Zimoo Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam, jestem w posiadaniu amortyzatora RST Gila, i mam pytanie mam zaczepy na zamocowanie tarcz aczkolwiek nei ma zadnych dziur w ktore moglbym wkrecic hamulec. Prosze o pomoc co zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Potrzebujesz pewnie adaptera IS--->PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 gila dobra acz bardzo twarda. jakiego gila masz dokladnie ? u mnie siedzi gila plus r7 120mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Zrób zdjęcie bo nie wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 jak nie masz mocowan pod tarcze to zapewne masz tylko pod v brakei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 chodzi o to ze mam gile ml bodajze tak to się nazywa http://www.soteshop.cyclosport.pl/widelec-amortyzowany-26-rst-gila-ml-1-cal.html i nie mam dziurek w tych odstajacych elementach na dole goleni. jutro jak bedzie jasno zrobie zdjecie. Chyba ze juz teraz domyslacie sie o co mi chodzi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 jesli masz taki amor jak z linku to masz mocowanie do hamulca typu post mount, wowczas zacisk hamulcowy pod yarcze 160mm montujesz bez adaptera. przy wiekszych tarczach potrzebny jest adapter post mount-post mount. a jezeki nie masz na lewej goleni zadnych mocowan to masz amora tylko pod hamulce v brejk. np. http://archiwum.allegro.pl/oferta/amor-rst-191-ahed-z-gwintem-srebrny-tanio-solidny-i3353812388.html. pohwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 chodzi o to ze jak sa te 2 wystajace cypelki na dole tej lagi, czy jak to sie tam nazywa. Nie mam wycietych otworów wyglada to mniejwiecej tak http://zapodaj.net/05a628abb2139.jpg.html . Zdjecie mam nadzieje ze oddaje to dobrze, probowalem roznych sposobow zeby to uchwicic, jednak to jest najlepsze z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wygląda jak niedoróbka produkcyjna. Oddaj do sklepu i niech wymienią na niewadliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 problem w tym ze on byl kupiony od kolegi i nie mam juz rachunku ;/ mozna samemu to zrobic? jak tak jakie to sa koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 mozesz otwory nawiercic gwintownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jak już to przewiercić i przelecieć gwintownikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 dziękuje za porade a jakie odleglosci maja byc i rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Chyba M6, głębokośc sam dobierzesz, może twój kolega zjechał gwint i czymś to zalepił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 watpie, probowalem w tym pogmerac cyrklem, to jest metal ;/ a odleglosc miedzy otworami? i czy starczy np 2cm glebokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przypasuj adapter PM i wtedy rozstaw będziesz miał. A może dał taki klej typu "spawanie na zimno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 nie mam jeszcze adaptera ;/ najpierw chcialem obadac czy moge miec tarcze a jak rozpoznac ten klej? czym go ewentualnie sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wiertłem do metalu, bo zakładając że to on to twardość będzie miał podobną do metalu. Śruba M6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jak nie wiesz co i jak to lepiej daj to ogarnietej osobie, bo mozesz zle wywiercic i nic nie wyszło bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Gwint pod śrube M6 --> wiertło 5mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Najlepiej niech da komuś kto kiedykolwiek coś wiercił i gwintował. Samo wiercenie to nic trudnego w magnezie czy alu wierci sie łatwo i przyjemnie, ale trzeba wiedzieć jak głęboko itd ... No i żeby to osiowo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jak chce miec osiowo, prosto to moze na wietrarte stolowa dac to i ustaiec zgodnie z poziomnica, wtedy bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Pewnie ze może a nawet powinien ale nie każdy takie cudeńka posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbaranek Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 pytanie jak to pozniej wytrzyma? nie wiadomo dlaczego nie ma tych otworow. tak jak ktos pisal moze gwint sie zerwal i ktos to zalepil nie wiem czy jest sens to robic i byc pozniej niepewnym hamulcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja jestem zdania ze gila nie warta jest żadnego zachodu ... Jednak nie ma nic do stracenia gwarancji nie ma wiec nie odda. Jak ma pivoty i koło przystosowane do vaek to moze ich używać jak nie widelec powinien trafić na złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi