qusiu Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witam, szukam opini na temat tego produktu, czy ktoś z Was używał tego specyfiku i mógłby wyrazić swoją opinie na jego temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Spokojnie można o tym poczytać w sieci , typowa przed treningowa odżywka całkiem nie zła w smaku ot taka dla początkujących jest wiele lepszych ale i droższych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Podstawowe pytanie: w jakim celu chciałbys to stosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 W celu zwiększenia efektywności treningów. Szczerze mówiąc nigdy nie byłem zwolennikiem odżywek ale ze względu, że mogę dostać ją za pół darmo zainteresowałem się tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ictus Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no to jak mozesz ja miec za pol darmo to bierz... sam zobaczysz jakie beda efekty... na pewni sie nie zatrujesz kazdy organizm reaguje inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ale jakich treningów: siłowych czy kolarskich? Bo jeżeli kolarskich to średnio to widzę: preparat zawiera argininę, po której mięśnie bardzo mocno się "pompują" i to raczej przeszkadza w jeździe niż pomaga. Jeżeli siłowych to może być - w składzie jest kreatyna, jeden z efektywniejszych suplementów. Arginina spowoduje, ze bezpośrednio po treningu siłowym będziesz mocniej "napompowany" niż normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dokup sobie BCAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.