcze jakies inne w sensownej cenie, które by się sprawdziły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrAP Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 4. 170zł - http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8126007.html Mam te od jakiegoś czasu i bardzo chwalę. Porównywanie ich do lidlowych jest dla mnie niezrozumiałe. Edith Sorki rzezniol. Napisałeś Produkt "niebieski" a ja nieopatrznie zrozumiałem że chodzi o wkładkę koloru niebieskiego która jest moim zdaniem ok Faktycznie spodenki z "linii niebieskiej " są nieciekawe. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 @@PiotrAP, nikt nie porównywał ich do lidlowych. porównywane były decathlonowskie gatki z linii "niebieskiej" (najtańszy produkt w swojej kategorii w sklepie decathlon) z gatkami lidla. Akurat tak się składa, że najtańsze gatki decathlona też mają wkładkę w kolorze niebieskim ale zupełnie inaczej wyglądającą niż ta w najdroższych gatkach b'twin. Zresztą tą najtańszą wkładkę trudno nawet nazwać wkładką... ot kawał grubszej szmaty wszytej w krocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 W którym tk-maxie dokładnie? W Bonarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 @offmarkusUżywam tych bokserek Accenta (Portofino) pod długie obciślaki (do biegania, czyli bez pampersa) od kilku lat, głównie w zimnych miesiącach, i wg. mnie są ok. Oczywiście nie są one tak elastyczne, jak typowe "lajkry" zewnętrzne, ale dają radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Byłem dziś w Bydgoskim Decathlonie i przymierzyłem spodenki: 3. 100zł - http://www.decathlon...id_8241509.html Niestety nie było rozmiaru L a jedynie L/XL, które były nieco za luźne, ale ogólnie sprawiają ciekawe wrażenie, na pewno były wygodne. Poszukam przy okazji wizyty w innych miastach tego rozmiaru. 99zł jest ceną przy której można zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtazzz Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Z takich najtańszych spodenek do 50zł zdecydowanie najlepiej wypadają te http://www.sklepmartes.pl/glowna/370-meskie-szorty-paolo-martes.html, wkładka jest o wiele lepsza od produktu decathlonu za 49zł, wkładka w środku jest taka http://www.komofon.superhost.pl/images/rowerowkaMartes/Lady%20paolo/Ladypaolospodenki07.JPG identyczna jak w spodenkach 4f za 90zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Mordeczki, a wiecie czy w lidlu są dalej te super stojaki serwisowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Chyba już nie bo się skończyła ta oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 W lubinie leżał wczoraj jeszcze jeden stojak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Czy ktoś zakupił może elastyczny statyw fotograficzny? Jakieś opinie chociaż, jak ktoś w sklepie macał? Utrzyma to małą lustrzankę? Jeżeli jest to statyw, jaki macałem w ub. roku - to sobie daruj, szkoda pieniędzy. Lepszym statywem będzie mały woreczek wypełniony ryżem czy inną kaszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper11 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Wczoraj w Dęblinie widziałem bardzo dużo koszulek i gaci na szelkach (te koło 50zł z ostatniej oferty rowerowej) Koszulkę zakupiłem bo u siebie w mieście nie zdążyłem, więc jestem szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Z takich najtańszych spodenek do 50zł zdecydowanie najlepiej wypadają te http://www.sklepmartes.pl/glowna/370-meskie-szorty-paolo-martes.html, wkładka jest o wiele lepsza od produktu decathlonu za 49zł, wkładka w środku jest taka http://www.komofon.superhost.pl/images/rowerowkaMartes/Lady%20paolo/Ladypaolospodenki07.JPG identyczna jak w spodenkach 4f za 90zł Skusiłem się na te gatki, umiesz zachęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeronimo1 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nowa oferta od 28.06 Szykuję się na spodnie 3/4 i bezprzewodowy licznik do roweru żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Bagażnik chyba spoko, taki by mi się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 wrzuć linki do jakichś wiekszych zdjęć bo na tych miniaturkach niewiele widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rophoe Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ciekawe czy ta kurtka przeciwdeszczowa coś warta? Wymazane na Tetce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeronimo1 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Większe zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ciekawe, czy ta pompka teleskopowa będzie coś warta.Ma ktoś może podobną, z poprzednich rzutów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 @@jeronimo1, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzi Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Takie kurtki to są dobre, jeśli ktoś chce z jakiegoś powodu się wypocić. Ale wersja z folii jest za 5zł i spełnia podobną funkcję, a zajmuje mniej miejsca. To dotyczy niemal każdej kurtki przeciwdeszczowej, bo czarów nie ma - jak coś jest nieprzepuszczalne dla wody, to automatycznie w środku robi się mała sauna. Akceptując ten fakt, można tę kurtkę brać, bo w Decathlonach podobne są droższe. Jednak ja fanem takiego rozwiązania nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 No cóż - jak i przy poprzedniej ofercie wezmę tylko skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtazzz Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Skusiłem się na te gatki, umiesz zachęcić cóż sam straciłem trochę czasu na poszukiwania mając niewielki budżet, potestuj i zdaj relacje może inni użytkownicy stracą go mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.