arekm Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Do tego może być tak, że nie wszystkie sklepy w danym mieście dostaną spd. Trzeba się będzie wozić w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Mnie strasznie te rękawiczki ciekawią. Jak nie, to najtańsze żelowe dopiero od 40zł na allegro... No i szorty funkcyjne, ale pewnie ta M'ka będzie ogromna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 @@Kekacz, pozostaje odpowiedź na pytanie które to są te "wybrane" Tylko wcześniejsza wycieczka po okolicy i sprawdzenie w których sklepach gazetki mają buty może pomóc. Inaczej to wolna amerykanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Może jest ktoś z Krosna? Są tam buty w gazetce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 z żelowych mam te i są ok ale szybko się rozłażą- warto kupicrozmiar mniejsze :http://allegro.pl/kellys-rekawiczki-race-grey-m-kelly-s-i4247741029.htmlNie kupił bym tych z lidla bo pewnei nie wytrzymaja sezonu.Ttuaj masz 4f za 30zeta :http://allegro.pl/zelowe-rekawiczki-rowerowe-na-rower-4f-rru002-l-i4225735747.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Te kellysa mi się podobają i jeśli z jakiegoś powodu nie kupię lidlowskich, to te łykne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Skoro w Rzeszowie butów nie ma to podejrzewam że w Krośnie też nie będzie. Lidl według mnie bada rynek - rozmiarówka jest strasznie okrojona, do tego pewnie pojawią się tylko w bardziej uczęszczanych sklepach w większych miastach. Buty turystyczne też pojawiły się epizodycznie - z tego co pamiętam w jednej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaroll Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 W outlecie 4F w Factory Ursus w Warszawie są te rękawiczki (i inne ciuchy rowerowe) przecenione o około 30% względem ceny sklepowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Panowie jakby w Elbląskim Lidlu były buty spd to mógłbym wziąć dla was 1 pare ale do tego przyjdzie też koszt przesyłki albo można będzie odebrać osobiście. Oczywiście jak będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Lidl Piła - brak butów w gazetce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedkam Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Lidl Łańcut również brak butów Wysłane z Nexusa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Podobno jeszcze parówki mają rzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Pamiętam jak przerabiali lidle w moim mieście żeby zmieściły się ich piekarnie, to zawsze robili wyprzedaże wszystko -25% (oprócz alkoholi, papierosów i leków). Wtedy w kolejce trzeba było wystać od godziny do półtorej Dobrze, że tak nie jest jak rzucają różne graty w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majql Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Lidl Tarnów - buty w gazetce są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidK Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 A ja wyczytałem chyba na forum biegowym, że towar wystawiają poprzedniego dnia jakoś godzinę przed zamknięciem. Można iść dzień wcześniej i zakupić spokojnie przed zamknięciem podobno. A przy okazji mam pytanie, powinienem mieć już rower w przyszłym miesiącu. Takiej bielizny jeszcze nie mieli w ofercie, nada się na początek zanim się nie nazbiera i kupi porządne ciuchy. A kask wart w tej cenie czy szukać innego do 100 zł. Bo rower mnie wykosztuje trochę i zastanawiam się czy na 1 sezon się nadadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirkozi Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Czy te buty spd nadają się też do innych systemów wpinanych (Cranki na przykład)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nadają się do wszystkich systemów mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Od 26 maja w Lidlu będzie masa rowerowych rzeczy buty,koszulki rękawice, kask,pompki,latarki itp. Tutaj gazetka: http://gazetka.lidl.pl/7dce0abe-6329-4d8e-a9ab-42774118e907/#/18 Więc kieruje do was pytanie jest coś stamtąd wartego uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Kakadu patrz w górę... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Warto kupić cały strój rowerowy w lidlu? XL będzie na mnie pasować? 104 w pasie, 184 cm wzrostu, 110 kg, noga z 90cm? W ile dni schodzi towar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Przeglądaj wątek, wszystkie rozmiary są zawyżone, nikt nie ma rozmiarówki lidla, a to w ile schodzi towar to zależy od sklepu, ile wrzucili i ilu było chętnych. Chodliwe rzeczy są szybciej wykupowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ale dalej nie wiem czy kupić te XL, czy jednak będzie za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Kup dwa rozmiary, a potem jeden oddaj. Bo jak kupisz jeden to potem tylko będziesz mógł oddać, bo może się okazać że nie ma innego na wymianę. 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delarte Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 jak Ci się uda, weź L i XL, potem nie ma problemów ze zwrotem na podstawie paragonu (do 7 dni), kasę dostajesz od razu przy kasie. generalnie baardzo często jak ktoś nosi zwykle L to rzeczy z Lidla przypasują M. ogólnie to widzę, że najbliższy rzut rzeczy rowerowych wywołuje chyba największe zainteresowanie dotychczas do samej oferty jeszcze hoho, a tu takie poruszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ogólnie to widzę, że najbliższy rzut rzeczy rowerowych wywołuje chyba największe zainteresowanie dotychczas do samej oferty jeszcze hoho, a tu takie poruszenie chyba dobre opinie poprzednich edycji zachecily innch do zakupuja tez na to czekam. mialem kupic kask za 50zl a teraz kupie drozszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.