Enadxx Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Mihau_ napisał: Warto się spieszyć, długo nie powisi🤩 Zaraz idę dysk ogarnąć z worka na śmieci https://www.facebook.com/marketplace/item/789913964954320/?ref=facebook_story_share Sprzęt stoi blisko mnie. Jakby ktoś był zaintersowany mogę pośredniczyć w transakcji Edytowane 30 Marca 2021 przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 A może pod tę płachtę się wchodzi w czasie deszczu? 😉 Jakieś 25 lat temu tego typu domorosłe przeróbki były często widywane, nawet w jednej z gazet rowerowych była opisana tego typu sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Jest kolejny. Z jednej strony śmieszki heheszki a z drugiej nowy "gravel" na clarisie za 1900 to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Tylko widelec jakoś tak odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Coś mi to przypomniało Jak zdjąłem opony RR 2,35 to oryginalnie były założone parówki do trekkinga max 47c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Hmm, seria niefortunnych złożeń 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Rower świetny, jeśli ktos ma 174 to obędzie się bez zmian w kokpicie😎 https://www.olx.pl/oferta/rower-szosowy-cipollini-bond-campagnolo-record-11-mavic-cosmic-roz-m-CID767-IDJhykU.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Uprzedzam, mocne. Stoicie? Usiądźcie. Siedzicie? Połóżcie się... Żeby nie było, że nie ostrzegałem. https://www.olx.pl/d/oferta/super-rower-trekkingowy-CID767-IDJdpaf.html#a48016af92;promoted 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Aj, uprzedziłeś mnie. Kolega mi to podesłał 3h temu i właśnie miałem wkleić Co ciekawe, jest też MTB. https://www.olx.pl/d/oferta/bardzo-wygodny-rower-gorski-CID767-IDJdrCP.html#996113f521;promoted Baza wcale nie jest taka zła, ale reszta to koszmar. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 2 godziny temu, cervandes napisał: Uprzedzam, mocne. Stoicie? Usiądźcie. Siedzicie? Połóżcie się... Tam w tle stoi Kross udostępniony przez Skoma. Czy to nie czas zbierania poroża? Nazwa Future na ramie zobowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Otwieram google a na karcie w spiderweb artykuł o tym cudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekp1 Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/kaseta-shimano-tiagra-10-CID767-IDJkOFQ.html#d76aab3e9a Padłem na kolana i długo nie mogłem się podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Ciekawe czy to błąd, czy ktoś jest taki naiwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Ludzki błąd, prędzej miała być cena 99zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Też tak sądze. Jeżeli tak, to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Fani tytanu są? https://www.olx.pl/d/oferta/ritchey-ti-cross-brakeaway-rower-przelajowy-szutrowy-CID767-IDIV1uF.html#d635a6dc24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 5 godzin temu, clavdivs napisał: Ludzki błąd, prędzej miała być cena 99zł. Chciałbyś... 5 godzin temu, skom25 napisał: Też tak sądze. Jeżeli tak, to dobra cena. Obaj jesteście w tzw. mylnym błędzie - tak się składa, że właśnie jestem po konwersacji : - Jaka jest cena, bo chyba nie te trzy dziewiątki... - He he, nie, propozycja? - Ogłoszenie, czy licytacja ? - Chcę sprzedać, ale ceny troszkę podskoczyły - Znam sytuację, więc konkretnie za ile jest do wzięcia ? - 800 Także tego... Janusze biznesu jak widać nie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Niecałe 200 zł aktualnie na Ali, kupiłem w połowie lutego ( , przyszła dokładnie 1 marca. HG500 11-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Aha, to ja bym go nazwał trochę inaczej niż Janusz biznesu. Trzeba mieć naprawdę źle w głowie, żeby za kasetę tej klasy wyłożyć nawet połowę "ostatecznej" kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Masz całkowitą rację, ale podejdźcie do tego inaczej, bo sam się ostatnio nad tym zastanawiałem. Oprocentowania na lokatach praktycznie nie ma, więc gdybym wiedział, że sytuacja w branży rowerowej (i nie tylko) dojdzie do takiego ekstremum to sam nakupiłbym części i rowerów i teraz sprzedawał. Gościowi nie zależy, trafi się naiwny co kupi - będzie zadowolony, kupi ktoś za 500 - też będzie. Sprzeda po normalnej cenie - też spoko. A może zostawi dla siebie 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Spoko, przecież nikt tego nie zabrania. Tylko po co robić z siebie takiego cwaniaka i startować z absurdalnej ceny? Jestem pewny, że gdyby wystawił za powiedzmy 300 czy 350 zł, minimalnie zszedł z ceny, to miałby więcej zainteresowanych. A tak co? Cena 999 zł, patrzysz, stwierdzasz że ma chyba nierówno pod sufitem i idziesz dalej. Kaseta HG500 to zupełny przeciętniak w rowerach ze średnio niższej półki. Wierzysz że ktoś kto kupił rower za 5k, nagle złapie kasetę za 800 zł? Mało kto dojeżdza napęd do ostateczności. Nie będzie kaset, to się pomęczy jeszcze chwilę i kupi jak będą dostępne. Ktoś tu na forum sprzedawał taką kasetę, po 150km przebiegu chyba za 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Ma w swoich aukcjach koła z kasetą za mniej i to XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 19 godzin temu, Mihau_ napisał: Fani tytanu są? https://www.olx.pl/d/oferta/ritchey-ti-cross-brakeaway-rower-przelajowy-szutrowy-CID767-IDIV1uF.html#d635a6dc24 Ależ to jest hit! To nie tylko tytan ale i rower rozbieralny! Zwariowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 rama musi być diablo sztywna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Chyba nie łapię, ale co jest nie tak z tym ogłoszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi