DrOetker Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam! Na sprzedaż mam suport VP MB-604. Wymiary 68 x 118mm. Cztery łożyska maszynowe. Suport nowy, nigdy nie montowany w rowerze. Możliwe jedynie minimalne ryski powstałe w wyniku magazynowania (podczas budowy zmieniła mi się koncepcja roweru i suport jest na sprzedaż ). W zestawie brak śrub mocujących ramiona korb - gdzieś mi się zapodziały. Na życzenie mogę poszukać i ew. dorzucić. Cena to 80 zł plus KW według cennika Cena podlega negocjacji Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.