prawie jak premier Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Mam troche częsci kupionych przez neta i szukam miejsca gdzie by mi to dobrze złozyli za rozsadne pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 kup narzędzia i sam złóż. a jak chcesz w serwisie to napisz chociaż gdzie mieszkasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Mieszkam na zadupiu (Zacisze) w jakim rejonie miasta byłby taki serwis to akurat najmniej mnie interesuje. Ile mniej więcej będzie mnie taka zabawa kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Na Browarnej składają za rozsądne pieniądze (tyle wiem z własnego doświadczenia) . Pozdrówko zaciszańskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ile mniej więcej? (bez zaplatania kół, posiadam gotowe od shimano) Pozdrówki dopytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ode mnie jakiś rok temu z zaplataniem wzięli 80 zeta (o ile dobrze pamiętam; w każdym razie na pewno nie więcej). Wszystkie części dostarczyłam od siebie. Mojemu Rycerzowi za rozłożenie roweru do gołej ramy i złożenie z powrotem (na tych samych częściach - czyli bez zaplatania) policzyli chyba tyle samo. Pozdrówko rozliczeniowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablosdr Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja mimo że mieszkam na mokotowie, bywam na targówku, to do warsztatu jeżdzę na Bielany. Mam tam fajny warsztacik i za złożenie roweru zapłaciłem bodajże 80 zł. Zaplotałem koła i za oba zapłaciłem 60 zł. Michał, czyli "Pan Kierownik" tegoż warsztatu jest mega uczciwym kolesiem i nigdy nie wciska czegoś co jest złomem. Jak wie że jakąś część można kupić taniej na allegro to mówi o tym otwarcie. Poza tym cała ekipa jest bardzo fajna i od niedawna pracuje tam bardzo symapatyczna "dziewczynka", która zna się na sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.