Gość Goral96 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam. Czy ramy crossowe są dobre do sakw ? Lubię sportowe pozycje jak coś, to tam wiecie Gdzie można znaleźć ramy tego typu http://www.bikekatalog.pl/2010//rowery/864/Cube.Sl.Cross.Comp/ http://www.bikekatalog.pl/2010//rowery/1700/Corratec.Shape.Pro/ i ile takie ramy ksoztują ? Chcę ramę, która będzie pod vb i dostosowana pod widelec sztywny, oraz koła 28cali. Nie wiem, gdzie mam szukać ram.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Alledrogo, sklepy internetowe czasami sprzedają ramy z rozbiórki rowerów i leżaki magazynowe. Ogólnie trzeba szukać, nie ma złotej recepty. Mogą być do sakw ale ja bym po prostu szukał troszkę większej ramy MTB z mocowaniami pod bagażnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goral96 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ok dzięki, a crossowe nie mają mocowań, pod bagażnik ? PS: Alledrogo nie działa chyba, tak patrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Alledrogo nie działa chyba, tak patrzę Hehe, ale Kolega miał na myśli normalne "allegro", a nie "alledrogo". Tutaj tak wszyscy piszą o normalnym allegro.A Ty niepotrzebnie dublujesz temat. Założyłeś już jeden podobny, prawda? Dziwisz się że nikt nie chce Ci już w nim odpowiadać? Z całym szacunkiem, ale jak nie chcesz słuchać porad bardziej doświadczonych od siebie, to kup sobie tego Cuba i nie męcz ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No faktycznie, nawet nie zwróciłem uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goral96 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Z całym szacunkiem, ale jak nie chcesz słuchać porad bardziej doświadczonych od siebie, to kup sobie tego Cuba i nie męcz ludzi Ten rower chcę mieć na lata, więc zanim podejmę decyzję, chcę mieć pewność, bo jak już wydam pieniądze, to na drugi taki rower szybko nie zbiorę.. Niektórzy ludzie są bardziej doświadczeni ode mnie, to racja, lecz zawsze będziemy podzieleni na takie dwie grupy - zwolennicy tarcz i zwolennicy vb. Dzięki za rady, lecz jak ktoś chce jeszcze coś poradzić, to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 http://www.bike-discount.de/shop/k323/frames.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ? Chcę ramę, która będzie pod vb i dostosowana pod widelec sztywny, oraz koła 28cali. . http://allegro.pl/cube-cross-sl-crossowo-szosowa-rozm-56-nowa-i3821155717.html Spełnia wszystkie wymagania. Jak dobrze pogadasz to pewnie będzie kosztować poniżej 800 zł. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goral96 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No pewnie widziałem ją, ale jeśli się znasz to powiedz, czy ma ona miejsce na bagażnik i będzie można jeździć z sakwami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Przecież dokładnie takiej ramy szukałeś - Cross SL. Czy jeszcze coś nie pasuje? Widać na zdjęciach, że ma otwory montażowe. Można też wejść na stronę Cube'a, powiększyć zdjęcia rowerów z tą ramą i dokładnie wszystko obejrzeć. Poza tym proponuję zadzwonić do sprzedawcy, chętnie udzieli wszelkich informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goral96 Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ok dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.