inactiv3 Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 Witam , Jestem nowy, a co do samych rowerów również nie jestem expertem więc proszę was forumowiczów o pomoc w doborze akcesoriów. Chciałbym dodać iż na co dzień korzystam z roweru do pracy jak i w okresach cieplejszych na wypady do lasu W obecnym rowerze rama jest już wysłużona i w zasadzie jest to jakiś noname. Mam w planie zakupić na dniach nową ramę taką jak Accent El Norte , Ranger lub Tormenta [ przedział pomiędzy 300-400 zł ] i potrzebuję do niej pozostałego osprzętu takiego jak przerzutka , kaseta , łańcuch , korba + suport Po przeczytaniu kilku różnych tematów znalazłem kilka interesujących mnie elementów takich jak : Przerzutka tył : Deore 2014 RD-M610 Shadow GS [ już zamówiłem ponieważ znalazłem w cenie 135 zł , okazja jednak nie wiem czy będzie ona kompatybilna z kastą 9rz w ferworze zakupów gdzieś mi to umkneło ponieważ wydawało mi się iż 10rz bedzię działać z 9rz kastą ale nie odwrotnie ] Kaseta : Deore LX CS HG-61 Łańcuch : Campagnolo C9 Korba + suport : ? [ jeszcze nie dokonałem wyboru ponieważ kompletnie nie mam pojęcia od czego zacząć , budżet myślę do 200 zł ] Prosiłbym was serdecznie o opinie , komentarze na temat w/w zestawu oraz pomoc w doborze innych lepszych części, a przede wszystkim pomoc w doborze korby . Pozdrawiam , Inactiv3
Mod Team Puklus Napisano 16 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.