Berg Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Oto Otis Chłopaki: https://www.olx.pl/d/oferta/retro-mtb-cr-mo-otis-guy-softride-suspension-zadbany-deore-lx-CID767-IDSBi8G.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Chciałbym ten rower skomentować, ale zabrakło mi słów. Doceńcie dwie stopki, łańcuch, mocowanie na zapięcie rowerowe, składaną ramę, wszystko jest tu takie piękne. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Uważam że. Nie ma co komentować. Do niczego nie można się przy pieprz i wanilia. Pomóż im. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Wysokość siodła wskazuje na to, że osoba która tym jeździ, nie jest już takim małym dzieckiem. Trzeba uważać. Kiedyś jak wystawiłem na OLX niepasujące na mnie jeansy, to potencjalny kupiec tak sprawnie udawał negocjowanie ceny, że dopiero po tym jak mi napisał o swoim, "pasującym do nich skórzanym pasku, którym lubi być bity po plecach", zrozumiałem, że nie każde ogłoszenie sprzedaży, dotyczy sprzedawanego na nim przedmiotu. Tu też zalecam czujność... "wybierzmy razem części i zamontuj mi silnik w tylnym kole..." brzmi podejrzanie. Szczególnie, że następny fragment "oraz baterie i kable w rowerze, aby miał wspomaganie lektryczne", wyraźnie odbiorcy wskazuje, że owe "tylne koło" nie jest częścią składową wyżej wspomnianego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Ah Ci rowerzyści... Wędkarze są bardziej bezpośredni. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) 43 minuty temu, ChuChu napisał: Wędkarze są bardziej bezpośredni. Powszechnie wiadomo, że lubią bawić się robakami... 😜 Edytowane 14 Stycznia 2023 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Sprzedający ma ciekawy "nick" i inne "ciekawe" przedmioty na sprzedanie. Wielkość tej sakwy może sprawić w kompleksy, bo to dość duża sakwa. Ojej ojej Edytowane 14 Stycznia 2023 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Ja czegoś nie rozumiem. Typ oczekuje że ktoś kliknie "Kup", po czym zasponsoruje mu te gadżety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 No czego tu nie rozumieć? Klikając "kup" jako kupiec, kupujesz usługę, jaką jest kupowanie. Szczegółami tego zakupu będą okoliczności wykonywania tej usługi... A jakie? To już niech przekona się ten, który kliknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Aero is everything https://www.olx.pl/d/oferta/centurion-rama-23-5-kola-28-CID767-IDFC3Jw.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Ten kokpit. I to siodełko, cofnięte tyle ile tylko się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Biorąc pod uwagę fakt, że to rama 23,5, to użytkownik chyba kwalifikowałby się na spawanie ramy pod wymiar - jakieś koła 36 cali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Zastanawia mnie jak korzystać z tak ustawionej lemondki, tym bardziej że nie ma zamontowanych poduszek... 🤔 Edytowane 30 Stycznia 2023 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Ta rama nie ma więcej jak 60 cm długości podsiodłowej, więc jakaś gigantyczna nie jest, tak samo jak nie jest to żaden połykacz szos, rower jest w okolicach mojego starego miejsca pobytu, czasami tak zajeżdżam ale nie namówicie mnie na bezpośredni kontakt z ogłoszeniodawcą. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Jakby ktoś szukał ultralekkiej szosy to jest do wzięcia za dobrą kasę https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosowy-parkpre-k980-CID767-IDSWCJZ.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Wychodzi troszkę ponad 722 zł za pół kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) 4,5kg. Nieżle. Waga najpewniej z koszykami, pedałami i licznikiem Sigma. Szkoda tylko że według UCI nie można startować na rowerach poniżej 6,8kg, bo byłby jak znalazł... Swoją drogą ta włoska manufaktura tworzy całkiem zgrabne rowery, tyle tylko że jakieś 3,5kg cięższe... Edytowane 31 Stycznia 2023 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 4.5kg to pewnie bez kół, łańcucha i jeszcze dwóch/ trzech dużych elementów. Ważona pewnie w taki sam sposób, jak jeden kolega z Forum mierzył dystans. Jemu wyszło że robi średnią 37.5 km/h na Enduro z oponami 2.6', a tutaj wyszło 4.5kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Jak ktoś lubi retro, to manetki XTR M970 w fajnej cenie na Olx https://www.olx.pl/d/oferta/manetki-shimano-xtr-sl-m970-3x9-biegow-komplet-p-t-CID767-IDSX51p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 W tam, komplet 😉 Ale do kompletu https://allegro.pl/oferta/przerzutka-tylna-shimano-deore-xtr-rd-m971-gs-9s-13052156666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Znalazłem ze zniżką. https://www.olx.pl/d/oferta/2-przerzutka-tylna-shimano-xtr-rd-m971-CID767-IDSs1yk.html Dwie ryski a prawie tałzen dyferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Już alivio z serii 4000 lepiej wygląda i pewnie niewiele lub wcale gorzej chodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 No wiesz... Kiedy 20 lat temu, moja świętej pamięci babcia, zakładała na imprezy rodzinne prawie kilogram złota, to ja za nic nie mogłem pojąć dlaczego to tyle kosztuje, będąc takim brzydkim i nieporęcznym. Tu chyba jest podobnie. Napis "XTR" ma z daleka oślepiać, a im więcej skojarzeń do literki "X" w designie, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Generalnie można fajnie na takim starszym mtb zrobić napęd 1x9 z sensownym 11-42 na XTR M970 i z manetkami M970 (gdyby jeszcze szło dostać samą prawą) nie tracąc jego retro charakteru. Przerzutki 3x9 shadow niestety nie dadzą rady z taką kasetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Cała radość w posiadaniu roweru retri jest własnie w utrzymywaniu go w specyfikacji zgodnej z epoką z której pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi