Gość Karol nieWielki Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 RaRa - jaka to marka/firma opon do MTB? Gdzie je kupić?
Mod Team Puklus Napisano 21 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2014 Ra ra to skrót myślowy od Racing Ralph, sa to gumy Schalbe i kupić je można w każdym dobrym sklepie
Mod Team adamos Napisano 21 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2014 I nawet w niedobrym sklepie też się czasem trafią.
okiloki Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Nie wiem jak Wasze opinie na ich temat, ale miałem je w wersji 28x1.35 i uważam że bieżnik się w nich strasznie szybko ściera. Nie są to zbyt wytrzymałe gumy jak na moje oko. W innym rowerze miałem land cruisery (też schwalbe) bodajże 26x1.75 i również nie zachwycały trwałością. Przez to się trochę obraziłem na schwalbe, bo wg mnie jakością to to one nie grzeszą, a wydawać kasę tylko dla napisów widocznych na boku opony to trochę mija się z celem. Teraz mam vittorie i zachowują się o niebo lepiej.
kazafaza Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Prosze nie mylić jakości z wytrzymałością - wszak nawet na stronce Schwalbe są one reklamowane jako opony wyścigowe - a jesli o ścigancki kauczuk hula to mięciuchny on bardzo i podatny na znikanie POZDRo-:ver
Pytanie
Gość Karol nieWielki
RaRa - jaka to marka/firma opon do MTB? Gdzie je kupić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.