Mod Team Puklus Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tak też myślałem, dobre to do spacerowania a nie do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja mam spodenki funkcyjne, kupione rok temu. Na rower niespecjalnie się nadają, za to do zastosowań cywilnych są świetne. Nie da się w nich zmarznąć.Osobiście polecam kask, jeśli spodenki mają szarą wkładkę to radzę nie kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 W niemieckim lidlu mają być i buty. Pewnie na słowacji też będą http://www.lidl.de/de/Strecke-machen-ab-13-03-/CRIVIT-SPORTS-Herren-Fahrradschuhe i dobrze że ich nie ma bo są koszmarne........wyglądają jak ortopedyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tak też myślałem, dobre to do spacerowania a nie do jazdy Niedobre do spacerowania, złe do chodzenia po górach, bardzo złe na rower. Żaden, powtarzam żaden lidlowy softshell nie nadaje się do użytku. Gdy go założymy na krótki rękaw to po 3 minutach mamy mokre ramiona. Tam gdzie jest bielizna jest troche lepiej bo mokry od środka soft jest izolowany od ciała. Ale po zdjęciu trzeba go suszyć na lewej stronie. Na prawej 24h jest mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuby Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Co powiecie o pompce za 30 zł? Miał ją ktoś kiedyś? Jak z manometrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ja posiadam tę pompkę. Generalnie szału nie, ma problemy z ciśnieniami powyżej 4 bar i trzeba czasem kilka razy nasadzać aby powietrze nie uciekało ale mimo wszytsko korzystam z niej rok i robi to co ma robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ta pompka jest delikatna 1 pociągniecie do góry za mocno i mamy 2 części rura jest z wystającym szwem przyklejona do plastiku przez to ma niskie max ciśnienie lepiej poszukeć jakiś najprostrzy model na aluminiowym cylindrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Kurtka, jeżeli to ta sama co dwa lata temu to nadaje się, ale tylko na zimę i temp w okolicach 0. Nie jak na zdjęciu w słoneczku. Pompka stacjonarna daje radę, od roku pompuje nią dwa rowery w tym szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4jk Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tak jak koledzy wyżej, potwierdzam, że softshele z lidla są tragiczne do jazdy na rowerze. W niczym innym nie byłem równie mokry. Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Czy tą koszulkę warto? Czy ma kieszonkę na zamek?? http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-13BB02E2-A60B4797/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9207 Dętki z lidla warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Detki warto, trzymają lepiej niż continental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wie ktoś ile ważą te dętki, 26", schrader? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tegoroczna to nie wiem, ale zeszłoroczna 193g. Z kolei lidlowa dętka sprzed dwóch lat 179g - i to z dwiema łatkami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek1909 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Kupiłem te imbusy i torxy w biedronce, z braku laku, potrzebowałem akurat imbusa 4mm, a 15 zł to nie majątek, najwyżej się pozdzierają - pomyślałem.I wiecie co? Chyba trafiłem na dobre imbuski, T25 też testowany, na razie nawet nie mają rys, o dziwo każdy z kluczy nadal działa, nawet małe, te do mocowania bloków w butach też nie objechały się, i nie po jednym a kilku użyciach.Niestety już ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dętki polecam, nie wiem czy ciężkie bo nie zwracam uwagi ale guma jest solidna, na pewno lepsze od droższych dętek Rubena która... popękała mi będąc złożona w pudełku Co do pompki - w mojej rozleciała się końcówka, i to po raptem kilku użyciach, do poprzednich pasowała Beto i wiele osób tak wymieniało, ja zwróciłem pompkę, dołożyłem parę złotych i używam rok albo lepiej pompki Beto z dokładniejszym manometrem bo tej w lidlowej którą miałem pokazywał wartości z kosmosu. Zapomniałem w poprzednim poście wymienić skarpetek - nie wiem jakie i za ile są w sklepach sportowych ale z tych lidlowych jestem BARDZO zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Co to za spray do czyszczenia, co go tak chwalicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 "W5 Chain Cleaner", pojawia się przy ofercie rowerowej i motocyklowej i co tu dużo pisać - po prostu działa i jest wygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja to najbardziej czekam na stojak serwisowy, a tu lipa :-( Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedkam Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, jak z koszulkami, spodenkami i bielizną termoaktywną z tej oferty? warto się skusić? Nigdy wcześniej nie jeździłem w czymś takim dlatego pytam czy na początek będą okej? Na pewno skuszę się na mini pompkę tę aluminiową i być może na te kluczyki - pewnie jakość nie jest jakaś najwyższa ale tego sprzętu nie używa się znowu tak często. Co jeszcze możecie polecić? Przejrzałem tematy z tamtego roku i wcześniej ale nie wiem czy wszystko to jest to samo co było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ocenić będzie można dopiero jak się pojawią fizycznie w sklepie. Ale odnosząc się do wcześniejszych akcji - koszulki są okej jeśli przypasuje Ci rozmiarówka i krój Lidla, spodenki to dla mnie badziew, za taką kasę nie da się zrobić dobrej wkładki. Moje po prostu były nieprzewiewne i wszystko się w środku kisiło a do tego materiał szybko się zmechacił a wkładka była na jajkach zamiast pod tyłkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Z tą rozmiarówką Lidla to faktycznie trzeba trafić. Długie spodnie M są krótkie, ale trochę za szerokie. Koszulka M wygląda na mnie jak namiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedkam Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A ta bielizna termoaktywna? nadaje się to pod koszulkę, czy sama ta koszulka wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 To zależy jaki jesteś zmarzluch i jaka jest temperatura. Co do bielizny jest ok mam porównanie z brubeckiem i craft i jak za tą cenę to naprawdę opłacalny zakup. Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Tegoroczna to nie wiem, ale zeszłoroczna 193g. Z kolei lidlowa dętka sprzed dwóch lat 179g - i to z dwiema łatkami :-) Dzięki, czyli waga całkiem normalna jak na zwykłe dętki. W takim razie biorę. 15 zł za 2 szt to dobry deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 No właśnie z tymi rozmiarami jest lipa, wszystkie koszulki, bluzy, czy kurtki XXL są na mnie za małe 190 cm wzrostu i około 130 cm klatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.