pablo102425 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam, noszę się z zamiarem kupna kasku czasowego, jednak w Polskich sklepach ceny są tak wygórowane że trzeba szukać za granicą. Znalazłem jeden sklep, dokładnie bikeinn.com Czy ktoś zamawiał już w tym sklepie? Jest on bezpieczny? I czy ta oferta nie jest za duża? http://www.bikeinn.com/rowery/catlike-chrono-aero-plus-red---white/56995/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=270684&country=pln&gclid=CLLvvNCnhrwCFYNf3godfxQAZA Z góry dziękuję za pomoc, ale nigdy nie kupowałem na zagranicznym sklepie i mam trochę obawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camellia Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Hej, Miałam do czynienia z tym sklepem. Kupiłam plecak Dakine, cena była rewelacyjna (w porównaniu z tymi w polskich sklepach), jednak okazało się, że plecak muszą ściągnąć od dostawcy. Czekałam 2 tyg i się poddałam. Pieniądze zwrócili bez problemu. Bardzo dobry kontakt mailowy. Przepraszali za ten czas oczekiwania. Na www była jakaś inf, że plecaka nie mają na stanie, ale miało to trwać krócej. Po moim "zakupie" wycofali ten model plecaka ze sklepu internetowego. Czytałam gdzieś, że ludzie robili tam zakupy i nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ok, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dor Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kupiłam tam kask. Jeśli nie zależy Ci na czasie to sklep jak najbardziej polecam. Znaczna różnica w cenie w stosunku do polskich sklepów. Czasem dostepne są kody rabatowe. Kask zmówiony w piątek przyszedł w czwartek 2 tyg. później. Przy czym było zaznaczone, że nie mają produktu w stanach magazynowych i będzie dostepny za 3 dni. Jest informacja o statusie zamówienia. Fabryczne zapakowany w pudełko + drugie sklepowe. GLS przywoził mi również z innych sklepów z zagranicy ubrania i akcesoria komp. Nie było uszkodzeń przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Dużego doświadczenia tym sklepem nie mam, tylko jeden zakup - Zawsze warto na początku skontaktować się odnośnie dostępności czy sposobu wymiany/zwrotu wybranych artykułów (dotyczy odzieży przede wszystkim). Akurat kupowałem skarpetki dwie pary i owszem był dostępny w magazynie odpowiadający rozmiar , lecz sztuk jeden. Należało poczekać tydzień na dostawę. Kontakt przyzwoity, Płatność dokonana przelewem bankowym bezproblemowo, Można sprawdzić status swojego zamówienia, śledzić przesyłkę - podobnie jak u innych. Z pierwszego zakupu jestem zadowolony. Jeżeli któś kupował odzież, buty to jestem ciekawy jak wyglądają innych użytkowników tego sklepu doświadczenia - czy zwrot był na koszt odbiorcy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.