Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

wróżyć można, aczkolwiek mam sporo z lidla gaci (zwykłe kolarki, spodenki z wkładką, zimowe długie spodnie) i w każdej sztuce wkładka jest źle wszyta tj. zbyt do przodu. Czytając to forum, dużo osób na to także zwraca uwagę. Stąd podejrzewam, że tak samo może być z tymi, ewentualnie sprawdziłbym je i zwrócił w zaproponowanym przez sklep terminie. Mi to nie przeszkadza bo używam gaci tych tylko do jazdy do pracy na krótka trasę.

Osobiście mam blisko lidla przejdę się tam jutro godzinę przed końcem ich pracy ponieważ był tutaj taki "tips", że już może będą wystawiać towar.

wróżyć można, aczkolwiek mam sporo z lidla gaci (zwykłe kolarki, spodenki z wkładką, zimowe długie spodnie) i w każdej sztuce wkładka jest źle wszyta tj. zbyt do przodu. Czytając to forum, dużo osób na to także zwraca uwagę. Stąd podejrzewam, że tak samo może być z tymi, ewentualnie sprawdziłbym je i zwrócił w zaproponowanym przez sklep terminie. Mi to nie przeszkadza bo używam gaci tych tylko do jazdy do pracy na krótka trasę.

Osobiście mam blisko lidla przejdę się tam jutro godzinę przed końcem ich pracy ponieważ był tutaj taki "tips", że już może będą wystawiać towar.

Ja właśnie jeżdżę na rowerze "zbyt do przodu", bo ramę roweru mam rozmiaru 19, a sam mam ledwie 167 cm wzrostu ;)

Kurcze nie wiem co wy chcecie od lidlowskich rękawiczek. Mi tam one pasują. Mam dwie pary z różnych rzutów, nie prują się i są wygodne. Odpowiada mi to, że są cienkie i nie mają żadnych "żelowych" wkładek, które zwykle powodują tylko ucisk. 

Ja kupiłem kiedyś stopki na rower, szczerze, to mi się noga w nich spoci zanim zdążę się cały ubrać i wyjść z domu ;) Ale to było jakiś czas temu, więc jak przy większości, może być lepiej.

Skarpety z ostatniego rzutu jakby mniej starannie wykonane ale jeśli chodzi o użytkowanie to sprawdzają się dobrze. Te jutrzejsze wydają się nieco dłuższe od zazwyczaj dostępnych, na chłodniejsze dni pewnie wezmę jedną parę na próbę bo po kostkach czasem wieje ale w lecie gwarantują dość wysoko opalone "skarpetki" :)

Żelowych rękawiczek z lidla używam ja, małżonka i syn i dla nas są OK. Lidlowski kask z lampką na mojej głowie bardzo źle leżał więc odpuściłem, ale synek i małżonka sobie chwalą, więc sugeruję przymierzyć, zwłaszcza że to jest inny model.

Dzięki za cynk o lampkach. No i ze względu na sprzeczne opinie o spodenkach i wkładce zapoluję jednak na coś firmowego gdzie indziej.

Miał ktoś do czynienia z tą pompką?

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-BD2F010F-ED5B2C62/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=14179

Nie rozpada się w rękach, pompuje te 3,5 bar?

Kupiłem tą pompkę ostatnim poprzednim razem jak była w lidu.

Od początku nie działa. Jak chciałem pompować koło na wentyl samochodowy od razu uciekało całe powietrze.

Kulka w pompce w  ogóle się nie blokowała. Jak udało mi się na stałe uruchomić tylko końcówkę od wentyla samochodowego, to przy ok 2 barów wystrzeliła mi plastikowa "szybka" przy manometrze. .

Fakt, udało mi się ją doprowadzić przy dużej ilości supergluta do stanu używalności i działa już parę miesięcy, ale generalnie jest to duża poraża, której nie polecam. 

A...pokrowiec cały się podarł na szwach.

Kupiłem tą pompkę ostatnim poprzednim razem jak była w lidu.

Od początku nie działa. Jak chciałem pompować koło na wentyl samochodowy od razu uciekało całe powietrze.

Kulka w pompce w  ogóle się nie blokowała. Jak udało mi się na stałe uruchomić tylko końcówkę od wentyla samochodowego, to przy ok 2 barów wystrzeliła mi plastikowa "szybka" przy manometrze. .

Fakt, udało mi się ją doprowadzić przy dużej ilości supergluta do stanu używalności i działa już parę miesięcy, ale generalnie jest to duża poraża, której nie polecam. 

A...pokrowiec cały się podarł na szwach.

Ja jestem w posiadaniu tej pompki od około roku i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć. Fakt, faktem nie próbowałem nią pompować kół od samochodu, ale 3 rowery w domu do 4 barów spokojnie nabija. Może trafiłeś na felerny model :?

Pokrowiec faktycznie słaby, po około miesiącu pompka powędrowała do plecaka bo się zaczął wycierać.

Ja jestem w posiadaniu tej pompki od około roku i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć. Fakt, faktem nie próbowałem nią pompować kół od samochodu, ale 3 rowery w domu do 4 barów spokojnie nabija. Może trafiłeś na felerny model :?

Pokrowiec faktycznie słaby, po około miesiącu pompka powędrowała do plecaka bo się zaczął wycierać.

Pompuje tylko rower, zajechałbym się przy kole samochodowym.

Gdybym w tedy miał tylko paragon od razu bym jechał ją reklamować, ale gdzieś się zawieruszył to postanowiłem ją reklamować.

Widocznie takie egzemplarz mi się trafił.

Info dla rzeszowian i mieszkańców okolic:

Mimo braku w gazetce buty SPD będą na 100% w Lidlu na Podkarpackiej. Byłem w nim o 20:30 i już były przygotowane kartki z cenami. Jak w innych na terenie miasta nie wiem

e9dccb5570.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...