Gruff Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 wziąłem te z pełnymi oprawkami i jest wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wszystkie 3 szkła się trzymają? Jeśli tak to może przypadek tego jednego egzemplarza. najciemniejszych nie uzywalem, ale reszta trzyma sie bardzo mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzi Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jak ktoś chce, mogę odsprzedać niepotrzebne mi okulary (nieużywane, jeszcze nawet w pudełku), takie jak są w obecnej ofercie za 40zł (czyli 3 pary szkieł, futerał, woreczek, ściereczka do wycierania). Kupiłem w ofercie zimowej, używam innych, a te leżą bez sensu w szufladzie. Cena to 30zł + wysyłka lub ewentualne odbiór w Krakowie. Chodzi o ten model: http://fanlidla.pl/gazetka/2014.05.29.rower/16783,Okulary,sportowe , tylko kolor to antracyt mat (ja bym go nazwał grafitowym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angie Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 a czy ktoś czyścił już łańcuch maszynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wczoraj, a w zasadzie dzisiaj w nocy przetestowałem zestaw lampek oraz rękawiczki. Rzecz jasna rzeczy z obecnej oferty Lidla.Co do rękawiczek- są bardzo wygodne. Ręce nie bolą, ma się pewny chwyt. Ogólnie polecam. Tylko zastanawiam się, czy tylko mi się tak szybko 'zmechaciły'? Po jednej trasie i to w zasadzie nie takiej długiej, bowiem trasa miała nieco ponad 80km. Lampki bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Myślałem, że będzie tandeta i nie oświetli mi nawet 1m przed kołami. Ale zaskoczyła mnie ilość światła. Jadąc poboczem lampka oświetla pobocze oraz lewy i prawy pas drogi. Jadąc trochę przez las, również mega zaskoczenie. Lampka oświetla na szerokość całą drogę. Lampki mogę śmiało polecić. Jedyne, co mi nie pasuje, to to, iż w tylnej lampce nie ma trybu migającego. Baterie dodawane do zestawu wytrzymały 7 godzin ciągłego świecenia (w przypadku przedniej lampki w słabszym trybie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BTG Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 a czy ktoś czyścił już łańcuch maszynką? Czyściłem, ale ten płyn dodawany w zestawie to jakaś lipa. Później wziąłem na warsztat Ludwik+woda i poszło znacznie lepiej. Łańcuch wyczyszczony, może nie na połysk, ale syf wypłukał się. A jak sprawdza się olejek do łańcucha dodawany do zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angie Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ludwik jest najlepszy <3 a jak samo użytkowanie? mocno chlapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BTG Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 trochę się tego wylewa po lewej stronie jak kręcisz. Robisz na balkonie to lepiej położyć jakąś szmatę na długości całego łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angie Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 trochę się tego wylewa po lewej stronie jak kręcisz. Robisz na balkonie to lepiej położyć jakąś szmatę na długości całego łańcucha. a no to robienie tego w sypialni całkiem odpada ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 W Krakowie nigdzie nadal nie ma stojaków, czy może gdzieś dorzucili? Wysłane przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 W wawie na Grochowskiej nadal są kaski. Reszta pewnie też, ale widziałem z daleka, bo byłem tylko oddać koszulkę i spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 @Up: Wczoraj w Tychach na ul. Kopernika były 2, dzisiejszego stanu nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 kupilem rekawiczki, cos mi rece zdretwialy po przejazdzce byly jeszcze buty w wiekszosci pomaranczowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 kupilem rekawiczki, cos mi rece zdretwialy po przejazdzce byly jeszcze buty w wiekszosci pomaranczowe Ten kolor już się chyba więcej nie pojawi Następnego dnia po "premierze" tych butów, odwiedziłem 3 lidle i na ok. 12 par widziałem jedynie 2 pary białych. Białe wyglądają zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dzisiaj przetestowałem koszulkę - 20 km jazdy. Koszulka bardzo wygodna, kieszenie są b.przydatne i nic z nich nie wylatuje, ogromna różnica po "przesiadce" z bawełnianych koszulek, już się tak nie pocę, a przewiewność jest lepsza. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlosiaty Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jak tą maszynkę można porównać z myciem ręcznym (szmatka i benzynka)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 jutro dokupie drugi zestaw lampek - uchwyt na kierownice idealnie pasuje na moja 32mm rure! (bez zadnej gumy) od dawna nie moglem kupic tak duzego uchwytu! przerobie sobie a reszte komus oddam bylem dzisiaj w tesco z 10-letnim siostrzencem kupic mu dzwonek. patrze ze sa tanie kaski. cena na polce 38zl to wybralem mu odpowiedni i idziemy do kasy... przy kasie cena kasku wzrosla do 55zl :/ a za ta cene ten kask to juz tandeta! ale wazne zeby mlody nauczyl sie go nosic i zeby mial kask na egzamin na karte rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Co nie zmienia faktu że zły, czy też słaby kask może narobić więcej szkód, niż przynieść korzyści. A tych paru złotych nie warto oszczędzać, lepiej dołożyć do lepszego towaru i nie wypić piwka, niż ryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1grzecho Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 A propos jeszcze spodenek z Lidla. Po wczorajszej przejażdżce pełnej zawodu dziś oddałem spodenki potrzebującym a sam pojechałem do Decathlonu kupić coś fajniejszego. Co prawda wydałem na nowe portki dwa razy więcej niż na lidlowe ale jakość wykonania, materiał i wkładka są co najmniej o dwie, trzy klasy lepsze. Koszulkę lidlową sobie zostawiłem o pod nią dobrałem porcięta możesz napisać które spodnki zakupiłeś z decathlonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ten model http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_8297839.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 W tej cenie można mieć świetne Rogelli Lugo, wątpię żeby te miały taką grubą nieubijającą się szybko wkładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grosser Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jaka jest wartość tych butów z decathlonu? Czy drugie są kompatybilne z SPD? http://www.decathlon.pl/buty-na-rower-id_8199403.html http://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-id_8283630.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wydaje się, że tak. Mają zaślepkę na bloki SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Przeczytałem wczoraj parę ostatnich postów tego wątku i nie wytrzymałem narastającego ciśnienia. Udawszy się wieczorem do jedynego Lidla w moim mieście nabyłem drogą kupna stojak serwisowy, Udało mi się rzutem na taśmę wyszarpnąć przedostatnią sztukę Nie ukrywam, że o tej desperackiej decyzji zadecydowały pochlebne opinie forumowiczów Myślę, że nie będę żałował, w tygodniu będzie okazja przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yotomeczek Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ten kolor już się chyba więcej nie pojawi Następnego dnia po "premierze" tych butów, odwiedziłem 3 lidle i na ok. 12 par widziałem jedynie 2 pary białych. Białe wyglądają zdecydowanie lepiej. Ja widziałem tylko pomarańczowe... i zastanawiam się czy mimo wszystko nie wziąć. W cenie 99PLN to chyba nie mają żadnej konkurencji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.