edyta131 Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 witam serdecznie. właśnie kończę składac nowy rowerek, brakuje już tylko hamulca przedniego Mam piasty xt pod c.lock i tarcze 160mm, więc początkowo zamierzałam kupic deore hydrauliczne,żeby wszystko grało, ale trafiła się szansa na kupienie w fajnej cenie magury marta (zacisk na 180mm) i w związku z tym moje pytanie :czy są jakies adaptery żeby zamontowac martę na 180 z tarczą sh 160mm c.lock i widelcem manitou axel elite? Z góry dzięki za pomoc, bo tarczówki jak na razie, to dla mnie czarna magia :eek: Edyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 axel jest na postmount, jesli magura tez to bez adaptera powinna wchodzic na tarzce 160, jesli w magurze jest uchwyt na IS2000 to nic nie wskurasz, z adapterem conajmniej tarcza 170 bedzie musiala byc mialem podobny problem - okazyjna cena za magure louise, ale nie byla na postmount, wiec z musu wzialem hayesy a swoja droga jestes pewna, ze ta tarcza ktora masz bedzie pasowac na grubosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Nie będzie pasować bo Marta nie ma odkręcanego adaptera. Minimalna tarcza to 180mm niestety. A co do grupości tarczy to Shimano i Magura mają tą samą. Musiała byś kupić taką wersję Marty http://www.magura.com/7thsenseCMS/uploads/...L_160PMG_20.jpg ale nie ma jej na allegro i pewnie jest drożna niż na IS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edyta131 Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 wielkie dzięki za odpowiedzi! w związku z tym nie będę kombinowac, tylko zostanę przy shimmano deore 535 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.