itr Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 E nabijacie się opis pasuje mniej więcej do tego co słyszy amator w przeciętnym sklepie rowerowym, przed zakupem ! Jest szczerze amatorski właśnie…. Sobek, znasz życie, życie to nie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 W dniu 27.07.2022 o 22:13, Mihau_ napisał: To tutaj "projekt" za dokładnie 1/1000 sasina, podejście twórcy jeszcze lepsze https://www.olx.pl/d/oferta/colnago-master-91-campagnolo-superrecord-11-edco-neoklasyczny-max-CID767-IDM6NsO.html Czy ktoś obeznany z tematem może mi objaśnić sens stosowanie drewna w powyższej konstrukcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Zapytaj wystawiającego, zrobił promocję z 70k na 40k, moszna powiedzieć że okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Cytat Części, z jakich powstawał były szukane niekiedy o 3:00 w nocy na światowych portalach, rzeźbione na zamówienie, organizowane z Europy. To tłumaczy, dlaczego ludziom giną rowery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Rzeźbione z drewna Ty tartaczny nieobyto!!! 🙃🙂🙃 Ramy Colnago są w cenie fakt… ale chmmm jednak albo restauracja albo makdonald , tu bardziej makdonald się zrobił…szacunek dla koncepcji powodzenia w znalezieniu rozentuzjazmowanych odbiorców!!! 🙂 Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Ale te drewniane elementy to jest nawiązanie do jakiegoś etapu w historii kolarstwa czy, po prostu, fanaberia? Rozumiem pojęcie restmod, ale drewniana kierownica i sztyca to chyba nie jest szczególnie bezpieczne... Do tego ten rower jest, najzwyczajniej w świecie, jarmarczny 😁 Ale czytając opis i zamieszczony screen z forum dowiedziałem się że to rower nie dla plebsu, więc mam prawo nie rozumieć 🙄 Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Było to drewniane cudo a raczej "Neoklasycyzm W Polsce Z Top Półki" na szosa.org równo dwa lata temu, koleś wrzucił szukając poklasku, zebrał niepochlebne opinie po czym sfochował się jak dziecko https://szosa.org/topic/26411-velolife-the-cycling-art-czyli-neoklasycyzm-w-polsce-z-top-półki-życiowy-projekt-colnago-master-91/ 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 🐔 gdybym wiedział to bym pojechał ze swoim na Euro Bike 2020 😉 Pozdrow'er 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Z tym kolorem sztycy, to raczej EuroBike 2137. 🤭😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Z drewna można zrobić ciekawe obręcze pod szytki, są drogie, ciekawe, dają odczucia „ do zarejestrowania” a nie tylko cyklofilskie placebo. Są bardzo srogie tzn drogie. Hamulce tarczowe kasują problem z tarciem klocków. Przejechałbym się, mam koło tylko rozmiar 26, ale nie zdatne do jazdy. Tzn mam antyczne z połowy pierwszej 20 wieku. …drewno połączone z klasyczną ramą Colnago, to nie jest słony karmel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Rozważam żeby spróbować po raz pierwszy czegoś gravelopodobnego z barankiem. Tak do max 2000zł. https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gravel-focus-28-cali-CID767-IDPypq3.html Co o tym sądzicie? Nadałoby się? Rozmiar 54, mój wzrost 175cm, przekrok 82cm. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez KSikorski poprawiłem link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Po dogłębnej analizie stan zawahania mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Co Cię w ten stan wprawia? Jaka jest amplituda wahań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Pokaż że zdjęcie tego kasztana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/trek-y-22-carbonowy-26-cali-xtr-noleen-hot-CID767-IDvCAP1.html?reason=seller_listing|olx_shop_basic&isPreviewActive=1&sliderIndex=0 W sumie już klasyk, wideł też "ciekawy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Miałem jakieś zacięcie, linku nie wyświetlało. Pardon @KSikorskiwolałbym dołożyć do nowego Tyle że odbiór osobisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 Ktoś się na forum pytał o Treka 1000 SL to sprawdziłem sobie co to, pierwszy link https://allegrolokalnie.pl/oferta/rower-szosowy-kolarzowka-trek-ysg może go ktoś uratuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 Oj tam oj tam, nie jest najgorzej. Ostatnio widziałem gościa z barankiem "do góry nogami" a myślałem że to tylko dla beki ludzie w internety wrzucają;p A na marginesie jakby ktoś kiedyś madonki na sprzedaż oglądał to chętnie przyjmę info jeśli do wzięcia będzie rozmiar 56 lub 58 w malowaniu Spartacus, w sumie obydwie wersję wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Co to są madonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Trek Madone, zdrobniale Madonka, Madunia, Madka. 😉 W wersji szpar kaktus jest jeszcze bardziej po rząd ana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikander Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) 10 godzin temu, ernorator napisał: to sprawdziłem sobie z jakiegoś powodu darzą sympatią ten rower w tym konkretnym malowaniu ludzie wybitni: Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez Fikander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Relacja pomiędzy wysokością siodełka a wysokością kierownicy jest nader innowacyjna 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Cruiser road Bike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Road Bike Chopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Ważne że baranek jest. Wiadomo, zawodowcy jeżdżą tylko z barankiem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi