Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aż dziw bierze że producenci nie produkują takich ram aby wpłynąć na nasze poczucie estetyki 🤡

Napisano

Ja zanim swoją wywaliłem na śmietnik, przeciąłem w kilku miejscach żeby ktoś nie wpadł na pomysł żeby jej użyć. To jest dopiero awangarda!

Napisano

Też obserwuję wzrost cen i "kultu" starych ram MTB. Z całym szacunkiem do ram sprzed lat, które sam lubię - nagle nie zyskały wartości muzealnej. 

To jak z motocyklami WSK czy Fiatem 126P - jak ktoś słusznie powiedział, kiedyś po prostu były. Jeździło się. Ale nie stały się zabytkami z racji wieku :D

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Sukcesywnie podnosi cenę co 2-3 tygodnie. Ten koleś miał plastik Gianta z 2010, ale po rozmowie z nim odpuściłem, co drugie zdanie, że on nie gwarantuje niczego co związane z transakcją, a ramę wyceniał na 2700 w czerwcu, we wrzesniu już 3300 i potem znikły (miał na 26 i 29).

P.S. Ta rama nie jest ani sztywna, ani wytrzymała, jedynym jej atutem jest niska waga i to tyle.

Edytowane przez Q_u
Napisano (edytowane)

To prawda, co nie zmienia faktu, że jeżeli ktoś trafi w standardy to oferta jest całkiem niezła. Normalnie w tej cenie jest Raidon.

Edytowane przez skom25
Napisano
5 godzin temu, Dokumosa napisał:

Wygląda na to że oferowanym przedmiotem jest łańcuch marki BOXED ;) o oznaczeniu HG901-11. Na zachętę wrzucili fotki innego łańcucha i opakowania (Shimano).

Ok, ale co się tutaj odjaniepawliło, to ja nawet nie chcę pytać...

image.thumb.png.031bb866b02440092e6e6f1cf4222769.png