KNKS Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 (edytowane) Warto kupić, ma na sztycy lampkę Bontragera Flare RT, no i neopren z Kellys, który dodaje prestiżu. Edytowane 17 Listopada 2022 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 12 godzin temu, Chleje24na7 napisał: Już jest 20000 zamiast 30000. W tym wypadku dopiero można powiedzieć, że o jedno zero za dużo. I bardziej szczegółowy opis się pojawił. Mnie ujęło to: "Made in USA, Japan, France, Germany" No i oczywiście truskawka na torcie: "Zwinność i lekkość jak gazeli, szybkość i precyzja działania jak geparda a pancerność i wszechstronność jak nosorożca ktoś kto ma silną nogę zwycięży nie jednego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Doskonałość i perfekcja . Gdyby tylko dało się wstawić wyższy mostek to byłby to ROWER OSTATECZNY 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Made in USA, Japan, France, Germany and Ruda Śląska. Na mostek i sztycę to bym szczególnie uważał 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 22:38, Chleje24na7 napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/trek-8500-xtr-sid-jedyny-bialy-kruk-w-pl-CID767-IDRMbyU.html Kto tam chętny? Komuś się chyba o zero popierdzieliło xD Pomijając idiotyczny opis i cenę z kosmosu - całkiem przyzwoity rower. Chociaż fakt, że wszystko jest albo najlżejsze, albo najwytrzymalsze Takie 3 tysie można dać. Mimo wszystko to ulep z części sprzed, średnio, 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Jak śmiesz nazywać ten rower "ULEPEM"?! To jest PROJEKT, KLASYK! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Oj tam, oj tam. Wszystkie moje rowery to ulepy - mniejsze lub większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Utarło się ulepami choć nie ma tam krzty gliny, chyba że paczymy przez pryzmat pierwiastka glinu, zacznijmy je nazywać, mój złożyć od złożenia, buduś od budowania. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Typkowi zaoferowałem 2k za ten rower na prezent dla kuzyna mojej narzeczonej (może jednak to literówka była z 1 zerem), a on wysłał zdjęcie że korba jest warta 3 tysiące XD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Gdzie on chce dzieciom te korby montować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 O Wy "hejtery" jedne! 🤣 Chłopisko się przestraszyło i ogłoszenie anulowało 😏. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 32 minuty temu, Chleje24na7 napisał: Typkowi zaoferowałem 2k za ten rower na prezent dla kuzyna mojej narzeczonej (może jednak to literówka była z 1 zerem), a on wysłał zdjęcie że korba jest warta 3 tysiące XD Ta korba jest mega *ówniana. Miałem, wymieniłem na chińskie IXF. Poza tym to chodzą po ~400-500zł w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 https://allegrolokalnie.pl/oferta/korbashimano-xtr-fcm970kult-i-legenda-3x9nowa Uwaga - jest to ogłoszenie z odbiorem osobistym ! Kultowa legenda XTR 970 3 x 9 speed wciąż żywa. Zachowana Nówka nigdy nie tknięta ! Rekomendacji tu żadnych specjalnych niepotrzeba dla tych którzy tu zajrzeli. Biały kruk, legenda wszystkich legend. Zakupiona dla siebie , schowana na zapas na kiedyś. Czas zredukować gadżetomanie i z bólem serca przeznaczam ją do odsprzedaży. Kupujesz to co widać na foto i jak w opisie. Suportu niema w zestawie. Wersja 170mm / real na mojej wadze ok 698gr. Czytaj świadomie opis , przemyśl zakup, niema zwrotu i roszczeń. Bez żadnych gwarancji i rękojmi, odsprzedaję prywatnie swoje zasoby. Uwagi: Odbiór osobisty , jest to ogłoszenie z odbiorem samodzielnym osobiście. Oferta dla konkret kupującego, który jest świadom co za kultowa i unikat perełka stoi przed oczyma ! Dawno, dawno temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 100km od kopalni węgiel stoi po 3500zł za tonę. Nie wiem po ile jest dalej... Co wy myślicie? Że do dobrej jakości stopu metali to co się dodaje? Mąkę? To musi swoje kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Miałem tą korbę w wyścigówce i była zaista. Dawała rady w każdych warunkach i super sztywna była. Jak bym miał ją co czego włożyć to chętnie bym przytulił ale nie w tej cenie bo to jest cena dla kolekcjonera, a dla mnie to jest tylko zaista korba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 (edytowane) Akurat korba to jest jedyną rzecz, która się nadaje do czegokolwiek (nie lubię hamulców Shimano) i obecnie szukam fajnego egzemplarza XTR M985 do endurówki, chociaż też rozważam. Jak ktoś ładnie powiedział to jest ulep, mix nowych części na starej ramie. Edit: król nadal na Olx jest. Dopiero widzę ten cytat Cytat Nie ma takiego drugiego, posłuży na dłuuugie lata. Zbudowany z miłości do pasji od serca. Zwinność i lekkość jak gazeli, szybkość i precyzja działania jak geparda a pancerność i wszechstronność jak nosorożca ktoś kto ma silną nogę zwycięży nie jednego Edytowane 17 Listopada 2022 przez Chleje24na7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 10 godzin temu, uzurpator napisał: Pomijając idiotyczny opis i cenę z kosmosu - całkiem przyzwoity rower. Chociaż fakt, że wszystko jest albo najlżejsze, albo najwytrzymalsze Takie 3 tysie można dać. Mimo wszystko to ulep z części sprzed, średnio, 10 lat. Twierdzi że może "dowieść". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 https://allegro.pl/oferta/lozysko-nierdzewne-ss-6902-2rs-mgk-15x28x7-12666122280 Nierdzewne łożyska do piast w dobrej cenie. Kupiłem komplet, wrzucę na próbę do piast DT 370. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Komuś gravela za 2k? https://www.pepper.pl/promocje/rower-gravel-marin-bikes-nicasio-special-edition-microshift-advent-42-600141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Albo szosę na szczękach od Rose https://www.pepper.pl/promocje/rower-szosowy-rose-pro-sl-105-85kg-600655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 3 godziny temu, KSikorski napisał: https://allegro.pl/oferta/lozysko-nierdzewne-ss-6902-2rs-mgk-15x28x7-12666122280 Nierdzewne łożyska do piast w dobrej cenie. Kupiłem komplet, wrzucę na próbę do piast DT 370. Nie pamiętam, one podejdą do 240ek i 350ek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 (edytowane) 350, w 240 są mniejsze. Edit: W poprzednich 240 też są 6902, w nowych są inne. Edytowane 18 Listopada 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Do 350 wg mojej wiedzy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Tył 350 i 370 (3-zapadkowych) pasują (w bębenku 3-zapadkowym wewnętrzne łożysko jest mniejsze - 6802). Przód - tylko do piast pod oś 15mm (względnie skonwertowanych EC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi