Skocz do zawartości

Co sądzicie o tym rowerze podoba wam sie ? ile moze kosztować

bikess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja powiem tak. Jeździłem na takim cudzie ponad rok. Komfort jazdy niż na sztywniaku jest zauważalnie większy.

Po przesiadce na coś co ma XCR i Kindshocka uważam że jest jeszcze lepiej a poprzedni rower to takie sobie coś co strasznie buja.

Uogólniając - jeśli to cudo kosztuje nie więcej niż 200 zł można brać i śmigać. Wiele się nie spodziewaj. Amortyzator tylnego zawieszenia buja, przedni zazwyczaj jest twardy lub ma bardzo mały skok. Do jazdy po mieście może być.

Ps-To że jest z Niemiec to akurat nic nie znaczy.

Napisano

Będziesz się strasznie męczył całą energie pochłonie zawieszenie.

Twoja jazda stanie się mało wydajna.

No i po przebiegu kilkuset km sadze że zacznie się "sypać"

Lepiej dołożyć i kupić coś lepszego.

Napisano

napis shimano to tak jak nw. np z butami,Co z tego ze pisze nike jak są produkowane przez to samo i w tym samym miejscu co 100zl tańsze odpowiedniki no-name. :)

po za tym kupa stali,widelec na 1' naped pewnie do wymiany,wolnobieg. Lepiej w to nie inwestuj.

Napisano

Z tym sypaniem się to ja bym tak pochopnie nie mówił. Na swoim rowerze firmy "Fischer" przejechałem parę tysięcy km i wymiany klocków nic nie robiłem. Wszystko zależy od tego jaki to rower i kto go produkował. Są proste konstrukcje dobrej jakości i złej.

Moim zdaniem jeśli rower jest tani można brać, pod warunkiem że wiele się od niego nie oczekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...