ChuChu Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 @chudzinki nie załapałeś. Ten rower według opisu oraz samego przeznaczenia, powinień być używany właśnie do takch 2 godzinnych wylotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 28 minut temu, chudzinki napisał: Pomijam fakt zamontowania dwóch liczników (o ile oba to liczniki) to gdzie tu niby burdel? Lampka, uchwyt na telefon i te liczniki? Nie każdy używa roweru do dwugodzinnego wyjścia, w ciągu dnia, żeby zarejestrować aktywność na Stravie 🙃. Toż to jest wyścigowa rakieta XC do wygrywania zawodów Pucharu Świata, a nie jakiś emerycki trekking 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) 43 minuty temu, chudzinki napisał: Pomijam fakt zamontowania dwóch liczników (o ile oba to liczniki) to gdzie tu niby burdel? Lampka, uchwyt na telefon i te liczniki? Nie każdy używa roweru do dwugodzinnego wyjścia, w ciągu dnia, żeby zarejestrować aktywność na Stravie 🙃. Dobrze, że nie wrzucam tutaj zdjęć, bo spłynęłaby na mnie fala hejtu, ale spoko, bo szybko by wyschło 🤣. No właśnie, też nie rozumiem tej mani czystego kokpitu choćby miało być niepraktycznie i niewygodnie, rower jest do używania. Owszem w KarboŚcieżkowcu czy E-Endurówce mam tylko zatrzask pod Fenixa, ale już w na codzień używanym CroMo HTku też mam chwyt pod telefon bo mi się go niechce ściągać, mam dzwonek knoga, mam zatrzask a i lampkę jak niezdejmę akurat, no i licznik - a nie jest to mój emerycki treking ino rower do wszystkiego. Ale dontłory, błotników, torebek czy stopek nie lubię 😉 Edytowane 14 Lutego 2023 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) No dobra, jak zaczynałem się ścigać miałem na kierze pulsometr (takie to były czasy, że pierwsze nie miały funkcji ściśle rowerowych), z drugiej strony licznik i obok niego lampkę do licznika, haha. Piękne czasy. Edytowane 14 Lutego 2023 przez Punkxtr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) no z tą lampką to było niezłe rzeźbienie Sigmy, pamiętam 😉 Edytowane 15 Lutego 2023 przez Mentos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 To najlepszy cyberk pank gadżet, w życiu tego nie widziałem wygląda jak żart , zamawiam - gdzie to można kupić, bajka!!! Kosmos, klocki lego!!! 😀 Miałem BC 500 , pewnie nie był KoMpaTybilny z tą lampką🤣🤣🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Bo to są liczniki z duszą, dla prawdziwych mężczyzn... Nie to co te pozerskie 🌈 Garmin'y i Wahoo... 🤣 Edytowane 15 Lutego 2023 przez KNKS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 @KNKS to jakieś zniekształcenie, czy ta kierownica jest gruba jak róg bawoła? 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Prawdziwy facet ma gruby kokpit , proste, nie to co my cienkorurcy ! 😀 też myślałem o szatańskim porożu , robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) @ChuChu Skopane zdjęcie. Kierownica to zwyczajny Creston IC SL. Edytowane 15 Lutego 2023 przez KNKS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Skopane ale fajnie i jeszcze ten licznik. Za kilka dni zejdę z forum, zacznę jeździć i założę sobie Sigmę… pod wpływem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 3 godziny temu, itr napisał: To najlepszy cyberk pank gadżet, w życiu tego nie widziałem wygląda jak żart , zamawiam - gdzie to można kupić, bajka!!! Kosmos, klocki lego!!! 😀 Miałem BC 500 , pewnie nie był KoMpaTybilny z tą lampką🤣🤣🤣 Jak szukałem grafiki do wklenia zauważyłem, że o dziwo można jeszcze kupić tę lampkę w sieci. Acha, jakość świecenia ma się do rzeczywistości mniej więcej tak, jak zdjęcia obrazujące działanie chińskich (i nie tylko) lamp rowerowych w terenie. Ale nie chciałbym nikomu odbierać radości z odkrywania, jak Sigma świeci w rzeczywistości ;-D ;-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Teraz w sumie nic śmiesznego a może i nawet można to w kategorii okazji traktować. Z pewnych przyczyn obserwuję ogłoszenia sprzedaży tej marki a niedawno pojawił się ten egzemplarz, patrzcie tylko na wykończenie spawów https://www.olx.pl/d/oferta/rower-miejski-principia-CID767-IDT6YzD.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Cytat patrzcie tylko na wykończenie spawów Ostatnio widziałem na żywo rower budżetowej marki "Madani". (https://madani-sports.eu/pl/82-rower-reatini) Spoiny główki ramy i spoiny połączenia rury górnej i tylnego trójkąta z rurą podsiodłową - wykończenie pierwsza klasa. O rząd wielkości lepiej niż w specialized chisel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Pal licho że trzeba za speca dać 9k ale za tego madani 4k? Z szimano jest tam tylko przerzutka z manetką i nieszczęsne hamulce Przewody przy kierownicy, przypatrzcie się 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Całe AliExpress w jednym rowerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-2-0-ms-rubinowy-czarny-polysk? Co tu się od janie pawliło? Nawet jakbym miał wrogów to poszukałbym czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 @Mihau_ całkiem fajna rama, gdyby nie odległość i brak właściwie jakichkolwiek o niej informacji (począwszy od rozmiaru), brałbym i przerobił na dojazdówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 29 minut temu, Sobek82 napisał: https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-2-0-ms-rubinowy-czarny-polysk? Co tu się od janie pawliło? Nawet jakbym miał wrogów to poszukałbym czegoś lepszego. Pan specjalized ma rower w podobnej konfiguracji, który katalogowo kosztuje 6900 a ludzie na forumku o niego pytają więc gdzie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Przecież to RAG+ jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Godzinę temu, Sobek82 napisał: https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-2-0-ms-rubinowy-czarny-polysk? Co tu się od janie pawliło? Nawet jakbym miał wrogów to poszukałbym czegoś lepszego. Jestem ciekawy o to cos lepszego w okolicach 4tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Nie chodzi co lepszego tylko dlaczego, ale już piątunio nie będę wywoływał burzy bo już i tak wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Powiedzmy że rozumiem, ale nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Tanio tanio tanio niska cena w przystępnej cenie https://www.olx.pl/d/oferta/nowa-manetka-sram-trigger-x0-lewa-2s-przod-CID767-IDTbD4K.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Bez emotki nie wiem jak traktować ten wpis, prześmiewczo czy z powagą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi