Powodzian90 Napisano 23 Stycznia 2014 Napisano 23 Stycznia 2014 Witam Zarejstrowałem się tutaj specjalnie ponieważ potrzebuję pomocy. W stoim rowerku miałem kiedyś oponki o bardzo specyficznym kształcie. Oponki się zużyły i je zwyczajnie wyrzuciłem zamiast zapisać ich nazwe. Pytanie jest następujące. Czy orientowałby się ktoś po kształcie opony czego szukam. Oczywiście załącam poglądowy szkic. Opony były płaskie i świetnie się na nich jeździło na prostej drodze nie stawiały proktycznie żadnego oporu, zapewniał to ten wypustek na środku, a po w jechaniu do lasu, czy bardziej lużne podłoże wypustek się zagłębiał i dalej można było jechać bez obaw o wywrotke. Proszę o pomoc bo chętnie bym je założył na nowy sezon Pozdrawiam i z góry dziękuje Powodzian90
Mod Team Puklus Napisano 23 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 23 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.