jeronimo1 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-60CAE706-4EDD5373/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=15071 Moze nie odziez, ale belki wygladaja porzadnie, a za ta cene mysle ze warto. Zwlaszcza przy 3 letniej gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-2989C756-E4E1CE9F/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=15095 Ktoś się zastanawiał nad nimi może? A może ktoś je ma z poprzedniej 'partii'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklomza Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 te akumulatorki to straszna lipa, same się rozładowują po kilku dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 To fakt, akumulatorki lidla to lipa. Od siebie jako sensowna jakość (ale szału nie ma) za małe pieniądze to polecam aku Pentagrama. Jeśli jakość to tylko Enelopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo za 2 opinie wyżej. Jeżeli są takie, jak mówicie, to nawet jutro nie wchodzę do Lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zawsze możesz zajść po Argusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shkuli Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Albo po parówki Mam te akumulatorki i faktycznie jak koledzy wyżej mówią, potrafią się w ciągu tygodnia rozładować bez używania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zawsze możesz zajść po Argusa Perlenbacher lepsiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4moments Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-60CAE706-4EDD5373/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=15071 Moze nie odziez, ale belki wygladaja porzadnie, a za ta cene mysle ze warto. Zwlaszcza przy 3 letniej gwarancji. Tez sie zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Tak na marginesie jak już ktoś kupił ten bubel a ma dowód zakupu i/lub płacił kartą to niech reklamuje. Szkoda to trzymać w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikertom Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 W Warszawie na Księcia Bolesława widziałem jeszcze dziś 3 pary butów SPD w rozmiarze 45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andybike Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tez sie zastanawiam. Bagażnik jest ok. Kupiłem w zeszłym roku . Wiozłem nad morze 4 rowery (3 x 26 cali + 1 x 20cali) i jeszcze 2 koła 16 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Bazę bagażnika polecam sprawdza się ... Jak ją kupowałem za 129 zł ... to identyczna baza markowana jakąś włoską nazwą w Praktikerze leżała za bodajże 349,99 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 odwiedzacie TK maxx? Co jakiś czas czytam na różnych forach, że tam fajne rzeczy znalezione. Ja w moim (zabrze) mam sporo koszulek sportowych (dla piłkarzy) i koszulek dla koszykarzy. Gdzie są te rowerowe ciuchy, rękawiczki etc, w innych jakoś to inaczej wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 w kwestii belek bagażnika - jakby ktoś był zainteresowany to proszę uderzyć na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4moments Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 W toruni w 2 lidlach sa stojaki i belki. Nigdzie tylko nie widzialem butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper11 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Belki zakupione (ta oferta mi spadła z nieba bo szukałem ostatnio ale mnie ceny zniechęcały). Teraz tylko bagażnik rowerowy na belki i w końcu będę mógł zdobywać rowerem odleglejsze zakątki Polski albo i świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Czy ktoś zakupił może elastyczny statyw fotograficzny? Jakieś opinie chociaż, jak ktoś w sklepie macał? Utrzyma to małą lustrzankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommiWWA Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 W Lidlu na Conrada pojawiły się koszulki, spodenki i kilka par butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklomza Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 stojak nadaje się raczej do kompaktu, lustro jednak trochę waży i ciągnie obiektywem do przodu, stojak ma plastikowe mocowanie do aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cysiul Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 a był ktoś w sportsdirect.com? domoteka koło ikei w m1 marki. dużo sprzętu sportowego najróżniejszego. często ciekawe promocje. kupiłem rękawiczki rowerowe dunlop za 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 stojak nadaje się raczej do kompaktu, lustro jednak trochę waży i ciągnie obiektywem do przodu, stojak ma plastikowe mocowanie do aparatu W sensie że gwint jest plastikowy? Zapomniałem że od dziś a byłem nawet w Lidlu. Sam jestem ciekaw bo kupił bym do mocowania aparatu na wycieczkach, lustra nigdy nie wożę a bezlustro utrzyma spokojnie pytanie tylko czy jest lepszy/gorszy/porównywalny jak te z aukcji za kilkanaście pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 odwiedzacie TK maxx? [...] Gdzie są te rowerowe ciuchy, rękawiczki etc, w innych jakoś to inaczej wygląda? W Krakowie są rękawiczki, dużo rękawiczek, jakieś akcesoria rowerowe, widziałem camelbaka, jakiś czas temu spotkałem też spodenki i koszulki. I skarpety On-One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Kontynuując moje zakupy "osprzętu", powoli przyglądam się spodenkom. Chciałbym aby miały wygodną wkładkę, były krótkie bez nogawek (raczej będę nosił pod normalne spodenki) i były optymalne cena/jakość. Czytałem, że w Decathlonie można dostać nie najgorsze a więc liczę na wasze opinie. Wszystkie wymienione mają wkładkę, ale różniącą się kolorami: 1. 70zł - http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-wzmocnione-id_8297908.html 2. 90zł - http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8165635.html 3. 100zł - http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8241509.html 4. 170zł - http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8126007.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 (raczej będę nosił pod normalne spodenki) jak pod normalne to takie będą lepsze: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/bokserki_meryl_skinlife_czarne2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.