lewocz Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Zaintrygował mnie ten sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Mnie też. Gdyby rama miała 17'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Oddałbym nerkę. Ale miałem tylko dwie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Siemano Może nie bardzo ciekawe, ale zastanawiające. Potrzebuję kupić nowy łańcuch i przeglądam oferty tu i ówdzie. Na allegro trafiłem na zaskakujące ceny w porównaniu z innymi aukcjami, ale też sklepami internetowymi. https://allegro.pl/oferta/lancuch-kmc-x12-srebrno-czarny-126-ogniw-10724582070 https://allegro.pl/oferta/kmc-x12-lancuch-12s-sr-cz-spinka-10822435174 Zastanawiam się czy to nie tania podróba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 W przypadku kmc x12 to akurat podróbka może być żywotniejsza W kazdym razie oryginał z pewnego źródła kosztuje w okolicach 80-90zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 To sklepy mają niezłą przebitkę. X12 w centrumrowerowym kosztuje ~190 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Jest ich kilka odmian. Najtańsze są srebrno-czarne i w sklepie kupowałem po 67zł, dzisiaj są po 91. W pełni niklowane kosztują w okolicy 120zł, całe czarne 160zl. I wszystkie te są najgorszymi łańcchami z jakimi miałem kiedykolwiek doczynienia. Jest też seria DLC w okolicy 400zl - nie miałem, nie wiem jak z wytrzymałością. Najtrwalsze łańcuchy 12s to cn-m8100 i m6100. Tylko też trzeba z pewnego źródła. Mój deorek robi już 4 tysiąc, u znajomych i klientów też się to świetnie trzyma. Na różnych kmc x12 osiągnąłem przebiegi rzędu 800km do wyciągnięcia 0,5% (wyprzedzając pytania - tak mam przymiar cc-4 parktoola). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Wiem w czym rzecz. Te, droższe, to wersja X12 Ti-N. W takim razie jak nie KMC, to co do Srama 12-to rzędowego? Oryginalny łańcuch Sram będzie najlepszy. Przepraszam za mały OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 SX i GX to taka sama kupa jak kmc. Xx1 i x01 są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Jak łańcuch Sram to X01 lub XX1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 13 godzin temu, Dokumosa napisał: Jest ich kilka odmian. Najtańsze są srebrno-czarne i w sklepie kupowałem po 67zł, dzisiaj są po 91. W pełni niklowane kosztują w okolicy 120zł, całe czarne 160zl. I wszystkie te są najgorszymi łańcchami z jakimi miałem kiedykolwiek doczynienia. Jest też seria DLC w okolicy 400zl - nie miałem, nie wiem jak z wytrzymałością. Najtrwalsze łańcuchy 12s to cn-m8100 i m6100. Tylko też trzeba z pewnego źródła. Mój deorek robi już 4 tysiąc, u znajomych i klientów też się to świetnie trzyma. Na różnych kmc x12 osiągnąłem przebiegi rzędu 800km do wyciągnięcia 0,5% (wyprzedzając pytania - tak mam przymiar cc-4 parktoola). Czyli 12sp kmc odbił od standardów jakości 10 i 11sp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Przepaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Gdyby ktoś rezydował / miał dobry kontakt w Sztumie to jestem zainteresowany dwoma Kendami K-180 za pionala sztuka, są też inne opony za 4.99 ale trzeba badać lokalizację: https://www.mediaexpert.pl/sport-i-rekreacja/czesci-rowerowe/opony-do-rowerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Gdzie Ty tam widzisz opony za 4.99? U mnie najtańsza 49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Proszsz: https://www.mediaexpert.pl/sport-i-rekreacja/czesci-rowerowe/opony-do-rowerow/opona-rowerowa-kenda-k-180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Ciekawe. Pewnie "defaultowo" są różne filtry. U mnie przy sortowaniu po cenie ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Ciekawe - przy cenie rosnącej najtańsze gumy są za 59.99zł ale przy cenie malejącej już wskakują te za piątaka. Cwaniaki... W sumie HG-93 za nieco ponad cztery dychy to też niezła cena: No dobra, idę na czaty regionalne szukać sztumowiczanek i sztumowiczan 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Strzelam że to może być kwestia filtrowania, a właściwie błędnej (?) implementacji. Ewentualnie jest to celowe i algorytm inaczej traktuje cenę promocyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Wy się rozwodzicie nad milimetrami w geometrii, a tu proszę https://www.olx.pl/d/oferta/rower-elektryczny-wyprzedaz-modeli-2021-CID767-IDMWrpL.html?reason=observed_ad dla każdego - dziadka, babci, wnuczka, wnusi i to na dodatek w skórze! Zazdrościcie co? 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Nie jestem pewny co na to kręgosłup babci i dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Zalew chińczy zny W imię ojca i dziadka oraz św. przepustnicy https://www.olx.pl/d/oferta/rower-elektryczny-750-w-super-prezent-dla-ojca-albo-dziadka-CID767-IDN07Sy.html?reason=ip|item_to_vec Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 z łatwością pomoże Ci podróżować z prędkością 28 mil/h lub 45 km/h (Tryb Elektryczny). Świetnie, że jest wybór 28 lub 45 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 To jest tyle samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Jak do tego doszedłeś, Sherlocku...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Zapewne ktoś z Allegro nie zadał sobie nawet trudu poprawy opisu od Chińczyka. Z racji że rower (tfu...) jest sprzedawany do różnych krajów, to taka informacja nieco ułatwia zrozumienie tematu. Bez tego, to dla Anglika była by podobnie zrozumiała informacja, jak dla nas podawanie wzrostu w stopach czy czym oni sobie tam mierzą. Nie do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi