Niedzwiedz1 Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Czyli tak jak się spodziewałem. Dobrze, że na MŻ póki co się nie kwalifikuję bo jeszcze bym się na taki pas skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Powitać. Nie wiem jak u Was, ale u mnie do biedry rzucili te spoko czołówki po 20zł. Także brać, bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GnX Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 W biedro są koszulki ,dresy oraz buty "sportowe" . Czy ktoś może powiedzieć czy warto w ogóle brać to pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podatnik Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W GO-sporcie - Łódź jest obniżka na bieliznę termo i inne ubrania zimowe, nabyłem komplet BRUBECKA o 30% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 U mnie w biedronce przecenili kamerę go clever z 200zł na 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszglos2 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 W kwesti biedronkowej czołówki można łatwo zwiększyć jej funkcjonalność o dodatkowe tryby świecenia http://en.elektroda.pl/rtvforum/topic2756709.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hygin Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Od 10 marca nowa oferta rowerowa w Lidlu. Na stronie jeszcze tego nie ma, ale w sklepach są już gazetki. Będą m.in. liczniki (chyba przewodowe), koszulki, spodenki, bluzy, kurtki, kaski, rękawiczki, skarpety, okulary, sakwy i inne akcesoria. Niektóre produkty w kilku wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Widziales moze w gazetce stojak serwisowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpinek Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 moze ktos wrzucic skan/zdjecie gazetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 liczniki (chyba przewodowe), koszulki, spodenki, bluzy, kurtki, kaski, rękawiczki, skarpety, okulary, sakwy i inne akcesoria Czyli powtórka z ubiegłego roku? Szkoda, po cichu liczyłem na buty spd w fajnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hygin Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Stojaków ani butów SPD nie ma. Zrobie fotki gazetki i wrzucę tutaj. Edit: I dodatkowo strona z oferty motocyklowej. Wiem, że niektórzy kupują np. bieliznę funkcyjną także na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jaka cena, taka jakość.Czym tu się podniecać?.Taki zestaw kluczy za 25 zł kupiłem kiedyś w Practikerze(za 3 dychy,durny jak but )nawet nie dowiozłem do domu.Przerażony tandetą wykonania wywaliłem po drodze.Te oczkowe obróciły się od razu w uchwycie.Tak że nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyk9 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Trochę lepszy skan http://dane.okay.pl/iulotka/pdf/lidldo160314.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokras Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Forumowicze. Opłaca się kupić rękawiczki, okulary, i oświetlenie (nie za drogie to oświetlenie? Świateł będę używał sporadycznie jak będę wracał np. Z ogniska, czy oswietlą mi drogę w ciemną noc?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jaka cena, taka jakość.Czym tu się podniecać?.Taki zestaw kluczy za 25 zł kupiłem kiedyś w Practikerze(za 3 dychy,durny jak but )nawet nie dowiozłem do domu.Przerażony tandetą wykonania wywaliłem po drodze.Te oczkowe obróciły się od razu w uchwycie.Tak że nie polecam. W Praktikerze, za 30 zł, ale co z tego - lidlowy zestaw kluczy zaraz trzeba obsmarować że tandeta i szajs. Używam tych kluczy od dawna, fakt że sporadycznie ale parę razy w trasie du** mi uratowały. Do tego kosztują nieco ponad dychę. Osobiście polecam, jakikolwiek podobny kompaktowy zestaw podobnych kluczy jest nie do kupienia za te pieniądze. Co do reszty to stały asortyment oferty rowerowej. Ja z ciuchów lidlowych się wyleczyłem i przerzuciłem na kilkukrotnie droższe ale dętkami czy sprayem do czyszczenia (nie tylko łańcucha, używam go jako uniwersalnego w warsztacie) jak zwykle nie pogardzę i wezmę po kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Spray robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 warto kupić kask, okulary i skarpetki. Oświetlenie szału nie robi, a liczniki szybko wyczerpują baterie... Jeszcze bielizna motocyklowa i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mychu Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Oferta Lidla już dostępna online http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-100788C5-44F7840C/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=217 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Coś mi mówi, że w tym roku Lidl zdrowo przejedzie się na tej ofercie rowerowej. Ale zobaczymy co będzie w drugim rzucie czyli kwiecień/maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Znowu ten sam szpej. Lidl stawia na tradycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Niestety ale znowu to samo :/ Kurcze zastanawiam sie nad licznikiem, miałem brać Sigme 16.12 (~100zł), a tu w lidlu z podobnymi funkcjami i 3 letnią gwarancją jedyne 25zł. Te liczniki zachowują przebieg po wyjeciu baterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpinek Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Czyli powtórka z ubiegłego roku? Szkoda, po cichu liczyłem na buty spd w fajnej cenie. W niemieckim lidlu mają być i buty. Pewnie na słowacji też będą http://www.lidl.de/de/Strecke-machen-ab-13-03-/CRIVIT-SPORTS-Herren-Fahrradschuhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ktoś jest w stanie powiedzieć czy warte zakupu będzie : - http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-00806E3A-4A926CE4/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9219 softshel - http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-00806E3A-4A926CE4/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9239 podkoszulek - http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-00806E3A-4A926CE4/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9240 gacie po tacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Te buty z niemieckiego linku to model trekkingowy - do typowego MTB niespecjalnie się nadają. Mam podobne lidlowe sprzed kilku lat. Nadal dają radę w lekkich, turystycznych zastosowaniach, ale "łagodny" bieżnik kompletnie nie sprawdza się, gdy trzeba rower w trudnym terenie wpychać na strome górki czy z nim schodzić... Jak pamiętacie, w zeszłym roku były w ofercie czeskiej/słowackiej klasyczne, agresywne buty do typowego MTB. Trudno powiedzieć, czy będą w tym roku, a także jak sprawdziła się ich jakość po tym czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 @Puklus Ten "Softhell" ma membranę w dodatku o bardzo słabych parametrach. Na mój gust najzwyczajniej się w tym ugotujesz. Szukaj czegoś najlepiej bez membranowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.