TheJW Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 I ten dopisek... "Odsprzedaż prywatna, bez żadnych rękojmi i gwarancji, za ewentualne wady fabryczne i walory użytkowe producenta jak to z oponami bywa, oczyiście również - nie ma roszczeń." Automatycznie (przynajmniej u mnie) pojawia się myśl, że skoro tyle czasu leżały, to są już nieźle zniekształcone lub guma miejscami sparciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 14 godzin temu, KrissDeValnor napisał: No wiem, że jest coraz drożej, ale retro w takiej cenie ? Wymień wiadomości z Panem to zobaczysz co to za Pan. Ubzdurał sobie, że ma jakieś cuda nie widy i że ceny tego będą tylko rosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 6 godzin temu, TheJW napisał: Automatycznie (przynajmniej u mnie) pojawia się myśl, że skoro tyle czasu leżały, to są już nieźle zniekształcone lub guma miejscami sparciała. No bo to jest egzemplarz kolekcjonerski i dlatego tyle kosztuje, to ma upiększać kolekcję , a Wy to byście od razu na tym chcieli jeździć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 A lampki P+T do Wigry za śmieszne pieniądze u tego przedstawiciela super ofert nikt nie wrzucił. 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 A co to Wigry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Cytat Kupuj świadomie , żadnych roszczeń potem nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Lipca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Sobek82 Zadałem sobie trud ( co do mnie nie podobne, a przynajmniej ostatnio ), i przejrzałem oferty mości Pana, więc widziałem wszystko co akurat wystawia, co nie znaczy, że będę reklamował każdą jego ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Rower MTB Romet z węglową ramą za niecałe 2800pln ???? https://prorowery.pl/pl/p/Rower-Gorski-MTB-ROMET-VIP-27%2C5-2017/975913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 No i co z tego? Przecież carbon carbonowi nie równy. To tania, bez żadnych wlasciwosci tlumiących i ciężka rama z kompozytu, której jedyną wartością dodaną jest zwabić łosia. Do tefo całość obwieszona elementami pseudo-mtb. Taki markeciak z tego wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Nie no, racja, nic takiego. Ja po prostu nie miałem okazji widzieć roweru w tej półce cenowej, z paździeżowym osprzętem - na carbonowej ramie. Dla mnie ciekawostka, dlatego wrzuciłem linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 To jest po prostu krok na przód w stosunku do tego z tylną przerzutką. Jak najbardziej podpada pod ciekawostkę... coś jak pierwsze opancerzone łodzie podwodne, jedyna zaleta szybko się zanurzały... na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 26 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Jest karbon, są tarczówki, niska cena - nie jeden się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 W całości po chińsku https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-27-5-gorski-tarcze-hydraulika-alu-amor-10854895010 Miejskie coś https://allegro.pl/oferta/rower-miejski-enda-alu-city-7920295989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 To dospawane mocowanie podnóżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 Toż to wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Co myślicie o takiej odSkoczni? https://allegrolokalnie.pl/oferta/skocznia-kicker-rower Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Wieniec w gratisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2021 Wieniec teściowej 🙃🤗 Wystawiony w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Ale – teściowej, czy został po teściowej. To duża różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Interesuje mnie luźna opinia o skoczni, nie o wiązankach, ale jakbyście potrzebowali to piszcie śmiało. 🤗🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 @Sobek82 Wąska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Miała się zmieścić do paczkomatu, ta mi wyszła minimalnie za długa i nie wejdzie, zrobię kolejną, a jaka byłaby optymalna szerokość, masz na myśli że jeździec będzie miał problem z trafieniem w oś skoczni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 W mojej opinii - żeby miała sens nie dla Ciebie a dla kogoś to powinna być do szeroko rozumianego wstępnego okresu nauki. Jak mi córka się jeszcze mtb jarała to był taki okres, że chodziliśmy na "techniczne" jazdy poza treningami z klubem, w tym oczywiście na podobnych rozmiarów skocznie. I moje w tej materii obserwacje są następujące - Ty czy Ja to sobie pewnie pojedziemy i po "szynie kolejowej", ale zdarzało mi się sztucznie poszerzać skocznie dosłownie wizualnie sypkim nawet, tylko po to żeby nie występował efekt "ło matko nie trafię, zsunę się, więc wolniej najadę" Myślę że taka ze 20cm szersza byłaby zdecydowanie przyjaźniejsza. Tak tak to oceniam, ta szerokość wygodna na początku to cała szerokość kierownicy - może minimalnie mniej, nie dlatego że to technicznie potrzebne, bo nie - ale psychicznie/emocjonalnie na początku już tak. Ktoś kto "umie" to sobie nie potrzebuje takiej skoczni - ona może się przydać do nauki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 A tak z ciekawości - gdzie wykorzystuje się takie skocznie? Bo ja podobne kojarzę jedynie z różnych "fail compilation" na Youtube. A do nauki wystarczą cokolwiek usypanego w lesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Tam gdzie nie chce sie godzinami machać łopatą dla kilku skoków co chwilę w innym miejscu ? Edytowane 29 Lipca 2021 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi