Fikander Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 https://m.olx.pl/d/oferta/nowy-zestaw-niner-mcr-9-rdo-frame-set-green-orange-53-gw-fv23-CID767-IDNHkMo.html?reason=observed_ad Jak kogoś takie rzeczy interesują, to raczej niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 "samo siodelko, opony i lancuch to 800 zł" - 2x Conti Ride tour - 130 zl, łańcuch 9x - jeszcze 70. Zostaje 600 na siodełko. A ustawienie... Pewnie za mała rama, gość zsuwal się do tyłu, więc to miało zapobiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Na dodatek kierownica pochylona w dół. Zawsze mnie bawią i nieco zastanawiają takie wyceny. Niech będzie że nawet wydał te 800 zł. Po pierwsze, po założeniu części od razu tracą na wartości, bo przecież są używane. Nie są w pudełku, prosto ze sklepu. Wątpię żeby także dołączał paragony żeby mieć gwarancję, za co też się płaci przy zakupie. Po drugie, ludzie chyba zapominają, że wcześniej też mieli opony i napęd, które jakąś wartość miały. 2450 zł za taki rower, to dużo za dużo. Szkoda że ogłoszenie jest takie a nie inne, bo w zasadzie rower całkiem ciekawy. Tyle że pewnie za jakieś 1000 zł mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Bez śmieszków, fajny sprzęt za taką kasę https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosa-gravel-genesis-croix-de-fer-10-CID767-IDLMNDS.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 7 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Dobra cena jak za taki rower: https://www.olx.pl/d/oferta/specialized-big-hit-fsr-doinwestowany-mtb-bmx-full-dirt-dh-enduro-CID767-IDO6ebt.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 W dniu 4.07.2022 o 18:00, skom25 napisał: Uwaga, profesjonalny Chyba dawno nie zaglądałem na oeliks, bo spodziewałem się, że pisanie że coś jest "profesjonalne" tak na zachętę do zakupu już wymarło... "Doinwestowany" to kolejne takie słowo. PS. No i oczywiście każdy ulep to obecnie "gravel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 A każdy ulepowy rower lub samochód, to Projekt... Niestety nie umarło. Co jakiś czas wystawiam kilka rzeczy i jest tylko gorzej. Propozycje cenowe nie powiem skąd oraz ludzie, którzy zamiast danego przedmiotu, powinni kupić książke o gramatyce. Żeby we własnym języku ojczystym nie być w stanie skleić jednego zdania. Będzie gorzej, co widać nawet na Forum. Co jakiś czas rejestruje się tutaj jakiś dzieciak, z pytaniem o miejskie DH. To jak oni piszą, to jest absurd i wstyd. Wracając do OLX. Wystawiłem praktycznie nowe buty Shimano za 350 zł. Facet mi pisze że da 200 zł i przyjeżdza po nie za chwilę. Odpisałem że w tej cenie jeden but... Opony za 350 zł. Propozycja 250 zł... Czyli na Dzień Dobry, obniżka o 30-40%. To są te słynne "negocjacje", a właściwie to jakiś idiotyczny proces myślowy. Chyba trzeba wystawiać za 500 zł zamiast 350 zł, a potem robić obniżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) To nie tylko olx, zarejestrowałem się ostatnio na "vinted" żeby pozbyć się niepotrzebnych ciuchów bo przeprowadzka na horyzoncie. Wystawiłem np. koszulki polo wólczanki po 20 zeta (świetna cena, nowe 100-120) to piszą, że wezmą np. 4 sztuki ale po 10 xd To już wolę to chyba zanieść do jakiegoś punktu PCK Edytowane 8 Lipca 2022 przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 @Mihau_ pomyliłeś tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 @skom25 czyli potrzebuję nowego telefonu - nadal w związku z zakupami xd jakieś samoistne odświeżanie stron/cofanie itd zaczyna być irytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Co mam Ci powiedzieć... Ja od aktualizacji do Android 12 jakieś dwa/ trzy miesiące temu, regularnie kilka razy w tygodniu dzwonię na numer alarmowy... Niby zasada jest prosta. Co najmniej pięć szybkich kliknięć "Power", powoduje połączenie. Problem jest taki, że po aktualizacji telefon wpada w błędne koło. Naciskam przycisk, ekran się nie podświetla, więc naciskam drugi raz. Po chwili się włącza ale praktycznie od razu wyłącza, bo przecież były dwa naciśnięcia. Więc naciskam jeszcze raz i jeszcze raz... Niestety nie bardzo czuć kiedy się wciska ten przycisk, więc ciężko stwierdzić czy się go nie nacisnęło, czy może jednak się nie włączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Może nie do końca aukcja czy ogłoszenie. https://velo.pl/czesci/ramy/ramy-gravel/accent/falcon-set Rok 2022, mamy Post Mount, Post Mount chowany w ramie i Flat Mount. Accent wraca natomiast do korzeni i oferuje... mocowanie IS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 ...z zewnętrznym prowadzeniem przewodów, QR i półzintegrowanymi sterami. Chyba znalazł się zagubiony przed laty kontener z Chin... 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Tak to wygląda W Esker 4.0 mam pełne pancerze prowadzone na zewnątrz. Nie wygląda to dobrze, ale nie wygląda też jakoś bardzo źle. Za to jaka wygoda przy wymianie czy regulacji długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Tam większym problemem jest aluminiowy widelec. Ale - rynek oczekuje taniej bazy do budowy tak modnych graveli to już ma. Myślę że CCC w tym przypadku bardzo mocno wpłynęło na końcowy wygląd, ot jakiś kontener ram się walał to przygarnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Takich zestawów też trzeba. W Biostern za 1000 zł. Gdybym miał klamkomanetki z części zapasowych, to bym sobie zaraz zrobił taniego Gravela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Zrób takiego z prostą kierownicą, ostatnio hit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 1 godzinę temu, TheJW napisał: ...z zewnętrznym prowadzeniem przewodów, To akurat jest po stronie zalet, a nie wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Ja nie pisałem tego w kontekście zalet czy wad. Chodziło o zwrócenie uwagi na standardy sprzed kilku(-nastu) lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Dajcie mi dobrą ramę z zewnętrznym prowadzeniem linek i bsa zamiast presfita i biere! Nowe standardy zawsze oznaczają nowe kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Mam taką, ale jakby skupić uwagę na ślizgu pod suportem, to cały czar pryska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 Nowego Sparka komuś? https://pl.aliexpress.com/item/1005004504344850.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Garmin Edge 530 znowu za 749 zł. https://www.amazon.pl/dp/B07RZ95D6L/?tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=342522495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Chyba już się wyprzedały w tej cenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 18 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 😂 https://www.amazon.pl/XLC-Unisex-prowadnica-doroslych-2501105400/dp/B075ZQRL23/ref=asc_df_B075ZQRL23/?tag=plshogostdde-21&linkCode=df0&hvadid=504705490795&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16737348495212280258&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9067556&hvtargid=pla-783793792213&psc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi