krychood Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Mogę potwierdzić pozytywne opinie na temat stojaka serwisowego - świetnie trzyma rower. Nic tylko brać póki są (ja swój dostałem dopiero w 3 lidlu, który odwiedziłem - wziąłem ostatni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 wpadlem do lidla po lody... rozgladam sie a tam jeszcze 3 pary butow (czarno-biale rozmiar 45!), 3 plecaki i pelno pompek i wkladek do butow a pamietacie ten film gdzie zabijali sie w lidlu o jakies tam klapki? pelno tego lezalo! widac nie wszedzie sa takie swiry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 To są inne klapki http://fanlidla.pl/gazetka/2014.06.05.sprzet.plazowy/16903,Chodaki,damskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 mozliwe, nie przygladalem sie moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo z tamtymi? to jakas znana marka? bo paskudnie wygladaly :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ponoć tak, to jakiś hit i są trendy, trza je nosić inaczej szacuna na dzielni nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Tak,tak marka jest tak znana jak kubuś daniels u mnie na dzielnicy,nie wygłupiajcie się,tanie mięso psy jedzą.Nie ma co się zachwycać rekawiczkami i majtkami z lidla,to tak jak hit tudzież real, kiszka i tyle.Co prawda stojak z lidla chwalę sobie ale czyż nie wyjątek potwierdza regułę?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzi Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 mozliwe, nie przygladalem sie moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo z tamtymi? to jakas znana marka? bo paskudnie wygladaly :/ Znana, podobno. Ja tam wcześniej nie słyszałem, ale ja w ogóle jestem nie na czasie. Albo jestem taki głupi i nie doceniam ich wspaniałości. Tak jak tej maskotki za 22zł, po wcześniejszym wydaniu 200 - przykład klasyczny, jak głupi są ludzie i jak łatwo im wmówić, że czegoś chcą. http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Furia-klientow-Tesco-Przez-Angry-Birds-a31746 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Nie gadaj, spodenki rowerowe są świetne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nie wiem jaka polityke ma Lidl ale w dniu wejscia oferty butow SPD w moim lidlu brak a juz po kilku dniach bylo kilka par. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Czasami przerzucają nie sprzedany towar z konkretnej oferty z kilku okolicznych sklepów do jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Pewnie też wystawiają zwroty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Mycie roweru po leśnej przejażdżce jeszcze nigdy nie było tak wygodne i szybkie :-) Dziękuję Ci Lidlu :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper11 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A nie możesz jednego stojaczka zakupić dla mnie? Bywasz w Warszawie lub okolicy? Baaardzo rzadko niestety. Ale myślę, że opłaca Ci się wskoczyć w busa (kilkanaście zł za bilet w jedną stronę) i przyjechać ew. w pociąg jak masz zniżki. Jakby coś pisz na PW to skoczę się upewnić czy jeszcze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cysiul Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 w decathlonie, okulary przeciwsłoneczne za 20 zł. zakupiłem. polecam. http://www.decathlon.pl/arenberg-kat-3-id_8118521.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akforce Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 W czeskim lidlu jest przecena butów spd na 499 koron. Wczoraj w Krnowie (za Głubczycami) dostępna była cała numeracja (42-45). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 a na całej Warmii stojaków już nima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Aktualka w Pile: dostępny jeden stojak, 4 pary butów i inne rzeczy po kilka sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Dziś byłem w dwóch Lidlach w Łodzi. Na Limanowskiego kilka koszulek rozmiar L i kilka rozmiar M. Buty SPD roz. 42 i sporo pompek i wkładek. Stojaków i spodenek na szelkach nie było. W drugim Lidlu przy Drewnowska/ Włókniarzy dwa kaski i buty 45 Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Warta cos czolowka z Biedronki w dzisiejszej ofercie? Cale 13 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 bralismy 2x te lampki do pracy w warsztacie - szybko padaja! wiec zakup raczej nie oplacalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Też je oglądałem... zwykłe diody led, olać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Może bryle za 19,99 zł? http://www.aldi.pl/aldi_okulary_sportowe_48_5_1356_7466.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja polecam jednak te, ze Decathlona obniżone ze 40 do 20zł, bardzo wytrzymałe (kilka upadków), bardzo dobrze chronią przed kurzem/odpryskami w lesie/górach, a jednocześnie świetne na asfalt na słońce, a jednocześnie bardzo dużo widać, mają 20g tak więc w ogóle ich nie czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fenrir jeśli piszesz o tych (link poniżej) to mogę się pod tym podpisać Tez takich używam od jakiegoś czasu - oznaczenie 3. Dodam tylko, że blisko zachodu słońca w lesie jednak czasami widać zdecydowanie za mało. W planach mam kupić takie same tylko o oznaczeniu 2 ewentualnie 1. http://www.decathlon.pl/arenberg-kat-3-id_8118521.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cysiul Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja polecam jednak te, ze Decathlona obniżone ze 40 do 20zł, bardzo wytrzymałe (kilka upadków), bardzo dobrze chronią przed kurzem/odpryskami w lesie/górach, a jednocześnie świetne na asfalt na słońce, a jednocześnie bardzo dużo widać, mają 20g tak więc w ogóle ich nie czuć dobrze leżą. nie spadają podczas jazdy. podczas jazdy nie parują, szkła zachodzą na boki, więc oprawka nie zasłania widoku bocznego. ogółem polecam. przy okazji kąpielówki można sobie kupić za 15 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.