crupez Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam!! Chciałbym zmienić koła 26er na coś na łożyskach maszynowych z trwałym bębenkiem, najlepiej z mocowaniem tarczy CL. Jeżdżę po lesie, zdarzy się czasem przywalić w korzeń przy większej prędkości, czy skoczyć pół metra w górę, dlatego koła mają być w miarę wytrzymałe. Nie oczekuję aby były ultralekkie, ale kowadeł też nie założę Czytałem trochę o Mavic CrossRide, ale już sam nie wiem co o nich sądzić. Jak myślicie nadadzą się ?? A może jakieś inne propozycje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Skoro planowane są skoki, to nie wiem czy CrossRide'y się nie poddadzą - mają stosunkowo mało szprych.Używałem ich do jazdy po Beskidzie Małym i było ok, lecz ja to tylko 60 kg. Jeśli ma być w miarę spokojnie to polecam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jak zaczniesz skakac to beda strzelać szprychy we Wroclawiu na miejscu 7 zł szt.Harfa Harrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 W takim razie jakieś inne propozycje ?? Może jakieś promocje macie na oku ?? Moja waga to 80-83kg, rama FS jeżeli to ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.