KNKS Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Co zrobić... 10 000 opinii byłych użytkowników to pewnie tylko brednie głupców, ignorantów i zawistnych zazdrośników. Skoro sztyca działa jak należy, to istotnie jest to biały kruk. Obecna cena 2x w górę 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 https://m.facebook.com/groups/bikepackingbeztajemnicpl/permalink/951977815359654/ Btw sprawdziłem olxy i allegro i nie ma jakoś wybitnie dużo Peak'ów na sprzedaż a trochę ich poszło w świat kiedy ja kupowałem i w późniejszych latach. Moje ogłoszenie jest prześmiewcze, nie mam zamiaru go sprzedawać, to znaczy mógłbym w tych pieniądzach żeby bawić się w kolejne ulepy, ale przy sprzedaży konieczna jest z mojej strony wymiana hamulców, nie sprzedam obcej osobie roweru na chińskich półhydraulicznych spowalniaczach. Pozdrow'er 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Nie wiem jak koledzy, ale tak czułem !!! 😉 Aptopolotto to niedawno mnienuświadomiono, że kupując rower na Olx ( jeszcze nie kupiłem żadnego ) trzeba zapłacić Pcc3 jak za samochód !!! Przy cenie 4000 to już jest całkiem dobry obiad w podatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Kto dał serduszko? Przyznać się. Sam się śmieje do siebie z tytułu białego kruka i unikatu 🙃😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 A ja dałem chciałem jeszcze standardowy tekst z oelixa napisać w wiadomości "jaka cena ostateczna", albo "daje 500 zł i dziś jestem po odbiór ". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Cytując Brodkę "Robisz mi dzikość serca i fabularne mam sny," UNIKAT "gdzie tu sens, gdzie logika" 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 @Sobek82 jakbyś w tytule napisał "czarny kruk" to bym się nawet uśmiechnął. A białe kruki to teraz co chwilę widać. Więc opis do poprawy i będzie w pytkę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 oraz "czylistna kończyna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-cannondale-CID767-IDPG94p.html Dostał, ukradł a może odziedziczył. Pod ludzie dalej nie potrafią robić choćby trochę lepszych zdjęć 🙃😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Ta sztyca ma chyba 80cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 To muszą być dwie w takim razie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/piasta-xtr-950-fabrycznie-nowa-czarny-kruk-jedyna-na-swiecie-CID767-IDTk9og.html?bs=olx_pro_listing Fabrycznie nowa piasta XTR, jedyna na świecie. Dziękuję, do widzenia. Amatorzy... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Ale na sprzedaż jest sama piasta czy te śmieci też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 (edytowane) Wszystkie śmieci widoczne na zdjęciu. Dla zdecydowanego kupca dorzucę jeszcze opakowanie po Milce, którą właśnie zjadłem. Edytowane 24 Lutego 2023 przez Punkxtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/rarytas-nowa-przerzutka-tylna-shimano-xtr-rd-m972-sgs-9s-shadow-CID767-IDSDnal.html Czytając opisy słyszę Makłowicza. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 A te licznw błedy ortograficzne i językowe w opisie to rozumiem celowe... dla niepoznaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 (edytowane) @Dokumosa dialekt ogłoszenia stara się tylko uprościć komunikację z odbiorcą. Oczywiście mógłbym opisać piastę trzynastozgłoskowcem z rymami o charakterze parachezy, ale wówczas mogłyby wystąpić trudności komunikacyjne. Zresztą, oto jedna z wiadomości, które dostałem: Za taki syf nie dałbym 1 złotówki. Jak można robić zdjęcie na wysypisku śmieci ? Ch**, że Mickiewicz, Słowacki czy Żeromski przerwacają się w grobach, a opis nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Oczy jaśniepana goreją z powodu zdjęcia. Edytowane 24 Lutego 2023 przez Punkxtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Ogłoszenie jest prowokacją do tego typu reakcji. Zakładam, być może naiwnie, że celową. Niemniej jednak zamysł był zapewne na prowokację artystyczną a wyszło... miernie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/moj-prywatny-grawel-rondo-ti-CID767-IDTe5BL.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Dwie strony temu się z tego śmialiśmy. 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 https://www.forumrowerowe.org/topic/151999-ciekawe-aukcje-allegro-e-bay-i-in-dalszy-ciąg-dalszy/?do=findComment&comment=2413861 Heloł @ChuChuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 @ChuChu ten tytanowy cud z przyszłości już wcześniej gościł w tym dziale 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Pogrzebałem trochę, to naprawdę wyjechało z fabryki w takiej konfiguracji https://www.olx.pl/d/oferta/bulls-millenial-2-gravel-metrea-11s-led-54cm-nowy-CID767-IDT0Rqr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Widziałem to już. Ciekawostka jest taka, że na allegro jest sporo kierownic "typu H" marki PRO, dedykowanych WYŁĄCZNIE do tych klamek metrea... podczas gdy prawdopodobnie jedyne klamki metrea w Polsce są w tym Bull`sie 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Fajny sprzęt! Ulepiłem swego czasu podobny, na dojazdy do pracy, "bycze rogi" z klamkami czasowymi - tyle że bez hydrauliki. Ale, cena, nawet biorąc pod uwagę ramę CrMo była przez pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi