Skocz do zawartości

[rama Ti] Titus Fireline Evo 29er Large

kazafaza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Serwus,

Z powodu nieustającego poszukiwania nieistniejącego idealnego roweru do wszystkiego muszę uwolnić nieco funduszy na następny projekt, co za tym idzie na sprzedaż leci:

Rama Titus Fireline EVO 29er, rozmiar Large, dedykowana pod amora 120mm, wykonana z tytanu 3/2.5Ti z dosyć leniwą geometrią. Można ją złożyć z pojedynczą lub podwójną korbą, posiada otwory montażowe ISCG, wymienny hak przerzutki. Producent chwali się "ręczną robotą - żadnych robotów" ;)

Rame złożyłem latem 2013, niestety nie miałem okazji na niej wiele pojeździć(jeden z powodów sprzedaży), przebieg oceniam na nie więcej niż 500km. Stan idealny, żadnych rys, wgnieceń, pęknięć lub innych "niespodziewanek". W zestawie oddam zacisk sztycy, redukcje na sztycę 30.9mm(org.: 31.6mm), stery Cane Creek pod zwężaną sterówkę oraz protektor Giant'a.

Rama ze względu na krótki zadek jest super sprytna w szybkich agrafkach, geometria pozwala na większą swobodę przy zjazdach, a podjazdy nadal atakuje wyśmienicie bez uczucia odrywania przedniego koła...

Tutaj nieco przydługawy wątek na brytolskim forum na temat tejże ramy, brant to projektant firmy i też sie tamże udziela...

Tutaj galeria zdjęć roweru w całości(foty 7 i 8: rower znajomego), poniżej foty surowej ramy(surówka nawet bez naklejek i blaszki):

FRTITFL29_P1.jpg

FRTITFL29_P5.jpg

FRTITFL29_P6.jpg

FRTITFL29_P7.jpg

FRTITFL29_P8.jpg

FRTITFL29_P9.jpg

FRTITFL29_P10.jpg

Tak sobie wymyśliłem że z potencjalnego nabywcy wydarłbym 2,5k złociszy z wysyłką wliczoną w koszta, cena raczej nie ulega żadnym machlojkom, ale jestem zainteresowany 2014 Rock Shox Pike lub Revelation, czarno białym pod koło 29er... 

POZDRo-:ver

• 3 tygodnie później...
Napisano

Sprzedany, do zamknięcia, dziękuję!

POZDRo-:ver

Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...