Grzeslaw Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Witam jestem posiadaczem RS Recon gold RL, czy jest możliwość kupna samej naklejki Motion Control na koronę amortyzatora? Cały zestaw też wchodzi w grę. O tą małą naklejkę mi chodzi - Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Grzeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A co ktoś ci ją ukradł ? Możliwe ze są ale ja osobiście nie widziałem tych naklejek w detalu. Chyba ze nie masz MC a chcesz nakleić nakleję U naughty boy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jechałem z taką prędkością że pod czas jazdy się odkleiła ;D A tak serio kupiłem recona już bez tej naklejki tylko śład został bo ta wersja posiada MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zapytaj uzytkownikow allegro ktorzy sprzedaja naklejki czy wykonaja taka - jestem prawie pewien ze tak. Kazdy zaklad poligraficzny powinien rowniez cos takiego zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wpisuj na allegro FOX, ROCK SHOX i weź cena od najniższej i będą nalepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Zapytaj uzytkownikow allegro ktorzy sprzedaja naklejki czy wykonaja taka - jestem prawie pewien ze tak. Kazdy zaklad poligraficzny powinien rowniez cos takiego zrobic. Dobry pomysł, nie pomyślałem o tym. Dostałem odp. tylko jakie ta naklejka ma wymiary Chce się komuś zmierzyć jaki orginał ma wymiar? Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Grzeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek54322 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ja taką mam Tu masz wymiary Dodaj jeszcze po 1,5 mm z kazdej strony wymiary 350mm+15mm 50mm+1,5mm 100mm+1,5mm zabardzo na zdieciu niewidac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 0Ooo, to ja bym się pisał na tą ze znaczkiem BlackBox Takie same wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie chcesz sprzedać tej MC?;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A co znaczy black box? Czarne pudło? Bo mam taki napis na przerzutce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 To chyba nazwa tłumika w RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Tak black box to rodzaj tłumika stosowany w topowych modelach RSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 I właśnie, to by znaczyło, że w przerzutce też jest tłumik. Nie wiem, czy przypadkiem na samym początku wprowadzenia blackbox nie oznaczało to po prostu karbonu, czyli np karbonowej korony w sidzie, a potem magicznie nie przemieniło się w nazwę tłumika? Czy zawsze to był tłumik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ja mam x0 9s i mam napis black box na karbonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A ja maiłem w commodore c64 black boxa i wcale to nie był tłumik to zwykła nazwa co innego jak by sie pojawiła nazwa tłumika w innej firmie, ale przerzutki to nie amortyzatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nalepki w zestawach sprzedaje KARBONOWY,ma co prawda złą opinię ale ja kupowałem u niego do Reby i wszystko ok.A Commodore mmm.... az 64 kilobajty pamięci,prawdziwa potęga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ale miał black boxa ... rzucał pieronami z procesorem az ... 1MHz z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 19 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mi się marzą czerwone naklejki na Rebę (09-11), ma ktoś takie cudo może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No ma karbonowy lecz zestaw za 119zl... A ja potrzebuje tylko 1 małej naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 19 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wiem że mają, ale 120zł za zwykłą naklejkę... Jeszcze mi na dekiel nie grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Black box to określenia - ogólnie - różnych technologii stosowanych przez tą firmę w wysokich modelach produktów. Dlatego napis taki jest na amortyzatorach i przerzutkach. To samą funkcję spełnia w Manitou oznaczenie MRD (Manitou Racing Developement) czy Foxowe Evolution, Factory itd. No ma karbonowy lecz zestaw za 119zl... A ja potrzebuje tylko 1 małej naklejki Zestaw takich naklejek wykonanych w zakładzie poligraficznym na folii przylepnej będzie kosztował z 10 zeta. Drukowałem w poligrafii zdjęcia na folli samoprzylepnej i za zdjęcie o wymiarach 100x75 zapłaciłem 60 zł. Można używając skrótów kopiuj-wklej zrzucić sobie na kompa z netu parę znaków i symboli RS na jedną stronę formatu A4 i w najbardziej prostackim programie do obróbki grafiki dopasować je rozmiarowo, lub korzystając z bardziej zaawansowanego programu "obrobić" je. Koszt 0 zł. Jeśli ktoś nie potrafi sam tego zrobić to niech zapuka do drzwi pierwszego z brzegu sąsiada który ma dzieciaka w podstawówce i pogada z nim że ma zlecenie do zrobienia a dzieciak zrobi to z wielką chęcią żeby się wykazać. Koszt od 0 zł do 5 zł - np za dobrego batona albo paczkę chipsów. W akcie desperacji można udać się do poligrafii i poprosić o obróbkę znaków RS'a które przyniesie się do nich w pliku jak napisałem powyżej lub przy braku całkowitych umiejętności i chęci można zlecić im ściągnięcie tego samego plus obróbkę i wydruk. Format A4 będzie kosztował maksymalnie zabójcze kilkanaście zł. Inne opcje to zapłacenie za przygotowanie takich wzorów zakładom kserokopiarskim (trochę lepsze mają komputery i sprzęt do obróbki) lub fotograficznym (przecież dziś wykonuje się na już zdjęcia do paszportów czy dowodów osobistych). Kolejna możliwość to zapytanie do użytkowników allegro którzy wykonują folie samoprzylepne na telefony - można przesłać cokolwiek się chce - ja np potrzebowałem owijkę na Nokię Lumię. Przód i tył w formacie powiedzmy 6x15 cm to 29 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jak byś był z okolic nowego tomyśla, to polecam firmę KURCEWICZ. Ceny ma ok jak zamawiasz 10 000 naklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Skoro już o naklejkach rozprawiamy ... można znaleźć do revelationa ?? szukałem kiedyś z marnym skutkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jak byś był z okolic nowego tomyśla, to polecam firmę KURCEWICZ. Ceny ma ok jak zamawiasz 10 000 naklejek. Ta propozycja to na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Jest duże prawdopodobieństwo że w przyszłym tygodniu będę w posiadaniu oryginalnej naklejki Motion Control i jeszcze kilku innych drobnych które przychodzą na amor. W razie czego odezwę się na PW. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi