Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Tak,tak marka jest tak znana jak kubuś daniels u mnie na dzielnicy,nie wygłupiajcie się,tanie mięso psy jedzą.Nie ma co się zachwycać rekawiczkami i majtkami z lidla,to tak jak hit tudzież real, kiszka i tyle.Co prawda stojak z lidla chwalę sobie ale czyż nie wyjątek potwierdza regułę?.

mozliwe, nie przygladalem sie

moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo z tamtymi? to jakas znana marka? bo paskudnie wygladaly :/

Znana, podobno. Ja tam wcześniej nie słyszałem, ale ja w ogóle jestem nie na czasie. Albo jestem taki głupi i nie doceniam ich wspaniałości.

Tak jak tej maskotki za 22zł, po wcześniejszym wydaniu 200 - przykład klasyczny, jak głupi są ludzie i jak łatwo im wmówić, że czegoś chcą.

http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Furia-klientow-Tesco-Przez-Angry-Birds-a31746

A nie możesz jednego stojaczka zakupić dla mnie?

Bywasz w Warszawie lub okolicy?

Baaardzo rzadko niestety. Ale myślę, że opłaca Ci się wskoczyć w busa (kilkanaście zł za bilet w jedną stronę) i przyjechać ew. w pociąg jak masz zniżki. Jakby coś pisz na PW to skoczę się upewnić czy jeszcze są ;)

Dziś byłem w dwóch Lidlach w Łodzi. Na Limanowskiego kilka koszulek rozmiar L i kilka rozmiar M. Buty SPD roz. 42 i sporo pompek i wkładek. Stojaków i spodenek na szelkach nie było. W drugim Lidlu przy Drewnowska/ Włókniarzy dwa kaski i buty 45

Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2

Ja polecam jednak te, ze Decathlona obniżone ze 40 do 20zł, bardzo wytrzymałe (kilka upadków), bardzo dobrze chronią przed kurzem/odpryskami w lesie/górach, a jednocześnie świetne na asfalt na słońce, a jednocześnie bardzo dużo widać, mają 20g tak więc w ogóle ich nie czuć ;)

Fenrir jeśli piszesz o tych (link poniżej) to mogę się pod tym podpisać  :thumbsup:  Tez takich używam od jakiegoś czasu - oznaczenie 3. Dodam tylko, że blisko zachodu słońca w lesie jednak czasami widać zdecydowanie za mało. W planach mam kupić takie same tylko o oznaczeniu 2 ewentualnie 1.

http://www.decathlon.pl/arenberg-kat-3-id_8118521.html

Ja polecam jednak te, ze Decathlona obniżone ze 40 do 20zł, bardzo wytrzymałe (kilka upadków), bardzo dobrze chronią przed kurzem/odpryskami w lesie/górach, a jednocześnie świetne na asfalt na słońce, a jednocześnie bardzo dużo widać, mają 20g tak więc w ogóle ich nie czuć ;)

dobrze leżą. nie spadają podczas jazdy. podczas jazdy nie parują, szkła zachodzą na boki, więc oprawka nie zasłania widoku bocznego. ogółem polecam. :) przy okazji kąpielówki można sobie kupić za 15 zeta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...