Piehursson Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Nie, serio. Spodnie nie prześwitują oprócz bocznych białych wstawek, NIestety pampers jest tak beznadziejnie wszyty jak we wszystkich poprzednich gaciach z lidla. Przymierzyłem przed chwilą spodnie L (poprosiłem żonę żeby kupiła i przywiozła) i M kupione rano. W M pielucha fajnie się układa ale same gacie są za małe bo szelki strasznie ciągną i lekko wżynają się w barki. L'ki natomiast leżą bardzo fajnie oprócz pampersa. Z tyłu wygląda jakby mi kto kaczkę w tyłek włożył. Bez sensu, zastanawiam się czy nie zwrócić. Jeśli chodzi o koszulkę to chyba najlepsza koszulka lidlowa Po raz pierwszy leży idealnie, ma fajny jak dla mnie materiał, w sam raz na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 To normalne, że mocno czuć wkładkę? Miękka jest, ale no czuć mocno, że jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Panowie to który odważny i sobie w gaciach z Lidla fotkę w lustrze zrobi? ja już zrobiłem wcześniej, ale nie wiedziałem że ktoś będzie chciał ;D a tak naprawdę to z mojej komórki i tak nie widać dobrze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Spodnie nie prześwitują oprócz bocznych białych wstawek Zasadniczo to nie powinny prześwitywać w żadnym miejscu To normalne, że mocno czuć wkładkę? Miękka jest, ale no czuć mocno, że jest? Nie to nie jest normalne, pewnie masz za krótkie szelki i wkładka wpija się w ciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Bajker, powiedz to im Mieli problemy z opalenizną pod nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wykupiłem 4 sztuki, oczywiście nie zapłacę Żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adammik Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IreuN Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Meldunek z sosnowca jest wszystko oprócz stojaków, butów i spodni i kaskow jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adammik Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W gdańsku 0 19-stej było można znaleźć większość asortymentu oprócz koszulek czarnych, a tym bardziej w rozmiarze M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W lidlu w Tychach na os. W dzisiaj o 14,30 było prawie wszystko. 3 stojaki, buty spd, koszulki, spodenki , cały kosz rękawic. Koszulkę sobie wybrałem czarną rozmiar L to taka była tylko 1 rozpakowana lekko się już pruła bo ktoś chyba pazurem dziabnął i poplamiona to jej nie wziąłem. Jakiś cienki materiał tych koszulek strasznie, pełno nitek sterczy. Rękawiczki fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptachu Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Po Waszych doświadczeniach z "dzikim tłumem" przy okazji poprzednich tygodniach rowerowych postanowiliśmy z Żoną "obstawić" dwa Lidle w Kielcach . No i powiem Wam, że zawiodłem się trochę bo w obu wszystko odbyło się kulturalnie. Nie było długich kolejek, przepychania się łokciami i znikomych ilości towaru. Kupiliśmy: - buty (było po 20 par w obu Lidlach) - trochę "ceratowato" wyglądają. Ale jak na moje debiutanckie to mogą chyba być; - stojak (było po 8 szt. w obu Lidlach) - super stabilny, wygląda bardziej profesjonalnie od butów . Ale jakoś nie mogę mojego Zethosa dopasować tak żeby linki tylnego hamulca i przerzutki luźno w łapie się układały. Póki co jedyna opcja to łapę przekręcić pionowo i złapać rower za sztycę podsiodłową; - skarpetki - nie testowane. Wyglądają ok; - plecak - cienki materiał, pojemny (ciuchy do pracy wchodzą łatwo), dużo kieszeni, pokrowiec przeciwdeszczowy; Czas testować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheProrok29 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W Opolu też specjalnych tłumów nie zauważyłem ok 9 wszystkiego było jeszcze sporo tylko nie wiem jak ze stojakami bo akurat za nimi się nie oglądałem. Kupiłem swój pierwszy kask i jestem z niego zadowolony. Skarpetki oraz koszulka również fajne a spodenki.... no cóż sam nie wiem, porównania z markowym ciuchem nie mam jedynie z gatkami stanteksa no i tam wkładka jest jeszcze krótsza z przodu ale o niebo wygodniejsza, elastyczniejsza i bardziej dopasowana. Białe paski na bokach prześwitują co jest zdziebko ehm złe. Współczuję tym którzy kupili białą wersję toż to dopiero musi być ekshibicjonizm. Nie wiem więc co z nimi zrobić, z drugiej strony koszulka jest dość długa więc ten teges newralgiczne miejsca są maskowane odpowiednio. No i mam w sumie dylemat. Aha i testował ktoś pompkę lidlowską do ilu bar rzeczywiście idzie napompować opony? 