olo21 Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam, właśnie kupiłem nowe koła (remerx 26", 2 komorowe) i dowiedziałem się, że pod dętkę trzeba w nich dać jakąs "podkładkę". Koleś akurat nie miał ich w sklepie, ale powiedział że mogę obręcz od środka owinąć ze 2 razy taśma izolacyjną. Czy to dobre rozwiązanie? Na allegro nie moge znaleźć takich podkładek, ma ktoś namiar na takowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Kup w jakimś sklepie rowerowym ! Nie opłaca się kupowac na allegro bo taka podkłaka w sklepie 6-7 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jaka podkładka? Chodzi Ci chyba o opaske na obręcz. Według mnie możesz spokojnie owinąć taśmą izolacyjną i wystarczy Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja jezdze na tasmie izolacyjnej bardzo dlugo i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondari Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja mam opaske i dodatkowo tasme izolacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja na jednej opaske , na drugiej taśme a kumpel jakoś robił ale ze starej dętki tylko nie wiem jak... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 wystarczy wyciac pasek detki o szerokosci okolo 1,4cm albe szeszy w zaleznosci od obreczy i nalozyc go na obrecz zadna filozofia ps. oczywiscie wycinamy to miejsce ktore normalnie styka sie z obrecza w miejscu otworow na nyple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo21 Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dzięki, kupiłem już w sklepie. Cena za sztukę to...1zł. Nie było już Michelin za 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Też miałem ten problem i izolka kompletnie wystarcza, za 3zł masz tego sporo, a i do innych celów się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.