chudzinki Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Brać póki dostępne 🤣 https://www.olx.pl/d/oferta/rockrider-st100-kubus-limited-edyszyn-CID767-IDQCWbl.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) 600km i jazda na 4 łańcuchy? Inflacja dosięgnęła napędy? https://www.olx.pl/d/oferta/rockrider-xc900s-rozmiar-l-sram-gx-rock-shox-reba-rower-xc-CID767-IDOvB60.html Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Dla fałnów metalu: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosowy-nowy-CID767-IDR1wnI.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 prawdziwy gans und rozes 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Pozycjonowanie amortyzacji zmienną prędkością nożowej stali węgla bez zbędnej owijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 "Większość kupujących jest zadowolona z tego ogłoszeniodawcy" - chyba powonni rozróżniać zadowolenie od śmiechu połączonego z płaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Niestety OLX ma ten system ocen przekłamany. Kupiłem kiedyś 2 rzeczy od 1 gościa, z przesyłką olx. Nie wysłał żadnej, coś kręcił, że niby nie aktualne, że wyśle później, 2 inne wersje wydarzeń w obu ogłoszeniach. Dałem 2 negatywy, bo przyszedł mi mail z prośbą o ocenę. Gościowi ocena poleciała w dół na "nieźle" a po 2 dniach znów miał, że "większość jest zadowolona z tego ogłoszeniodawcy". Wyraźnie OLX unika sytuacji, w której krytyczna ocena ma utrudnić komuś sprzedawanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 OLX 'specjalnie w to nie ingeruje', po prostu ten system jest tak ułomny, że wystarczy zadać pytanie przez komunikator i już można wystawiać ocenę. Także można sobie nabijać do woli. Tak było przynajmniej jeszcze niedawno, zadałem tylko pytanie o ramę i tego samego dnia już miałem propozycję oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Nie wiem co ćpie Witek Kalmus ale powinien zmienić dilera lub udać się na odwyk. https://www.olx.pl/d/oferta/antyk19-zabytkowy-1-jedna-sztuka-na-swiecie-kolbe-strettpower-CID767-IDP1BDj.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pesos+kolumbijskie+kurs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Albo niech się podzieli towarem, mocny odlot może gość jeszcze leci po tym, jak przy 100 km/h wbił na hopke. Z telefonu ogłoszenie pisał w trakcie lotu, przed telemarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Może i antyk a jednak zniszczony przez jakieś domorosłe modyfikacje komponentami z innej epoki. Gdyby nie było tych udziwnień i jeśli znalazłby się (co bardzo wątpliwe) chętny to wartość max 20x mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 I fabryczne koła Arriv, które krzywią się od zbyt mocnego napompowania opony... Dobry typ, przyznaję! No ale za 2 stówki na dojazdy do roboty bym wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Leżak który dziennie robił 100/200 km Na stówę jest błąd w cenie podczas lądowania telerankiem, 570 zł to i tak za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Kurczę. To moja, własnoręcznie ulepiona szoska będzie warta ze 100 tyś. A ja w niewiedzy bym ją za tysiaka prawie puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 WOW... mam dojście do "leżaka magazynowego" dzieciecego rowerku z auchan. Siostrzeniec dostal z 15 lat temu i od tego momentu przeleżał w piwnicy. Nowka sztuka, poczekam jeszcze trochę czasu i może spłacę hipotekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Jeść nie woła a leżakowaniem wartości nabrzmiewa, inwestycją takowe zachowanie nazywać trzeba, Witek czy Janusz, Grażyna, Antek, mieć winien w posiadaniu takowy antyk. 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Mam obawy przed odbiorem osobistym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Autokorekta jest bezwzględna. A na domiar złego kompletnie wyłącza w ludziach potrzebę przeczytania tego co oni piszą. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Korba, depresja z powodu braku seksu od przodu w macicy piast mavic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 W dniu 27.09.2022 o 09:47, kazafaza napisał: Nie wiem co ćpie Witek Kalmus ale powinien zmienić dilera lub udać się na odwyk. Nic nie ćpie. Znam gościa, jest zwyczajnym człowiekiem. To jego fotka ze zwiedzania muzeum: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Muzeum bez okien i klamek? 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Nie wiem. Nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Ktoś s-works'a bieda edition? https://www.olx.pl/d/oferta/rama-rowerowa-29-er-CID767-IDzYCo2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Ktoś produkuje podróbki i jeszcze chwali się że prowadzi działalność gospodarczą? KAS lubi to :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Października 2022 Udostępnij Napisano 28 Października 2022 Dobór odpowiedniej geometrii? A na co to komu? Po co? https://www.olx.pl/d/oferta/cube-agree-c62-shimano-ultegra-2x11-rozmiar-53-full-carbon-CID767-IDRughP.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 * co nie zmienia faktu, że oferta w sumie bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi