kalinah Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 Spory czas temu watek zamknieto, ale co poniektorzy nadal moga byc zainteresowani. Wiec ze zrodel uprzejmie donosze, ze na horyzoncie wkrotce ma sie pojawic II wyd., tlumaczone ze wznowionego V wydania oryginalu Znaczy wiosna b.r. , tak przynajmniej informuje wydawnicwo w zapowiedziach.
Darek1990 Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 No i fajnie:D Bo od wydania z 2006 technologia poszła sporooooo do przodu
kalinah Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Napisano 16 Stycznia 2014 Fakt. Tak a propos - pytanie do tych, co mieli w rece oryginalne V wyd. w wesji EN: to wznowienie to jest tylko o cos tam uzupelnione, czy calosc jest sensownie zaktualizowana?
kalinah Napisano 21 Lutego 2014 Autor Napisano 21 Lutego 2014 na horyzoncie wkrotce ma sie pojawic II wyd., tlumaczone ze wznowionego V wydania oryginalu W tym tyg dostalam informacje z wyd. Buk Rower, ze zgodnie z ustaleniami premiera ma byc 8 maja. Jesli wszystko pojdzie dobrze, chcieliby zdazyc na poczatek miesiaca.
krzysssztof Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Czy ta książka rzeczywiście jest taka świetna i zawiera porady o jakie trudno w innych miejscach?Zastanawiam się nad kupnem.
Sonix Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Pobierz z neta PDF-a i sam zobacz A co tam będzie pobierał niech kupi i udostępni ;-) Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka
kalinah Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Czy [..] zawiera porady o jakie trudno w innych miejscach? Zastanawiam się nad kupnem. Co do pierwszego - tak, bezwzglednie tak. Co do drugiego - ja sie nie zastanawiam, tylko czekam . I wcale nie na to, az w sieci bedzie dostepna najnowsza wersja pdf. Pomijam wysoce abstrakcyjny zakaz lamania prawa. Zupelnie w mojej prywatnej ocenie: prawa autorskie to dla mnie okazanie szacunku dla czyjejs pracy, ktora w to wlozyl. A juz bardziej egoistycznie - wole miec ksiazke, ktora jest moja i wlasna w sposob namacalny, a nie jako jedna z x-setek tysiecy dostepnych w necie . No i niech gdzies strone wysmaruje przy przekladaniu stron brudnymi od oleju paluchami - to co, wezme i wydrukuje kolejnego pdfa i bedzie cacy? Eeh tam, zadna frajda tak to przynajmniej widac, ze sie przydaje
lukaszs Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 ja również posiadam poprzednie wydanie chyba z 2009 lub 2010 i chętnie zakupię następne wydanie bo faktycznie wiele się wydarzyło . jestem bibliofilem więc mój egzemplarz będzie spoczywał na półce a praktycznie będę używał PDF'a
kalinah Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 jestem bibliofilem [..] Parafrazujac, bez urazy dla autora;) bibliofil rzeklby: my, my own, my precious - my book and only mine
Darek1990 Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Co do drugiego - ja sie nie zastanawiam, tylko czekam . I wcale nie na to, az w sieci bedzie dostepna najnowsza wersja pdf. Pomijam wysoce abstrakcyjny zakaz lamania prawa. Zupelnie w mojej prywatnej ocenie: prawa autorskie to dla mnie okazanie szacunku dla czyjejs pracy, ktora w to wlozyl. A juz bardziej egoistycznie - wole miec ksiazke, ktora jest moja i wlasna w sposob namacalny, a nie jako jedna z x-setek tysiecy dostepnych w necie . No i niech gdzies strone wysmaruje przy przekladaniu stron brudnymi od oleju paluchami - to co, wezme i wydrukuje kolejnego pdfa i bedzie cacy? Eeh tam, zadna frajda tak to przynajmniej widac, ze sie przydaje Dla ścisłości, posiadam wydanie ksiązkowe
kalinah Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 ja nic nie mowie niech sie kolejne pokolenia ucza slusznej drogi godnej czleka prawego, nie innej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.