MikeSkywalker Napisano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ktoś pytał o spodenki - jest kilka tematów o lidlowych ciuchach, opinii setki. Takich jak teraz jeszcze nie było ale dla mnie kupowanie spodenek za 30-50zł, gdy za 70-100 można mieć już podstawowe modele Rogelli to nieporozumienie, komfort jest o wiele wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IreuN Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Dobra, byłem w dwóch lidlach i... Chorzów, gałeczki - Nie ma butów Sosnowiec, 1 Maja - Nie ma butów Jutro sprawdzę Sosnowiec, Piłsudskiego / Matki Teresy Kierocińskiej. Wie ktoś jak jest w Katowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A to nie ma być czasami w czwartek ale za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 no ma, ale trzeba wszystko ustalić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Oficjalna reklama oferty rowerowej jest już na stronie głównej - bez butów :-) http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-500A00C2-AF9FAA4D/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=304 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nic nowego to nie wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Poznań Grunwaldzka w gablocie wisi gazetka z butami spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek88 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Sam jestem ciekawy tych spodni. Wygladaja dosc dobrze. Akurat jestem na etapie zakupu, moze akurat te podejda. Aktualnie mam Brugi po 2 sezonach ale pielucha juz sie tak ubila, ze pupa boli po kilkunastu km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Biorę te spodnie w poniedziałek i dam znać potem jak się sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maad11 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 @ up super, ale wiesz, że oferta dostępna od czwartku 29.05?... Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 To we czwartek biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 U mnie w mieście będą buty, może komuś nabyć jakąś parę i pocztą wysłać? ;-) Oddać można w każdym Lidlu czy tylko w tym którym się kupiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Jak nie będzie to problemem to Cię o to proszę scoobel.Wymiary kartonu to 119,5 cm dlugoc, 16,5 cm szerokoc i 11,5 cm wysokosc. Moja waga pokazala 7,8 kilograma. Ogolnie jest przystosowany do udzwigu rowerow do 30 kg. Po zakupie nalezy podokrecac wsystkie srubki bo bez tego rower troche "lata" przy kreceniu korba. Jakosc tego stojaka wzgledem ceny jest rewelacyjna, naprawde polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chochol Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Trochę poza tematem, ale czy coś takiego jest już warte uwagi http://allegro.pl/md-347-komplet-rowerowy-giant-rozm-2xl-i4185549494.html czy nadal na poziomie tego z lidla? nie prosciej zajzec na strone bcm nowatex i kupic produkt dobrej jakosci taniej, np: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/komplet_polska_bgz_koszulka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Coś tak czuję że Lidle z butami będą jak UFO na zdjęciu widzieli wszyscy na żywo nieliczni ... Na 4 Lidle w okolicy ani jeden nie ma butów. Jak ktoś rozpyka Lidla na śląsku z butami SPD niech da znać ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 W zabrzu na Roosevelta obok polibudy mają być butki. Wytaptalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 To nawet po drodze z roboty moge zahaczyć jak oczywiście nie wykupią wszystkiego przy otwarciu. Thx Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnnas Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 a zastanawiał się ktoś nad kaskiem za 69 zł? nada się on w ogóle do czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Tak, nada się do czegoś. Głównie do ochrony głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Oczywiście, jakość-cena świetna, technologia InMold jest, mam poprzedni kask z Lidla z 2013 i się sprawdza, jedyny minus to jego wygląd na głowie, ale czego się w tej cenie spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Oj nada nada ... kaski z Lidla trzymają poziom... i to poziom z całkowicie innej galaktyki dla konkurencji w tej samej cenie nieosiągalny. Na 99% jest to produkt Cratoni i na 99% jest to już nieprodukowany pod ich marką Cratoni Zethos ... Swego czasu Zethos latał po sklepach w okolicach 250 zeta . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnnas Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ok, dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreation Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Czy jest taka możliwość, że nowe spodnie z Lidla te na szelkach będą lepsze od swoich poprzedników? Skoro kiedyś nie było modeli z szelkami to może coś przeprojektowali zmienili itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Szansa jest zawsze, aż do momentu pierwszego przymierzenia. Przecież to premiera, skąd ktoś miałby wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 w koszalinie buty maja byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.