omen Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Witam. Na początek chciałbym się przywitać po kilku letniej nieobecności, niestety poważna kontuzja kolana wyeliminowała mnie z "pedałowania" na kilka lat. Panowie posiadam samochód dość nie typowy mianowicie Alfę Romeo GT, chcę tym samochodem przewozić swoją szosę i na pewno nie w środku samochodu. Haka też nie chcę bo zniszczę całą stylistykę Bertone. Przeglądając internet trafiłem na bagażniki marki SeaSucker. Ktoś z Was miał z tym do czynienia ? Jakieś doświadczenia ? Może wiecie kto tym handluje w Europie ? Każda informacja się przyda. Poniżej link do strony producenta. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Klosiu Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.