MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Mam wrażenie że ktoś tutaj trolluje pisząc odnośnie zimowej diety Ale dawno nie czytałem tak zabawnego tematu, dzięki za poprawienie humoru w sesji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Unikać surowych owoców i warzyw. A co na to Durianrider? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Pij ocet. Powoli ten temat mnie rozbraja... Zamknij, Waść. Siary oszczędź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Z tego dalej mniemam, że jedzenie wychładza żołądek, ewentualnie dalsze fragmenty układu pokarmowego (chociaż w najdalszych jakoś nigdy nie czułem chłodu). ja parę razy miałem taki moment jak wskoczyłem na swego rumaka który stał dobę na wysokim mrozie Dobrze że kiszki mamy długie bo inaczej gorącą kawą lub herbatą parzylibyśmy sobie d....y Skoro ocet pomaga to walę do sklepu po parę zgrzewek,zagotuję i do wanny wleję,poleżę troszkę zanurzony całościowo taki mały eksperyment zrobię na odchudzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karinkton Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No oczywiście, młodym ludziom to się nie przetłumaczy, przecież profesor z Ameryki mówi co innego. Lepsze hamburgery. Ja nie wymyślam swoich teorii. Tak jadali ludzie przez wiele lat w Polsce i nie tylko i byli zdrowi i silni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karinkton Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No oczywiście, młodym ludziom to się nie przetłumaczy, przecież profesor z Ameryki mówi co innego. Lepsze hamburgery. Ja nie wymyślam swoich teorii. Tak jadali ludzie przez wiele lat w Polsce i nie tylko i byli zdrowi i silni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 I żyli po 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Woda wychładza organizm i nerki, przez co wychłodzone nerki gorzej pracują. Ja rozumiem, że jak się od ponad 10 lat nie ma do czynienia z chemią, to można pomylić utlenianie z redukcją, ale to absurd chyba już sięga zenitu. Moderatorze, czyń swoją powinność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ok, zamykam, bo wątek już od jakiegoś czasu mija się z celem i traci sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.