Proxaa Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Zgubiłem jedną z zaślepek, korków, zatyczek, nie wiem jak to się dokładnie nazywa... Zakłada się na amortyzator od góry..Żeby woda nie kapała itp...Każdy chyba wie o co chodzi Gdzie mogę takie coś kupić ;/ ? Amortyzator to SR-SUNTOUR M3000 Alu http://ifotos.pl/zob...41_epwqhhw.jpg/ http://ifotos.pl/zob...14_epwqhrh.jpg/ Szkoda mi amorytzatora do którego przez brak tego będzie dostawała się woda ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jaka ma średnicę? może być ciężko znaleźć oryginalną, ale może podeszło by coś z tego: http://www.astel.net.pl/oferta/produkt/89/680/Zaslepka-okragla-seria-Dzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxaa Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Jakieś 17-18 mm jeśli ci chodzi o to co wchodzi do amortyzatora.. czapka czy tam kapelusz ma jakieś 28 mm ..Napisałem emaila do producenta tych amortyzatorów ale wątpie że dostane u nich coś takiego... ;/ Już nie chodzi o orginalna..Ważne żeby była czarna i pasowała ... bo wiadomo że bez tego nie da rady ; / Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Proxaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Może korek od kierownicy by podpasował, albo korek od rogów. Można by z tym pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxaa Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 a coś takiego da radę ^^ ? ? http://allegro.pl/zaslepka-wewnetrzna-okragla-28mm-4szt-i3894389164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) to je to samo co w linku ode mnie, i w taki sam sposób podają wymiary (śr grzybka) do profila Ø 22 mm - ten wymiar by się nadawał Jeżeli chcesz go wyciągać to może kup kilka, bo te listki lubią się wygniatać przy wyciąganiu Edytowane 23 Stycznia 2014 przez RafalSBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxaa Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ø 22 ? skoro stare ma około 17-18 i 28 na czubku ^^ ? sam nie wiem jak to jest z tym rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 rura ma wewnętrzną śr 18mm w korku ze śr grzybka 22mm, śr listków wynosi 21mm listki na korku uginają się od 1 do 2mm na stronę od tych 21mm odejmujesz tyle co się wyginają listki pod grzybkiem czyli od 2 do 4mm. wychodzi 17 do 19mm Więc jak byś kupował te zaślepki to z śr grzyba 22mm Używam ich na co dzień więc myślę że się nadadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxaa Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Znalazłem za 14 zl na jakiejś stronce identyczna... powinna pasować tylko trochę drogi interes bo za 1 z przesyłka 30 zl ;x Udało się znaleźć..Jak na taki drobiazg to trochę drogi interes no ale cóż Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Proxaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek32 Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) hehe to ja dałem korek od wina i pomalowałem markerem na czarno i trzyma już drugi rok od pryty taki plastikowy Edytowane 27 Marca 2017 przez bastek32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Czy o takie coś ci mw chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi