rowerek12 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 takie pytanie: czy ktoś wie jaka jest długośc wkładki w tych butach? i jeszcze drugie czy to w polsce też będzie? Pytam bo nigdy nie było, a wy tu tak o tym rozprawiacie.. sorry za brak "c" z kreską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Rozprawiamy, bo Słowacja/Czechy o rzut beretem dla niektórych forumowiczów. Oprócz tego można się wcześniej zorientować, co ewentualnie będzie w naszej lidlowej ofercie. Czy nigdy nie było? Nieprawda. Były kilka lat temu buty SPD w wersji "trekkingowej". Kupiłem je wówczas i nadal z powodzeniem używam. Trudno powiedzieć, czy akurat buty będą u nas w rzucie majowym. "Zestaw" oferty w dużej mierze wynika ze specyfiki konkretnego rynku. Dla przykładu w najbliższej ofercie czeskiej (posiłkuję się gazetkami) mają być tylko buty męskie o "dizajnie" MTB. W słowackiej natomiast (chyba od 15.05) mają być dwie wersje butów - zarówno damskie, podobne do trekkingowych, jak i męskie - takie same, jak w czeskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerek12 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 miałem na myśli czy jest jakieś nieoficjalne info o tych butach bo nie wiem czy jechac do Czech czy siedziec tu i czekac ale mówisz że masz trekkingowe czy możesz zmierzyc wkładkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Formalny rozmiar buta 42(8), wkładka 27,5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 bo nie wiem czy jechac do Czech byli tu i tacy co chcieli na wyspy po buty wyskoczyć, więc nie jesteś oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kams Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Zapewne kolega mieszka gdzieś blisko granicy i może sobie pozwolić na jednodniową wycieczkę. Ja z kolei czekam na jakieś oświetlenie do 20 zł za przód i tył - nie ma być jakoś mega jasno, ale ma być mnie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedTrek Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 zadam może głupie pytanie (nigdy nie było mi w zwyczaju oglądać), czym się różnią spodenki męskię od damskich jakie różnice w ukształatowaniu wkladki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidermanpl Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-3137E14E-D2BD58C4/www_lidl_sk/hs.xsl/ponuka.htm?id=213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 może w teorii powinny być inaczej uszyte, ale teoria lidla nie dotyczy. Chińczycy wszystko tak samo szyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kams Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Fajnie te szorty z wkładką wyglądają. Ciekawe, czy u nas się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 czym się różnią spodenki męskię od damskich jakie różnice w ukształatowaniu wkladki ??? tez o tym czytalem po tym jak przypadkiem kupilem damskie...teoretycznie damskie maja troche dluzsza wkladke z przodu. mi to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Romet Jolene 29 w Media Expert (w gazetce) za 1699. Na allegro średnio 1800-2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4JT3K Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Od 29 maja ponownie w Lidlu oferta rowerowa, będą między innymi: buty SPD za 99 zł profesjonalna koszulka rowerowa za 44 zł profesjonalne spodnie rowerowe za 55 zł profesjonalne rękawiczki za 19,99 zł stojak montażowy za 129 zł minipompka nożna za 17,99 zł profesjonalny kask rowerowy za 69 zł plecak rowerowy za 49,99 zł Ja najbardziej czekam na stojak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedkam Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jest gdzieś gazetka? Wysłane z Nexusa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4JT3K Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 W sklepie na stronie jeszcze nie ma. Oto zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 profesjonalny kask rowerowy za 69 zł czyzby to juz inny kask ze cena poszla w gore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 profesjonalne to rozumiem, że tak sarkazm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 poza koszulkami i butami spd to raczej nic nie wyrywa z kapci jakoś Co do stojaka to oglądałem rokc zy dwa temu ich stojak i strasznie dużo plastiku = to się musi szybko połamać moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Co do stojaka to oglądałem rokc zy dwa temu ich stojak i strasznie dużo plastiku = to się musi szybko połamać moim zdaniem To kiepskie zdanie. kolega używa i to niemało serwisując kilka rowerów i działa mu jak na takie potrzeby doskonale. Nie zdążyłem trafić już dwa razy na te stojaki, bo handlarze brali po parę sztuk/raz. Tym razem sam z rańca stanę w kolejce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jesli w eksploatacji okazują się solidne to ok. Ja tyko oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ma ktoś te okulary z lidla? Nadają się do czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 w kwestii kasku - potwierdzam - to jest jakiś inny model(przynajmniej kształt ma nieco inny niż poprzednie modele). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 stojak jak najbardziej polecam, użytkuję drugi rok, często używam, rewelacyjny stosunek jakości do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dokładnie taki sam kask był rok temu, posiadam w grafitowoszarym kolorze. Z plusów - skorupa przeszczepiona z kasku Cratoni Zethos. A minus - wyściółka jest niezwykle uboga w porównaniu do innych kasków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Stojak ... mam polecam ... najlepsza oferta stojaka serwisowego w tej cenie ... jak szukałem stojaka, to lidlowy dorównuje prawie 2x droższej konkurencji. Kaski w tym "środkowym" rzucie są inne niż te wiosenne i jesienne, tamte mają lampkę. Nie wiem jak wygląda ten w porównaniu do zeszłorocznego bez lampki. Ktoś na forum frywolnie rzucił że te zeszłoroczne to były brzeprandowane MET Veleno w co osobiście wątpię ... Ostatnio nie mam już nadziei na normalną pieluchę w gaciach z Lidla więc dla spokoju sumienia pomacam i odłożę ... Natomiast nastawiam się na buty bo wydaja mi się idealną opcją do ciorania w dojazdach do pracy w deszczu i zimie ... 99 zeta to nie majątek a kilkukrotnie droższe buty "startowe" mocno się przyoszczędzi. Może kupię kolejna koszulkę . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.