pitreeek Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 czy moze mi ktoś powiedziec w jakim celu jest to na tej manetce (zaznaczone na fotce)? wygląda jakby mozna było tędy poprowadzić linke od przerzutki tylko działała by ona odwrotnie? to chyba model acera bo taka miałem przerzutke z tyłu, a szukałem w katalogach z manetkami i nie widizałem nic takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Był już taki temat. To jest do podłączenia linki dodatkowego optycznego wskaźnika przełożenia - takie brzydkie zegary montowane na środu kierownicy głównie w rowerach miejskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ale w tej manetce już jest zegar. Może to jest na przerzutkę z odwrotną sprężyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Jest dokładnie tak jak napisałem. Nie ma to nic wspólnego z odwrotną sprężyną. Po prostu do dodatkowego wskaźnika. Wiem że to głupie, ale nie ja to wymyśliłem tylko Shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Odi, ma rację, takie coś jest w moich klamkomanetkach stef'ach i jest to do podłączenia dodatkowych "monitorków". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.