Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

biorę MET Aliseo

a zwróciłeś uwagę że jest to kask szosowy???

Pompuje tylko rower, zajechałbym się przy kole samochodowym.

tiaaaa, a co powiesz na to że dwa razy pompowałem zapas(jako zapas mam pełne koło, nie dojazdówkę). Raz pompką ręczną, a raz też pompką... tyle że do amortyzatorów... 

Informacja dla Bydgoszczan,

Byłem dziś po 20 w trzech lidlach (wyżyny + fordon) i wnioski są następujące:

1. Jeżeli butów nie ma na plakacie/gazetce to nie znaczy, że ich nie będzie wyłożonych (Wyżyny)

2. Jeżeli buty są na plakacie/gazetce, to nie znaczy że będą (Fordon... jestem wściekły, informacja pewna)

3. Jeżeli buty są na zapleczu to sztuk jest niewiele (dokładnie sześć - Wyżyny)

Kupiłem rękawiczki, chciałem jeszcze tą maszynkę do łańcucha, ale też nie mieli na stanie lub jeszcze wyłożone a chciałem zobaczyć co mają w innych Lidlach.

Dramat.

Byłem w dwóch lidlach przed 21, przy okazji zajechałem. W żadnym nie było jeszcze nic wyłożone, na Marynarki Polskiej i Uphagena wg. gazetki są :D Jadę z rana, bo na Marynarki otwierają wcześniej, w razie czego zdążę przejechać się do innych.

a zwróciłeś uwagę że jest to kask szosowy???

tiaaaa, a co powiesz na to że dwa razy pompowałem zapas(jako zapas mam pełne koło, nie dojazdówkę). Raz pompką ręczną, a raz też pompką... tyle że do amortyzatorów... 

Jasne, jeżdżę w 90% asfaltem a reszta to utwardzone drogi szutrowe bez ciężkiego terenu także myślę, że będzie ok...

Już wczoraj, godzinę przed zamknięciem, byłem w Bielskim Lidlu. Nic jednak nie było wyłożone.

Mogę stwierdzić, że po 16 te półki sklepowe będą tak puste, jak wtedy.

W Gdańsku otwierają od 8:00 do roboty na 7:30, więc pewnie tylko tutaj zobaczę zdjęcia towarów ;) W sumie może zostanie jakaś koszulka w rozmiarze M, a może ktoś będzie mógł odsprzedać jak będzie dobrej jakości a dla kogoś za mała? 

Da ktoś znać jak wyglądają plecaki, czy sa warte tej niskiej ceny, czy się przyczaić na coś porządnego. Ja tylko go potrzebuje do pracy na ciuchy i śniadanie, mam plecak ale bez pokrowca przeciwdeszczowego.

Hmm poszedłem po stojak wróciłem jeszcze z kaskiem. Na mojej głowie o wiele lepiej leży niż poprzedni i takie też opinie słyszałem w sklepie. W zabrzu na Roosevelta stojaków juz nie ma, kaski z dwa zostały. Butów kilka i nawet dobrze wyglądają po szybkich oględzinach. Jest ich jednak mało i z rozmiarem trzeba trafić. Koszulki wydają się też ok, ale nie przyglądałem się dużo bo musiałam chronić swój ostatni stojak :-D powodzenia w zakupach

Wytaptalkowane n7

Jak do pracy to nawet spoko tylko brakuje obsługi bukłaka z wodą A tak to dosyć pojemny. Materiał nie zbyt gruby ale w sumie to plecak na rower, nie mam jak zamieścić zdjęć bo pisze z telefonu

W Lidlu na Grochowskiej w Wawie było wszystko (a przyjechałem juz po otwarciu) - ale ludzi sporo się kłębiło, kobiety się kłóciły grzebiąc w koszulkach. Faceci pełna kultura ;) Ech te baby ;).

Kask bardzo fajny, leży świetnie, grube gąbki - w rozmiarze L/XL były tylko szare, czerwone i niebieskie tylko rozmiar M.

Maszynka do czyszczenia łańcucha chyba ok (nie stosowałem, ale wziąłem), pompka nożna w tej cenie też warto zaryzykować. Wziąłem jeszcze komplet koszulke i spodnie rowerowe.

Buty za to wyglądają fatalni, jak z jakiegoś taniego skaju najgorszej jakości, wziąłem, przymierzylem i odłożyłem. Plecak też mnie nie zachwycił, nie wygląda "porządnie", a że większy plecak już mam, więc chyba wezmę 4F rowerowy z allegro.

Lidl Białystok Zielone Wzgórza - wróciłem przed chwilą, zainteresowanie przy ofercie spore, aczkolwiek tłumów nie ma.

Jest dużo stojaków serwisowych i kasków, niestety butów nie zauważyłem (a w gazetce przed sklepem były anonsowane).

PS: Kupiłem koszulkę - REWELACJA. Chyba tak dobrej w Lidlu jeszcze nie było (krój, dopasowanie, wzór).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...