kporys Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Siema, mam pytanie jak w temacie. Który z tych widłów lepiej wybrać? Są one w tej samej cenie. Na korzyść Axona przemawia jego waga (~150g mniej niż Epicon), a na korzyść Epicona niby ulepszony tłumik na rok 2012. Był temat, który traktował o problemach tego Axona RLD (awarie tłumika, pukanie przy odbijaniu), ale nie wiem na jaką skalę jest to przypadłość. Możecie się wypowiedzieć jeśli mieliście do czynienia z tymi amorkami lub konkretnym z nich. Temat może być o tyle przydatny, że teraz Axon i Epicon są w bardzo zbliżonych cenach i mogą z tego wynikać takie dylematy jak mój. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tu ciągnie się dyskusja w podobnym temacie , w którym się udzielasz. http://www.forumrowerowe.org/topic/151205-amortyzator-kupno-do-1400-zl/ Zamykam- nie powielajmy tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi