Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Może to, że od tego samego gościa co kaseta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 W tytule tematu masz "ciekawe aukcje" a w ogłoszeniu ciekawy rower. Jest gdzieś napisane, że coś musi być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 9 godzin temu, skom25 napisał: Chyba nie łapię, ale co jest nie tak z tym ogłoszeniem? Często widujesz ramy, w których się rury rozpina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 No nie, ale już takie widziałem. Jakoś z przyzwyczajenia szukałem haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 To taki rower szpiegowski - dla Bonda zrobiony przez Q Wszyscy myślą, że sobie Bond pomyka z walizeczka a tu proszę - pyk i jedzie na rowerze Potem pyk - rozkłada skrzydła i się zmienia w motolotnię na pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Chyba już czas zejść do piwnicy, szejkować wszystkie wyciągnięte łańcuchy i piłować zadziory na kasetach, pieniądze czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Ja chyba naprawdę ponownie wystawię kasetę 8s z łańcuchem Connex po 1,5k przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Przecież kasety Sunrace, Ztto, Bolany można kupić w normalnej cenie na Aliexpress. Tydzień się czeka na wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Ale wariant https://allegro.pl/oferta/opona-maxxis-assegai-29x2-5-maxxgrip-enduro-wariat-9819771271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 "panodrowerow" Więc czego się tu spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Durny opis ale... Może mu się źle cena wpisała? Ma sporo innych opon i ceny są dość standardowe. Wolfpack dość tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Nie posiadam szklanej kuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Jakby ktoś potrzebował https://www.olx.pl/d/oferta/nowa-rama-giant-trance-CID767-IDJo7Ti.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Chyba wracamy do czasów słusznie minionych, sprzęt drożeje po opuszczeniu sklepu https://www.olx.pl/oferta/rower-szosowy-triban-rc120-CID767-IDJifR7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 No i jeszcze te opisy, pełne uwielbienia, ekscytacji i powagi sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Noo... Cytat 2 lat gwarancji rower Szosowy Triban RC120 rowerem kupię decathlon 9.07.2020 zrobisz 1000 km rowerem sprzedam wyjazd Niemcy pracy pedały Chyba za długo był u sąsiadów, bo polskiego zapomniał... A może to faktycznie okazja - np. kupił w Niemczech, a teraz sprzedaje taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 Komuś łańcuch? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Ten albo lubi kłamać albo ma hobby polegające na szukaniu najdroższych możliwych ofert na dany produkt: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-mtb-27-5-accent-peak-rst-first-air-kola-xt-hamulce-xt-11-4kg-CID767-IDJtdFi.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2 Z mojej strony dodatkowe punkty za: - zakup hamulców 3 lata temu za 1290pln (mój komplet XT M8000 kosztował niecałe 700!) - pedałki M520 po przebiegu 380km, które wyglądają na 25000km, cena też niezła - absolutny hit, wydając 8 klocków nie skrócił pancerzy, prowadzenie tylnego hamulca jest e_pic_kie Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez cervandes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 O mój borze, za prawie identyczny set 29er- tylko koła były mt35 dałem w marcu 2k15 4,5k sam składając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) To jeszcze hample m785... za swoje takie tylko czarne dałem 400zł nowe, w sklepie, komplet p+t na klockach z radiatorami. Przerzutka przednia SLX za 210zł ;), korba SLX za w sumie 580zł, przerzutka tył SXL za 390zł. Nawet taka rama zwykle kosztowała pomiędzy 500 a 600zł ale nie 900. Amortyzator wart czapkę śliwek za 1000zł... Chyba wziął ceny współczesnych komponentów z czasów zwiększonego popytu i przyłożył do starych gratów z demobilu. Niektóre ceny zawyżył nawet jak na współczesne standardy 2-3x. Toć to nawet nie naciągacz a zwykły debil. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Wczoraj byłem w budowlanym i 100mb kabla 3x1,5m2 ze 160 zł podrożał do kwoty 280 zł. Inne produkty w budownictwie też ale nie starczyłoby strony otwartej w 8K najmniejszą czcionką by wymienić co zdrożało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 @Sobek82 ja kontraktuję teraz budowę... mam terminy ważności ofert... nie na 60 tylko na 7dni. Dziennie stal mi rośnie po 2,5% ... dziennie!!! W kwietniu drewno (sklejki srejki) + 52%. O tak jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 33 minuty temu, cervandes napisał: Ten albo lubi kłamać albo ma hobby polegające na szukaniu najdroższych możliwych ofert na dany produkt: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-mtb-27-5-accent-peak-rst-first-air-kola-xt-hamulce-xt-11-4kg-CID767-IDJtdFi.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2 Z mojej strony dodatkowe punkty za: - zakup hamulców 3 lata temu za 1290pln (mój komplet XT M8000 kosztował niecałe 700!) - pedałki M520 po przebiegu 380km, które wyglądają na 25000km, cena też niezła - absolutny hit, wydając 8 klocków nie skrócił pancerzy, prowadzenie tylnego hamulca jest e_pic_kie To jest albo jakaś ściema z cenami, albo kupował drożej niż w katalogu. PD M520 za 220 zł? 3 lata temu w Decu były za 99 zł, w sklepach po 120 zł. Dodatkowo w opisie jest błąd, bo kierownica to nie Koryak. Mi się podoba zacisk od strony przerzutki. Masochizm w czystej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Dodał ceny z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi