stoku Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Witam, mam kilka ogólnych pytań na temat tego zestawu kluczy. Dostałem go na urodziny w sierpniu, ale dopiero teraz chciałem się tym pobawić. Wiem, że takie cudeńko nie zastąpi prawdziwych narzędzi, ale może da się zrobić z tego pożytek. Mam nadzieję, że ktoś używa(ł) czegoś takiego, lub jeśli nie, to uda mu się podpowiedzieć mi o.c.b. po samym obrazku. Najbardziej zastanawia mnie gdzie tam jest rozkuwacz łańcucha, przydałby mi się, i tu od razu pytanie, czy po rozkuciu mógłbym tym narzędziem także go spiąć. Druga sprawa to łyżki do opon, gdzie to? spodziewam się, że to ten element z napisem adroit, ale wolałbym się upewnić. Jak korzystać z kluczy? Włożyłem te listewke z wycięciami w otwór pod czerwoną śrubą i śrubą ją docisnąłem, ale wygląda to mało profesjonalnie, tak jakby przy mocniejszym oporze miało się wszystko połamać. Używacie takich rzeczy czy raczej wolicie mniej kompaktowe narzędzia? Pomysł z imbusami, torxami i wkrętakami chyba jest bardzo trafiony, ale co z resztą? Pozdrawiam
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.