omen Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witam. Na początek chciałbym się przywitać po kilku letniej nieobecności, niestety poważna kontuzja kolana wyeliminowała mnie z "pedałowania" na kilka lat. Panowie posiadam samochód dość nie typowy mianowicie Alfę Romeo GT, chcę tym samochodem przewozić swoją szosę i na pewno nie w środku samochodu. Haka też nie chcę bo zniszczę całą stylistykę Bertone. Przeglądając internet trafiłem na bagażniki marki SeaSucker. Ktoś z Was miał z tym do czynienia ? Jakieś doświadczenia ? Może wiecie kto tym handluje w Europie ? Każda informacja się przyda. Poniżej link do strony producenta. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.