Skocz do zawartości

[pompka] krótka pompka do fulla .

jasinski21444

Rekomendowane odpowiedzi

Doskonale Cię rozumiem , bo sm miałem teleskopową atrapę , z lidla.

Ostatnio zamieniałem opony , pompowałem tą meridą i , moim zdaniem idzie to całkiem sprawnie.

Oczywiście nie namawiam bo każdy ma jakieś oczekiwania , a nie chcę Cię wepchnąć na "minę" .

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale to ma być pompka do wożenia przy ramie? Jeśli tak to manometr bym sobie odpuścił bo w takich awaryjnych pompkach nie jest to ani specjalnie potrzebne ani dokładne.

Jeśli może być bez manometru to zdecydowanie wygrywa ta pompka:

http://www.bikeman.pl/pompka-rowerowa-reczna-topeak-race-rocket-mt-p-1424.html

Pompuje bardzo szybko, jest mała i ma wężyk - nie urwiesz zaworu.

Jak dobrze pogrzebiesz to dostaniesz ją taniej (kupowałem za około 110 zł)

Też mogę polecić pompkę Cranka. Poza bardzo kompaktowym rozmiarem, ma dwie możliwości pompowania - albo idzie więcej powietrza, albo po przekręceniu odpowiedniego pokrętła - pompuje mniej, ale sporo lżej, dla uzyskania wyższego ciśnienia. Niemniej jednak jej rozmiar też oznacza, że trzeba się trochę namachać.

aha, ale lipa że tylko 1 pompowanie :D bo pomyślałem sobie o takiej na naboje czy  by było warto jak jeżdżę do pracy i w razie gdybym kapcia złapał to szybko napompować i pitstop jak w F1 :D . Ale jak na jedno pompowanie to szkoda mi kasy, bo w miare dobrze pompuje moja Topeak Racerocket MT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...