Kiciok Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 A ja pytanie z innej beczki - w lidlu można płacić kartą? Nie chce mi się lecieć do bankomatu już, a rano jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jak widać, osoby zainteresowane butami powinny "profilaktycznie" zajrzeć do swoich Lidlów, mimo braku kapci w lokalnych gazetkach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 biorę MET Aliseo a zwróciłeś uwagę że jest to kask szosowy??? Pompuje tylko rower, zajechałbym się przy kole samochodowym. tiaaaa, a co powiesz na to że dwa razy pompowałem zapas(jako zapas mam pełne koło, nie dojazdówkę). Raz pompką ręczną, a raz też pompką... tyle że do amortyzatorów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Raz pompką ręczną, a raz też pompką... tyle że do amortyzatorów... Stachanowiec jeden ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Można. Dziękuje dobry człowieku. . Doszło? Swoją droga zastanawiam się co oznacza te "7 wzorów" przy okularach... chodzi o oprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dokładnie. Nie dam linka Ale na stronie Lidla są różne wzory oprawek. Link się nie pojawi bo piszę z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Informacja dla Bydgoszczan, Byłem dziś po 20 w trzech lidlach (wyżyny + fordon) i wnioski są następujące: 1. Jeżeli butów nie ma na plakacie/gazetce to nie znaczy, że ich nie będzie wyłożonych (Wyżyny) 2. Jeżeli buty są na plakacie/gazetce, to nie znaczy że będą (Fordon... jestem wściekły, informacja pewna) 3. Jeżeli buty są na zapleczu to sztuk jest niewiele (dokładnie sześć - Wyżyny) Kupiłem rękawiczki, chciałem jeszcze tą maszynkę do łańcucha, ale też nie mieli na stanie lub jeszcze wyłożone a chciałem zobaczyć co mają w innych Lidlach. Dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dokładnie. Nie dam linka Ale na stronie Lidla są różne wzory oprawek. Link się nie pojawi bo piszę z telefonu Faktycznie. Oby był wybór, a nie tylko 2 typy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Byłem w dwóch lidlach przed 21, przy okazji zajechałem. W żadnym nie było jeszcze nic wyłożone, na Marynarki Polskiej i Uphagena wg. gazetki są Jadę z rana, bo na Marynarki otwierają wcześniej, w razie czego zdążę przejechać się do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesQ Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 a zwróciłeś uwagę że jest to kask szosowy??? tiaaaa, a co powiesz na to że dwa razy pompowałem zapas(jako zapas mam pełne koło, nie dojazdówkę). Raz pompką ręczną, a raz też pompką... tyle że do amortyzatorów... Jasne, jeżdżę w 90% asfaltem a reszta to utwardzone drogi szutrowe bez ciężkiego terenu także myślę, że będzie ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Już wczoraj, godzinę przed zamknięciem, byłem w Bielskim Lidlu. Nic jednak nie było wyłożone. Mogę stwierdzić, że po 16 te półki sklepowe będą tak puste, jak wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Byłem w dwóch lidlach przed 21, przy okazji zajechałem. W żadnym nie było jeszcze nic wyłożone ja wczoraj zajechalem o 21 i dopiero staly kartony do wypakowania. jedynie stojaki serwisowe byly juz wypakowane (ok 6szt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Na Marynarki ludzie wariowali, nic nie kupiłem, szaleli, baby w mrożonkach przymierzały, chowały w kurczaki po dwie pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virek Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja właśnie jestem w lidlu, wybrałem się po nocnej zmianie i ludzi od groma a towar znika w zastraszającym tępie. Przybajmniej w Tychach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W Gdańsku otwierają od 8:00 do roboty na 7:30, więc pewnie tylko tutaj zobaczę zdjęcia towarów W sumie może zostanie jakaś koszulka w rozmiarze M, a może ktoś będzie mógł odsprzedać jak będzie dobrej jakości a dla kogoś za mała? Da ktoś znać jak wyglądają plecaki, czy sa warte tej niskiej ceny, czy się przyczaić na coś porządnego. Ja tylko go potrzebuje do pracy na ciuchy i śniadanie, mam plecak ale bez pokrowca przeciwdeszczowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Hmm poszedłem po stojak wróciłem jeszcze z kaskiem. Na mojej głowie o wiele lepiej leży niż poprzedni i takie też opinie słyszałem w sklepie. W zabrzu na Roosevelta stojaków juz nie ma, kaski z dwa zostały. Butów kilka i nawet dobrze wyglądają po szybkich oględzinach. Jest ich jednak mało i z rozmiarem trzeba trafić. Koszulki wydają się też ok, ale nie przyglądałem się dużo bo musiałam chronić swój ostatni stojak :-D powodzenia w zakupach Wytaptalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virek Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Jak do pracy to nawet spoko tylko brakuje obsługi bukłaka z wodą A tak to dosyć pojemny. Materiał nie zbyt gruby ale w sumie to plecak na rower, nie mam jak zamieścić zdjęć bo pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Mam kask! Nie w moich rękach, ale mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 coś czuję, że po 10 nie będzie po co iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Chyba tak, bo narzeczona mówiła, że w Opolu w jednym z lidlów zostało kilka sztuk kasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W Lidlu na Grochowskiej w Wawie było wszystko (a przyjechałem juz po otwarciu) - ale ludzi sporo się kłębiło, kobiety się kłóciły grzebiąc w koszulkach. Faceci pełna kultura Ech te baby . Kask bardzo fajny, leży świetnie, grube gąbki - w rozmiarze L/XL były tylko szare, czerwone i niebieskie tylko rozmiar M. Maszynka do czyszczenia łańcucha chyba ok (nie stosowałem, ale wziąłem), pompka nożna w tej cenie też warto zaryzykować. Wziąłem jeszcze komplet koszulke i spodnie rowerowe. Buty za to wyglądają fatalni, jak z jakiegoś taniego skaju najgorszej jakości, wziąłem, przymierzylem i odłożyłem. Plecak też mnie nie zachwycił, nie wygląda "porządnie", a że większy plecak już mam, więc chyba wezmę 4F rowerowy z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 O 8:30 juz pustki są w wielu sklepach. Zależy na co liczysz ze kupisz Tapnięte Talkiem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
howitz3r Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Lidl Białystok Zielone Wzgórza - wróciłem przed chwilą, zainteresowanie przy ofercie spore, aczkolwiek tłumów nie ma. Jest dużo stojaków serwisowych i kasków, niestety butów nie zauważyłem (a w gazetce przed sklepem były anonsowane). PS: Kupiłem koszulkę - REWELACJA. Chyba tak dobrej w Lidlu jeszcze nie było (krój, dopasowanie, wzór). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Lidl Gostyn zainteresowanie zerowe. Jakby tej oferty nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.