5 da radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baton168 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cześć wszystkim!Słuchajcie, mam pytanie. Czy ta koszulka nie jest na mnie za długo ? Kupiłem dzisiaj (rozmiar M), jest to moja pierwsza koszulka rowerowa i nie wiem czy na długość jest ok czy za długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Może i da radę 5bar zrobić, ale ta którą miałem w ręce nie była w stanie utrzymać końcówki na wężyku jak się palcem wylot zatkało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cześć wszystkim! Słuchajcie, mam pytanie. Czy ta koszulka nie jest na mnie za długo ? Kupiłem dzisiaj (rozmiar M), jest to moja pierwsza koszulka rowerowa i nie wiem czy na długość jest ok czy za długa. raczej nie, przy pozycji na rowerze powinna zasłaniać nerki. Dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutrus Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dzierżoniów - 8.30 rano, kasków zostalo ze 6 szt z czego drapnelem 2 szt L/XL + zestaw lampek. Pompek od zaczesienia, dużo rękawiczek, zapięć. Stojaków i butów niewidzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Aaaa, kontynuując post powyżej "Gdańsk, rano, butów". A tak serio, to jestem ciekaw czy rok w nich przejeżdżę, jak dla mnie mogą być, za stówkę jak się rozwalą, to czy wyrzucę, czy na reklamację, a jak mi się spodoba to jakieś "szajmano" kupię Ten strój trochę wydaje się ścisły, ale jest motywacja żeby zejść z 17% tłuszczu (ło matko, sporo tego co nie?!) . Sześćset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 czy właścicielom gatek też pielucha z tyłu odstaje od tyłka tworząc jakby niezależny (od)byt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Z dzisiejszej Lidlowej rowerowej pasji rękawice 19,90, skarpety 12,90 i wkładki 14,90 jak z ich jakością. Warto czy w podobnej cenie można lepiej? A ten profesjonalny kask za 69 dobry, akurat kasku mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheProrok29 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 czy właścicielom gatek też pielucha z tyłu odstaje od tyłka tworząc jakby niezależny (od)byt? No można tak to określić, tyłek dostaje tłumik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutrus Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Z dzisiejszej Lidlowej rowerowej pasji rękawice 19,90, skarpety 12,90 i wkładki 14,90 jak z ich jakością. Warto czy w podobnej cenie można lepiej? A ten profesjonalny kask za 69 dobry, akurat kasku mi brakuje. opinie są pozytywne. wziąłem, nie żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 czy właścicielom gatek też pielucha z tyłu odstaje od tyłka tworząc jakby niezależny (od)byt? tak, ale po poprawieniu "ręcznym" jest trochę lepiej. Myślę że to się jeszcze może poprawić po jeździe, ale się póki co nie przekonam, bo właśnie oddałem rower do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 U was też tak jest, że kaski w rozmiarze m/l tylko kolor biało lub czerwono szary? u mnie male byly tylko czerwone i niebieskie. duze tylko biale i czarnea szkoda, bo bym chetnie kupil duzy czerwony (mam w takich kolorach koszulke) jak ktos ma duzy czerwony to moge wymienic na bialy drugi kask jednak dziewczynie pasuje wiec nie odsprzedaje plecaki nie cieszyły się zbytnią popularnością moja kobieta poszla pozniej i kupila sobie plecaczek. nie jest zle, ale za 50zl to taka sobie okazja W Koszalinie zawsze zostaje towar bo mało osób jeździ na rowerach a na ulicach tlum rowerzystow... Rękawiczki: najmniejszy rozmiar jaki znalazłem to 8,5 na moją szczupłą łapkę są OK wykonanie też może być, za 20zł nie ma się do czego przyczepić. Niestety są tylko dwa wzory, albo ta czarno-czerwono-zebrowe (fuj!) albo czarno-białe... wziąłem te drugie. Oby nie u...brudziły się szybko. ja bym te "brzydkie" kupil bo wydawalo sie ze maja lepszy chwyt. ale paskudnie sie marszczyly wiec tez kupilem biale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Zakupione w sumie: 1. Rękawiczki (wyglądają ok, zobaczymy jak się sprawdzą w weekend) 2. Szczotki do czyszczenia łańcucha (na test przyjdzie czas) 3. Pompka (rewelacja! 5 bar bez żadnych problemów, nawet ręcznie, właśnie tyle chciałem mieć u siebie, max pompki to 7 bar wg instrukcji) Żałuję, że buty za małe na mnie, nawet 45. Zdaje się nie tylko ja narzekałem na numerację. Każde buty mam 45 (ok, do halówki Umbro mam 47...) a tutaj jakiś wydumane rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzialo7 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 czy właścicielom gatek też pielucha z tyłu odstaje od tyłka tworząc jakby niezależny (od)byt? No trochę tak, ale mi to za bardzo nie przeszkadza. A poza tym to są spodenki do jeżdżenia i na rowerze moim zdaniem bardzo dobrze się dopasowują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.