Sobek82 Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Jasne ale jak widać ktoś to sprowadza w dziesiątkach sztuk i jeszcze bez problemu ktoś te wynalazki kupuje, na komunię?🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Myślę że jeżeli ktoś kupuje taki rower, to i ustawienie manetek go nie specjalnie interesuje 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Dlaczego tam pancerz hamulcowy jest wyprowadzony poza owijke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/giant-sx-pro-0-trance-rower-elektryczny-CID767-IDK2n5F.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 Photoshop czy co? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 https://allegro.pl/oferta/kola-mtb-26-grimeca-10737309860 Z opisu: "proste nieuszkodzone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Co za bzdury ludzie wypisują: "SCOTT Scale 970 jest w pełni wyposażony w widelec RockShox, 12-biegowy napęd SRAM Eagle oraz technologię zdalnej blokady, która pozwala na wiele ustawień amortyzatora w celu dostosowania do warunków jazdy." OLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 To samo zdanie masz na stronie scott'a i każdego sklepu który ten opis skopiował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 No to niezły bełkot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Noooo ale gdzie problem? "zdalna blokada" bo sterujesz z manetki, "wiele ustawień" bo są dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 No racja. Oj ja głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Chciałem zobaczyć ile jest warty mój full i znalazłem za 4k. Hmm, no to nie tak źle. Specyfikacja jak widzę fabryczna, nie jestem pewien sztycy, nie widzę co tam jest ale reszta wygląda jak oryginał z 2015 roku. Nawet oryginalne Ardenty. No jest jeden drobny szczegół, pęknięty tylny trójkąt 😂 https://www.olx.pl/d/oferta/giant-stance-2-2015-CID767-IDJPnhz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 (edytowane) No i tak w tym kraju próbuje się robić ludzi w balona. https://allegro.pl/oferta/gwiazdka-sterow-pro-kapsel-10575193251 Jak się dokładnie przeczyta, to wiadomo o co chodzi, a jak nie, to cóż. No i jedyny komentarz w ogóle nie ustawiony, ani trochę. Edytowane 29 Maja 2021 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Ten komentarz to chyba z innej aukcji pochodzi. bo Allegro grupuje komentarze produktów. Tutaj ktoś sprzedaje jedną sztukę, w dodatku wyjaśnił w opisie o co chodzi, zdjęcia tego co ma - według mnie wszystko ok, dziwi jedynie zachwyt nad "gwiazdką Pro" bo gwiazdka jak każda inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 No dobra, może i masz rację. Z tym że jednak ten kartonik PRO mocno wprowadza w błąd, ale może nie było to celowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Ludzie mają sentyment do papierków, opakowań, tego że coś markowego kupili - a części Pro się na takie stylizują. Mnie to drażni za każdym razem i pieczołowicie oddzielam makulaturę od plastiku rozbierając opakowania z ich części. Ja się dziwię że ktoś sprzedając takie resztki wysilił się na taki opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Nie za mało za tego mariana? https://www.olx.pl/d/oferta/marin-ultimate-xtr-CID767-IDGAAGc.html#c4135341f3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 odpowiednio, ma przecież amortyzację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-giant-trance-2-2018-rama-l-kolo-27-5-perfekcyjny-mtb-dh-CID767-IDK7phe.html#75fdcb08d0 Niemiec płakał jak sprzedawał i to wszystko na nowych trytytkach... Tylko dla wtajemniczonych 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Znając życie to wszystko jest zgodne z prawdą, sporo osób kupuje fulle żeby nimi wyjechać od święta. Tylko potem nieco rozczarowują się że rynek weryfikuje to ile chcą za kilkuletni, to-nic-że-mało-jeżdżony rower który starannie serwisowali kolekcjonując faktury (no bo paragony blakną). Jest jeden element który notorycznie się w tych rowerach powtarza- opaski odblaskowe i ten aluminiowy uchwyt na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Prawdę mówiąc fajny rower : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Wiecie co, po niecałych 400 km zrobionych w ciągu 2,5 roku przy takich warunkach pogodowych nie przyszło by mi do głowy grzebać cokolwiek przy amortyzatorach, hamulcach, a rozbieranie zawieszenia to już jakiś armagedon! Widać dziwny jestem 🤣. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 400 to można w tydzień zrobić, no chyba że mu tak jak mi po kupnie breezer'a urodziło się dziecko, potem drugie i czasu na kręcenie zostało jak na lekarstwo. Tak czy siak oddał do serwisu sprzedaje w cenie jak nowy 29er bez regulowanej sztycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Opis i fotki dość niejednoznaczne... https://allegro.pl/oferta/shimano-lancuch-cn-hg95-116-ogniw-pin-10759246572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Kupować u kogoś kto coś takiego pisze: UWAGA: BRAK ŁĄCZNIKA, WIDOCZNE NA ZDJĘCIU Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Przynajmniej w tym jest uczciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi