thomasz Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Hej, Nie wiem czy już wiecie, ale bikeBoard wypuścił czasopismo w wersji elektronicznej: http://www.e-kiosk.pl/index.php?page=issue&id_issue=63922 Super sprawa dla mieszkających poza ojczyzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A to za granicę nie można sobie prenumeraty zamówić?Poza tym, chodzić do kibla z tabletem, czy innym laptopem? Chyba jednak wolę wersję papierową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Pewnie i można ale koszty przesyłki są większe. Czytając twoją odpowiedź od razu przyszła mi do głowy ta reklama: http://www.youtube.com/watch?v=dwAuTbx3xKE W erze chmur ja osobiście wolę e-wersję. Odpada problem składowania makulatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 za droga ta wersja....lepszy zapach papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalbb Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Też za wersją papierową zagłosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jak będziecie tak robić to wam (nam) wszystkie drzewa wytną i wszyscy będziemy musieli jeździć po szosach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Byle nie przestali robić papierowego. Lubie powyciągać czasem stare numery i popatrzeć czym się jarała branża kiedyś i co nam wtedy wystarczało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.