Skocz do zawartości

[rama] street - doradzcie

ChrupoS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jestem tu nowy;D

Mam dylemat?

Mianowicie chcę jezdzic dirt/street coś a la to;)

Mam zamiar kupic cos z leader foxa...tylko dragstara czy cocaine??

Kazda zlotowka sie liczy!!

Czym one sie roznia...

Czytalem ze jakims wzmocnieniem, ale czy dla poczatkujacego takiego jak ja bedzie to odczuwalne??

WIelkie dzieki za odpisanie jak cos;)

Napisano

ja też miałem taki dylemat, co wybrać, i niewybrałem ani draga ani cocaine, wziąłem sign raw!!! jest tańsza od draga o prawie 100 zł, jeśli każda złotówka się liczy to weź to pod uwagę :-) czytałem również na różnych forach że ta rama jest nie do złamania, po prostu sie nieda, ma tak porzadne spawy i wogóle :-)

oczywiście niema rzeczy niemożliwych i każdą rame da się połamać :-)

ja bym ci radził wziąć coś z krossa, sign ds to dobry wybór, ja jestem zadowolony ze swojej ramy, w pełni spełnia moje wymagania ;-)

ty jako początkującegy biker, jak sam to ująłeś, chyba niebędziesz odczuwał tak bardzo różnic ale na pewno na kążdym będzie się inaczej jeździć :-)

ja radzę poczytać jeszcze troche , poprzeglądaj to forum, jest wiele podobnych tematów ale jak mówiłem, zastanów się nad sign ds, na początęk będzie w sam raz no i zaoszczędzisz trochę kasy :):D

pozdrawiam i życze powodzenia w dokonaniu dobrego wyboru :-)

Napisano

Ja wziąłem cocainę... najwięcej pochlebnych opinii o niej czytałem. Drag ma wamocnienia przy główce, ale coca nie powinna ci się szybko złamać - mi się trzyma... za to sporo rzeczy innych się lubi sypać :) Ja też początkujący i niedawno skończyłem składanie bajka i z własnego doświadczenia mogę ci poradzić: kup napinacz (niezbędna sprawa), i poszukaj odpowiedniego siodełka - takiego, żeby było je łatwo nogami złapać (ja mam velo - i przydałoby mi się szersze). A i jeszcze co do ram LF - łamie się hak od przerzutki... mi przynajmniej się złamał... na allegro - 20 zeta + 5 przesyłka :/ Złamał się po dosyć szybkim czasie, no ale, lepiej jak puści to niż rama :) (i przynajmniej można dokupić i wymienić)

Napisano

ja też miałem taki dylemat, co wybrać, i niewybrałem ani draga ani cocaine, wziąłem sign raw!!! jest tańsza od draga o prawie 100 zł, jeśli każda złotówka się liczy to weź to pod uwagę :-)

Różnica cenowa to tylko ok. 50 (przynajmniej na allegro). Gdzieś można tego Signa wyrwać taniej?

Napisano

Wyrwać ze stojaka w sklepie i szybko uciec :)... a ty calvis mi się tu za Signem nie rozglądaj tylko LF kupuj :)... Rame będziesz sobie wymieniał w nowym i będziemy śmigać :P:D

Napisano

Czlowieku nawet sie nie zastanawiaj wczoraj kupilem sobie signa i to jest cudenko

Skoczylem ze schodow ok. 3 m na plaski i nic B) nawet nic nie stuka mowie ci to jest CUDO do tego mash gwarancje na rame 2 lata jak peknie to ci wymieniaja :] wiec dla mnie odpowiedz jest prosta :(

Napisano

Różnica cenowa to tylko ok. 50 (przynajmniej na allegro). Gdzieś można tego Signa wyrwać taniej?

no kiedy ja kupowałem swojego krossa to chodził po 310 zł, no ale widziałem że podrożał nieco, no cóż :(

ale i tak polecam Sign, unikalna rama, w 3mieście jeszcze takiej niewidzilem oprócz mojej ,hehe a dragów na ulicach jest pełno, jeśli qrde chcesz się wyróżniać w tłumie to bierz DS !!!! B):)

Napisano

A u mnie w mieście jest jeden rower dualowy - ramę ma całą czarną beznapisową (widziałem go tylko przez chwilę), więc na mojej coce i tak się wyróżniam :)

• 3 tygodnie później...
  • 5 lat później...
Napisano · Ukryte przez Schwefel, 22 Stycznia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Schwefel, 22 Stycznia 2012 - Brak powodu

IDIOTYCZNE PO CO KOMU 200 POSTOW ABY PISAC NA GIELDZIE ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...