RafalPolo Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 wróżyć można, aczkolwiek mam sporo z lidla gaci (zwykłe kolarki, spodenki z wkładką, zimowe długie spodnie) i w każdej sztuce wkładka jest źle wszyta tj. zbyt do przodu. Czytając to forum, dużo osób na to także zwraca uwagę. Stąd podejrzewam, że tak samo może być z tymi, ewentualnie sprawdziłbym je i zwrócił w zaproponowanym przez sklep terminie. Mi to nie przeszkadza bo używam gaci tych tylko do jazdy do pracy na krótka trasę. Osobiście mam blisko lidla przejdę się tam jutro godzinę przed końcem ich pracy ponieważ był tutaj taki "tips", że już może będą wystawiać towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Zaryzykuje i kupię ten strój pojutrze z samego rana, dam znać czy jest dobry, czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 wróżyć można, aczkolwiek mam sporo z lidla gaci (zwykłe kolarki, spodenki z wkładką, zimowe długie spodnie) i w każdej sztuce wkładka jest źle wszyta tj. zbyt do przodu. Czytając to forum, dużo osób na to także zwraca uwagę. Stąd podejrzewam, że tak samo może być z tymi, ewentualnie sprawdziłbym je i zwrócił w zaproponowanym przez sklep terminie. Mi to nie przeszkadza bo używam gaci tych tylko do jazdy do pracy na krótka trasę. Osobiście mam blisko lidla przejdę się tam jutro godzinę przed końcem ich pracy ponieważ był tutaj taki "tips", że już może będą wystawiać towar. Ja właśnie jeżdżę na rowerze "zbyt do przodu", bo ramę roweru mam rozmiaru 19, a sam mam ledwie 167 cm wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesQ Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Poczytałem w sieci trochę opinii na temat tańszych kasków... i dalej nie mogę się zdecydować :-). Co myślicie kask lidlowski czy np. Kelly's Blaze? http://allegro.pl/kask-rowerowy-kellys-blaze-m-l-58-61cm-4-k-wy-0-i4243129789.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Kask Kellys'a nie ma technologii InMold, jedynie wygląd lepszy: zależy ci na wyglądzie czy bezpieczeństwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Rękawiczki z Lidla to porażka, przynajmniej wersja z zeszłego roku. Dłonie się pocą jak 150! Odradzam. Za 20zł można zaryzykować A poza tym, co roku towar jest inny z tego co zauważyłem, także może być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Poczytałem w sieci trochę opinii na temat tańszych kasków... i dalej nie mogę się zdecydować :-). Co myślicie kask lidlowski czy np. Kelly's Blaze? http://allegro.pl/kask-rowerowy-kellys-blaze-m-l-58-61cm-4-k-wy-0-i4243129789.html zobacz sobie tutaj http://velo.pl/wyprzedaz/40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Kurcze nie wiem co wy chcecie od lidlowskich rękawiczek. Mi tam one pasują. Mam dwie pary z różnych rzutów, nie prują się i są wygodne. Odpowiada mi to, że są cienkie i nie mają żadnych "żelowych" wkładek, które zwykle powodują tylko ucisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Żelowe z zeszłego roku mają zbyt ciasny kciuk w porównaniu do reszty palców. Wkładka żelowa nieco zbyt gruba, ale jak na 15 zł to nie są złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jandr Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-DA4247AE-D54F234C/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=304 Posiadam lampki, które są w ofercie - kupiłem je ok 2 miesiące temu za 60zł i spisują się bardzo dobrze, teraz są za 30zł więc nieźle, tym bardziej, że reflektor naprawdę nieźle daje i można go ładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayjay Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Miał ktoś do czynienia z tą pompką? http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-BD2F010F-ED5B2C62/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=14179 Nie rozpada się w rękach, pompuje te 3,5 bar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ło panie, wczoraj ładowałem nią 5 bar i czuje, że do 6 pociśnie na lajcie. Kawał dobrej pompki, sam byłem zaskoczony, że za taką cenę dobry sprzęcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 No pompka widzę spoko a jak te skarpety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja kupiłem kiedyś stopki na rower, szczerze, to mi się noga w nich spoci zanim zdążę się cały ubrać i wyjść z domu Ale to było jakiś czas temu, więc jak przy większości, może być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Skarpety mam z dwóch rzutów, jedne mają już 2 lata i nie narzekam. Ogółem za te pieniądze moim zdaniem są ok. Tapnięte Talkiem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Skarpety z ostatniego rzutu jakby mniej starannie wykonane ale jeśli chodzi o użytkowanie to sprawdzają się dobrze. Te jutrzejsze wydają się nieco dłuższe od zazwyczaj dostępnych, na chłodniejsze dni pewnie wezmę jedną parę na próbę bo po kostkach czasem wieje ale w lecie gwarantują dość wysoko opalone "skarpetki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikertom Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Żelowych rękawiczek z lidla używam ja, małżonka i syn i dla nas są OK. Lidlowski kask z lampką na mojej głowie bardzo źle leżał więc odpuściłem, ale synek i małżonka sobie chwalą, więc sugeruję przymierzyć, zwłaszcza że to jest inny model. Dzięki za cynk o lampkach. No i ze względu na sprzeczne opinie o spodenkach i wkładce zapoluję jednak na coś firmowego gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 polecam z Martes'a coś koło 45zł leżą, ja za tyle kupiłem dwa lata temu i rok temu także ponieważ pierwsze dobrze się sprawiły. E empikach też są jakieś teraz szpargały rowerowe, a i nawet jakieś kaski z chin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Miał ktoś do czynienia z tą pompką? http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-BD2F010F-ED5B2C62/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=14179 Nie rozpada się w rękach, pompuje te 3,5 bar? Kupiłem tą pompkę ostatnim poprzednim razem jak była w lidu. Od początku nie działa. Jak chciałem pompować koło na wentyl samochodowy od razu uciekało całe powietrze. Kulka w pompce w ogóle się nie blokowała. Jak udało mi się na stałe uruchomić tylko końcówkę od wentyla samochodowego, to przy ok 2 barów wystrzeliła mi plastikowa "szybka" przy manometrze. . Fakt, udało mi się ją doprowadzić przy dużej ilości supergluta do stanu używalności i działa już parę miesięcy, ale generalnie jest to duża poraża, której nie polecam. A...pokrowiec cały się podarł na szwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikor79 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Kupiłem tą pompkę ostatnim poprzednim razem jak była w lidu. Od początku nie działa. Jak chciałem pompować koło na wentyl samochodowy od razu uciekało całe powietrze. Kulka w pompce w ogóle się nie blokowała. Jak udało mi się na stałe uruchomić tylko końcówkę od wentyla samochodowego, to przy ok 2 barów wystrzeliła mi plastikowa "szybka" przy manometrze. . Fakt, udało mi się ją doprowadzić przy dużej ilości supergluta do stanu używalności i działa już parę miesięcy, ale generalnie jest to duża poraża, której nie polecam. A...pokrowiec cały się podarł na szwach. Ja jestem w posiadaniu tej pompki od około roku i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć. Fakt, faktem nie próbowałem nią pompować kół od samochodu, ale 3 rowery w domu do 4 barów spokojnie nabija. Może trafiłeś na felerny model :? Pokrowiec faktycznie słaby, po około miesiącu pompka powędrowała do plecaka bo się zaczął wycierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Trzeba było reklamować. W lidlu na takie rzeczy dają 3 lata gwarancji, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja jestem w posiadaniu tej pompki od około roku i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć. Fakt, faktem nie próbowałem nią pompować kół od samochodu, ale 3 rowery w domu do 4 barów spokojnie nabija. Może trafiłeś na felerny model :? Pokrowiec faktycznie słaby, po około miesiącu pompka powędrowała do plecaka bo się zaczął wycierać. Pompuje tylko rower, zajechałbym się przy kole samochodowym. Gdybym w tedy miał tylko paragon od razu bym jechał ją reklamować, ale gdzieś się zawieruszył to postanowiłem ją reklamować. Widocznie takie egzemplarz mi się trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesQ Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 zobacz sobie tutaj http://velo.pl/wyprzedaz/40 Pinio46, dzięki za info. Jeszcze raz przemyślałem sprawę, odpuszczam lidlowski kask i biorę MET Aliseo z wyprzedaży. Parę zł. trzeba dołożyć ale tak sobie teraz myślę, że warto. Powodzenia na jutrzejszych zakupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Pinio46, dzięki za info. A psze bardzo. Też kupiłem u nich dla żony hełm Co do zakupów to się zobaczy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Info dla rzeszowian i mieszkańców okolic: Mimo braku w gazetce buty SPD będą na 100% w Lidlu na Podkarpackiej. Byłem w nim o 20:30 i już były przygotowane kartki z cenami. Jak w innych na terenie miasta nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.